Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    27. Rujan 2019. 17:53

Manich to su pripremne kontrakcije, tzv. Braxton hicks, i meni se desava isto zandjih tjedan dana. Stezanje stomaka i bol pri dnu, i ponekad kao menstrualni grc. Tijelo se priprema za the real deal 😃

Kad bude puno njih u sat vremena, il pravilniji razmaci onda vise nisu laznjaci u pitanju 😂

27. Rujan 2019. 18:15

Venus

Manich to su pripremne kontrakcije, tzv. Braxton hicks, i meni se desava isto zandjih tjedan dana. Stezanje stomaka i bol pri dnu, i ponekad kao menstrualni grc. Tijelo se priprema za the real deal 😃

Kad bude puno njih u sat vremena, il pravilniji razmaci onda vise nisu laznjaci u pitanju 😂

Opalaa znacii to je to samo kad budu pravilniji i ne prestaju onda je to prava stvar.. Uhh onda sluzbeno mogu rec da sam panicar i da lose podnosim trudove hahahah cak i ove pripremne.. Bas sam kukavica haahahah.. Al dobro prezivjet cemo.. Morat cu se natjerati da mislim samo na to kako mi stize moj mali princ i valjda cu se skulirat dovoljno.. 

Julie
    27. Rujan 2019. 18:16

Kengurica iskreno mislim da sam jednostavno imala sreće. Mali je nekako savladao odmah taj hvat, zvala sam tri puta sestre u bolnici da mi pokažu pravilno stavljanje dojke i da me ne boli hvat tj da se ne stvore ragrade, bili smo i na tecaju i to mi je pomoglo jer mi je ostalo ipak nekaj sa predavanja. Kupila sam si mast od babylove i mažem bradavice nakon svakog podoja i sad su mi se i sike navikle na sisanje pa mi je super. Također sam se jako bojala mastitisa, dva dana kak smo došli doma meni je nadošlo mlijeka i to jako puno koje naravno mali ne može sam popiti pa mi ne patronažna rekla da izdojim malo i onda tek dam sisati kad osjetim da su mi pune jer on primi a mlijeko mu curi na sve strane iz usta jer ga ima puno. Tak da sam kupila izdajalicu od Aventa i izdojim pa onda ide sisanje. Naravno ne svaki podoj ali obavezno ujutro izdojim a navečer izdojim pa mu dam na bočicu to zadnjih dvije noći jer mi je lakše nego da sisa 15 min do pol sata. Eto na taj način sam si malo olakšala. I otišla sam jučer na nokte pa sam izdvojila da tata može dati bočicu. Ne koristim hranjenje na bočicu previše jer se zna dogoditi da onda odbace siku, a patronažna je tekla da bas lijepo sisa i da ne koristim bočicu osim u nuždi. Eto, nadam se da sam malo pomogla 😘

• Marijaa.Ika
    27. Rujan 2019. 18:23

MonaL.

Evo dobila sam gel prije ure,neke bzvz bolove imam. Najveću mi paniku stvaraju cure okolo kad jauču 😰

Sretno Mona 😊 

Mene zanima, jer stvarno ne znam.. Kakav je to gel? Jel to oni ponude ili mi tražimo?  Ili mi ga donesemo? 😁🙄😂

Dior2
    27. Rujan 2019. 18:35

Marijaa.Ika

MonaL.

Evo dobila sam gel prije ure,neke bzvz bolove imam. Najveću mi paniku stvaraju cure okolo kad jauču 😰

Sretno Mona 😊

Mene zanima, jer stvarno ne znam.. Kakav je to gel? Jel to oni ponude ili mi tražimo? Ili mi ga donesemo? 😁🙄😂

Gel sluzi za poticanje trudova i otvaranje imaju ga bolnice netreba kupovati

27. Rujan 2019. 18:37

Marijaa.Ika

MonaL.

Sretno Mona 😊

Mene zanima, jer stvarno ne znam.. Kakav je to gel? Jel to oni ponude ili mi tražimo? Ili mi ga donesemo? 😁🙄😂

Ako se ja dobro sjecam to je nesto za otvaranje taj gel... Ako me ne vara sjecanje sto mi legica pricala.. Nju su namazali i morala setat onda valjda tako bolje djeluje... Mislim da je taj gel opcija prije dripa.. Nek me netko ispravi ako grijesim.. 

Venus
    27. Rujan 2019. 18:44

Kad sko vec kog gelova (nevezanih za indukciju) sta mislite o onome Dianatal gelu? On vise sluzi kao neki lubrikant zar ne, pomaze da beba lakse izadje van il?

Ima tko iskustva il vise info, jer kosta ko sam vrag, mislim 4-5 ampula oko 800kn

luce35
    27. Rujan 2019. 18:44

Mona se ne javlja, nadam se da  je.bebica.vec stigla 😃

Marla5
    27. Rujan 2019. 19:08

Julie

Kengurica iskreno mislim da sam jednostavno imala sreće. Mali je nekako savladao odmah taj hvat, zvala sam tri puta sestre u bolnici da mi pokažu pravilno stavljanje dojke i da me ne boli hvat tj da se ne stvore ragrade, bili smo i na tecaju i to mi je pomoglo jer mi je ostalo ipak nekaj sa predavanja. Kupila sam si mast od babylove i mažem bradavice nakon svakog podoja i sad su mi se i sike navikle na sisanje pa mi je super. Također sam se jako bojala mastitisa, dva dana kak smo došli doma meni je nadošlo mlijeka i to jako puno koje naravno mali ne može sam popiti pa mi ne patronažna rekla da izdojim malo i onda tek dam sisati kad osjetim da su mi pune jer on primi a mlijeko mu curi na sve strane iz usta jer ga ima puno. Tak da sam kupila izdajalicu od Aventa i izdojim pa onda ide sisanje. Naravno ne svaki podoj ali obavezno ujutro izdojim a navečer izdojim pa mu dam na bočicu to zadnjih dvije noći jer mi je lakše nego da sisa 15 min do pol sata. Eto na taj način sam si malo olakšala. I otišla sam jučer na nokte pa sam izdvojila da tata može dati bočicu. Ne koristim hranjenje na bočicu previše jer se zna dogoditi da onda odbace siku, a patronažna je tekla da bas lijepo sisa i da ne koristim bočicu osim u nuždi. Eto, nadam se da sam malo pomogla 😘

Jel to rucna ili elektricna izdajalica? Bas sam citala kako nekim zenama bas i ne uspjeva rucna, a elektricna je prilicna investicija...

Marla5
    27. Rujan 2019. 19:10

Frajla

Evo mene s pregleda, sve ok s bebom, procjena 1,7 kg
    Kontrola opet za 2 tjedna 🙄
    I dobila doznake za porodiljni, iako ovaj put nisam ni pitala 🤣 (zadnji put pitala, pa je rekla sestra da mora biti u istom mjesecu 🤪)

sad zasluzeni odmor :) mada moram priznati da je meni posao bio dobra distrakcija. Sad vise ne znam kaj bi sa sobom :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.