Marla ručna je, pogledala sam video na YouTube-u i sad ja krenemo kad ono ništa. 😂🙈
Reko il je potrgana ili ja to ne znam koristiti.
Ugl fino umetnes dojku i lagano kreneš pumpati pa ćeš po osjećaju znati dal ti je ok jer te ne smije boljeti kad se stvori taj vakum. Ugl ja ujutro uspijem za ni 10 min izdojiti 100 ml i imam još za malog tak da sam bas ko 🐮🐮🐮 izdojim nekad i manje pa mu dam da sisa.
Stisneš ne prejako sišu u hvat C i mlijeko bas štrca unutra, barem kod mene 🤪
Marla ručna je, pogledala sam video na YouTube-u i sad ja krenemo kad ono ništa. 😂🙈
Ugl fino umetnes dojku i lagano kreneš pumpati pa ćeš po osjećaju znati dal ti je ok jer te ne smije boljeti kad se stvori taj vakum. Ugl ja ujutro uspijem za ni 10 min izdojiti 100 ml i imam još za malog tak da sam bas ko 🐮🐮🐮 izdojim nekad i manje pa mu dam da sisa.
Super!
Curke mene do sada vec par puta hvatali laznjaci mislim valjda su laznjaci… Dolje me pocne sve probadati onako uredno da me oblije znoj i stomak mi se stvrdne jakooo i to potraje tako par minuta.. I hvata me vec tjedan dana to po par puta u danu. Jel jesu to laznjaci? I da li je normalno da ne tak zabole.. Kad me prvi put uhvatilo ta bol ja sam se preznojila i bas sam se uplasila… Neznam jel to strah dosao zato sto je rano jos za porod ili me jednostavno uhvatila panika da je zbilja nesto krenulo.. Malo sam zabrinuta jer sam se zbilja uspanicarila i sad si kontam boze pa kak cu ostat normalna kad me uhvate za pravo trudovi.😫. Ovo je kazem bolno ali to je nista naspram pravih trudova.. Eto kakva sam ja kukavica 🙄🙄 prezivim depilaciju ribice koju mnoge zene kazu da boli uzasno a uspanicim se od malo bolnih laznjaka 😣🤔🤨😒
Bh kontrakcije mene hvataju zadnjih 2 mjeseca ali u zadnjih dva tjedna bas jakoo. Nekad bas zaboli. Ponadam se da su pravi trudovi kad ono prestanu 😏
Imam par pitanja o CTG-u, idem prvi put iduci tjedan u utorak, 36+5. U Splitu radim u rodilistu preglede. Kako to izgleda, tj koliko traje? Jel bude vise trudnica u istoj prostoriji ili sam sama? Moze li muz uci samnom da mi pravi drustvo? I jel bolje obuci hlace pa samo zasukati majicu da bude gol stomak, jer dosad sam na svaki pregled u haljini dolazila?
Haahah Julie nam je mljekara.. 😜🤣🤭 Salim se.. To valjaaaa samo neka malac papa.. Sreca je da vam ljepo to sisanje ide i da imas mljeka i neka bude tako sto duze... Definitivno je lakse barem financijski.. Nadam se da ce svakoj koja zeli dojiti biti kao tebi.. Ja bih isto jako voljela dojiti pa se nadam da ce nam ici to sve.. Ja cu se potruditi a nadam se da ce i malac biti dobar pa da ce se i on truditi..
Imam par pitanja o CTG-u, idem prvi put iduci tjedan u utorak, 36+5. U Splitu radim u rodilistu preglede. Kako to izgleda, tj koliko traje? Jel bude vise trudnica u istoj prostoriji ili sam sama? Moze li muz uci samnom da mi pravi drustvo? I jel bolje obuci hlace pa samo zasukati majicu da bude gol stomak, jer dosad sam na svaki pregled u haljini dolazila?
Meni je moj ginekolog radio prvi puta u 38 tjednu i onda opet nakon tjedan dana (taman sam danas isla) nije me slao u Split. Meni traje bas kratko, kaze da ne mogu biti savrseniji otkucaji. Muž je kraj mene iako mi nije ni potreban jer kratko traje 🤭 ja samo dignem majicu i tjt. Kaze da dodem za tjedan dana opet ako ne rodim dotad.
A sad ne znam kako je u rodlištu, nisam nikad bila :)
A vecinom budu po 2 unutra, barem je tako u Puli i Cakovcu, pa te muz ceka vani. A i hlace ili tajice su ti prakticnije ak ne zelis pokazivat gacice 😅
Meni traje oko pola sata...
U rodilistu u Splitu CTG se radi u prizemlju, s glavnog ulaza ides lijevo pa s desne strane pulta ides do kraja hodnika. U istoj prostoriji je vise trudnica pa nista od pratnje., iako su oni paravani izmedju. Traje cca 35 min.
Ja nisam dosad radila dolje jer u sobu na odjelu kad idem na profile dobijem ctg uredjaj.
Ako ne trebas obaviti vag.pregled hlace su prakticnije 😉
Ok cure, moram si stavit podsjetnik da hlace obucem 😂 jedino mi ih mrsko skidat (i obucu) i navlacin za ginekoloski pregled... nije to vise lako radit u ovim tjednima 😂 a tajice trudnicke koje imam bi mogla, al mi malo pusu oko koljena pa me i to nervira... eh ko bi nam ugodio.
A koliko dugo traje neki prosjecni ctg?
U rodilistu u Splitu CTG se radi u prizemlju, s glavnog ulaza ides lijevo pa s desne strane pulta ides do kraja hodnika. U istoj prostoriji je vise trudnica pa nista od pratnje., iako su oni paravani izmedju. Traje cca 35 min.
Ja nisam dosad radila dolje jer u sobu na odjelu kad idem na profile dobijem ctg uredjaj.
Ako ne trebas obaviti vag.pregled hlace su prakticnije 😉
Aha, sad vidim 😀 ma radi mi svaki put doktorica i ginekoloski pa zato uvijek haljine nosim, al mi glupo lezat na izvolte u gacicama toliko dugo 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji