Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Rujan 2019. 01:57

MonaL čestitam ti i da sto prije bebač izade iz inkubatora i da se grlite i mazite 😘😘

• pahuljicaa
    28. Rujan 2019. 05:25

Ja vecerala kebab (nakon 100 godina)... evo,vec 2 sata sjedim budna u krevetu od zgaravice 😢😪🙄🙄🙄 cim legnem je gotovo...nikad me nije peklo ko sad...jos me i jedan jedini komarac zeza 😑😏🙄

lala3
    28. Rujan 2019. 06:46

Jutro Mona cestitam, sve najbolje tebi i bebi.. Kako znaju biti bahati i doktori i sestre... Ako galamis dođu i halame jer si preglasna, a ako sutis i tiha si, niko te i ne gleda 🙄.. takvo stanje je i u nasoj "zloglasnoj" bolnici... 

• Pikulica19
    28. Rujan 2019. 06:52

lala3

Monasretno, a nadam se da si vec rodila…
    Pikulicemi smo u slicnim tt, moj dragi dolazi sutra, pa vidim i to je slicno 😂
    Ja danas bila na pregledu dr kaze nalazi su mi extra, sve super, cak mi se povukao i onaj otok iz nogu, valjda sam samo jela nesto slano pa se zato pojavilo… Jedino sto mi je rekla mirovanje, nije strogo ali eto da slusam svoje tijelo i cim osjetim dole jak pritisak da legnem i smirim se… Kontrola za 2 sedmice, ako bi se nastavila otvarati da mogu onda na strogo mirovanje te dvije sedmice dok ne napunim 37… Valjda ce biti sve ok…

Lala mirovanje al nije strogo je sve lagano uz puno odmora, znaci u prednosti si s muzicem samo lagano 🥰💕
    ... 
    Deja ma ako smo bili od ovih 8i pol mjeseci na oprezu njih 7mj  sta nam je jos ovo malo zbog mrvice male 😍  dama na djelu 🙈🙈🙈🙈
    Joj tako je sve proletilo brzo a svak malo svi mozemo imati smotuljke u rukama bas je nepredvidivo kad ce malci van 🤗

• Pikulica19
    28. Rujan 2019. 06:57

MonaL.

Evo mene🤗 oko 11,12 h sam dovedena u rađaonu jer mi je na hitnom prijemu skroz otišla voda. Ni sama ne znam točno ure. Uključili mi antibiotik jer nisam radila bris na streptokok. Dakle sve bez bolova,nešto me boluckalo al bzvz.oko 13 h dali gel,dvi ure ležala s nekim malim bolovima ali sam već bila na 4 prsta. Došla sa 2 prsta u rađaonu. Oko 16h mi uključili drip. Za pola sata bila na 9 ,10 prstiju. Kažu brzo ćeš..i mogla sam ja puno prije rodit nego nigdi nikoga. Osjećam glavu al ne može izaći. Ja sam po prirodi tiha pa se očito nisam glasno derala sve dok nisam popizdila jer sam uru sama tiskala,bila im je baš gužva. Onda su se sjatili i šokirali,glava pri dnu. U par trudova izašao malac od 2770h u 36+1 TT. Rodila oko 18.50. bio je sa mnom 10 min i odveli ga na neonatologiju. Malo je u inkubatoru ali je ok. Sutra ću znat više na informacijama. Uglavnom nije strašno ali sam bila sama cili dan. Sreća uzela mobitel i vodu. Ili je gužva bila ili šta al sam baš morala vikat za vodu ili za mokrenje. Muž nije bio na porodu jer nismo stigli uplatiti a nisu dali naknadno. Uglavnom povedite
    pratnju ili ponesite mobitel.

Cestitam na mrvici maloj 😍💕🥰

• Pikulica19
    28. Rujan 2019. 07:10

Jutro curke 🦉

Deja tek sad vidim 😱 jesam rekla ja da si mozda ti iduca 🥰 ma i ako krene tu smo mi bez brigice uvijek mozes racunati na nas 😘, a muzic nek oblaci odijelo za radjaonu, bit ce da ces i ti brz porod imati kao sto su i meni rekli sto me vas veseli 🤗🤗🤗🤗
    Kad imas pregled?

luce35
    28. Rujan 2019. 07:17

Mona cestitam, za cas ce malac iz inkubatora pa cete se maziti i uzivati 🤗.
    Zao mi je da si imala takvo iskustvo, bitno da je sve super i brzo proslo.

Dior2
    28. Rujan 2019. 07:19

MonaL. Cestitam super da je sve  dobro proslo

• Pikulica19
    28. Rujan 2019. 08:07

Deja1988

Pikulica- bebe nase🥰🥰🥰🥰to su valjda lazni trudovi,koji kao ne bole…a ja cijelu noc u bolovima🤷‍♀️🙈 😂 Kao doata jaci menga bolovi..ali nije se sirilo u leda(iako ni to nije pravilo),nema razmaka da stane,nego cijelo vrijeme ta bol i pritisak uzasni🤷‍♀️
    Uspjela zaspati na 2-3 sata…ali eto i dalje me boli…idem u utorak u trudnicku…
    Bas si mislim,ako me ovo sad trga(laznjaci),kaj ce biti kad me pravi ulove🤣🤣🤣🤣🙈 Ma kazem,nije za umrijeti naravno…Hvala draga,takoder,znas da sam tu💖🥰🤗 Sad ce dragi doci ljubiti,pa mozda prode🤭🥰🥰

Ma dok ga vidis, sva bol ce nestati kad on podraga i pusu da a ti se osjacas sigurnije  🥰

anemone
    28. Rujan 2019. 08:20

MonaL čestitke od ❤️! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.