Mona tko ti vodi porod, jel Bacic u smjeni il
Nije mi on bio,nije radio danas. Jutros dr. Marina i onaj što sliči na dr. Bačića. A popodne neka Antonela,krasna je i neki skroz skroz mladi ginekolog. On me porodio. Onako lip ko slika
Pozdrav svima moje ime je Josipa imam 23 godine zao mi je sto pišem ovako kasno ali trebam savijet.Zadnji menzis bio mi je 07.08 i trudna sam 7+2 za tjedan dana bit ću trudna dva mjeseca problem je u tome sto se plod ne vidi niti se čuje otkucaj srca.Vadila sam tri puta krv hcg ima je bio oke zadnji HCG mi je 64 000 a plod se ne vidi niti se čuju otkucaji trebam savijet jeli to normalno
Mona draga sretno!!! 🥰 pa ti si samo 36+1, isto ko ja, termin.24.10.,cerviks nam bio u istom stanju, obe u Splitu… evo ja suosjecam i otkad sam procitala prvi tvoj post od jutros sve me leptirici drze u stomaku… 😅
Bas sam prestala mirovat prosli tjedan i zadnjih dana stalno setam, i kaze mi muz da danas ne idem nigdje kad sam mu ispricala za tebe 😅 jos danas bila sogorica s necakom, mali ima preko 5kg i nosala sam ga i sad me malo paranoja pere haha…
Uglavnom sretno ti od srca i da sto prije prodje, javi nam se cim uspijes. I zanima me kad ti je i koliko poceo curkati vodenjak, kako si primjetila da je bas voda a ne vodeni iscjedak?
Ej,ja sam ti baš mirovala,9 dana bolnice i doma kad sam došla. Jutros baš kontam kako sam se naspavala po prvi put s jednim dizanjem za WC. A sinoć stavila vaginaletu jer ih stavljam uvik nakon vaginalnog pregleda. To mi bila treća noć,i stavila uložak da ujutro ono ne iscuri. Ja se probudila malo na mob prpala i zakašljala. Osjetim sve nešto mokro. Idem na wc ono malo sukrvice,pa od vaginalete pa kapi voda. Oribam i ne znam ni sama šta je. Kontam možda od vaginalete. Al eto kako mi je bolnica daleko uputila se nakon što sam se okupala. To je curilo i u autu. Al najviše kad sam došla na hitan prijem na pregled. Znači doma voda sa sukrvicom,a ode bistra voda. Nekako znaš kad nešto nije normalno.
Mona cestitke 🥰🥰🥰🥰 drago mi je da je na kraju brzo proslo, znaci bol je tek s dripom krenula? Kako malecki dise i to? Mrvicak dragi, ipak je iznenadio mamu ranije. Vjerojatno nece duze od par dana inkubatora. Ipak je kod tebe bilo ekspresno, a neki dan smo pisale kako ti u utorak doktor rekao da ces brzo, a meni dokt da nece moja jos 😂😅 eto kako se nikad ne zna. Mene samo zanima kako si odma skuzila da ti voda curi i jesi radila sta drugacije zadnjih dana (aktivnosti) kad je bas danas krenulo?
Mona draga sretno!!! 🥰 pa ti si samo 36+1, isto ko ja, termin.24.10.,cerviks nam bio u istom stanju, obe u Splitu… evo ja suosjecam i otkad sam procitala prvi tvoj post od jutros sve me leptirici drze u stomaku… 😅
Bas sam prestala mirovat prosli tjedan i zadnjih dana stalno setam, i kaze mi muz da danas ne idem nigdje kad sam mu ispricala za tebe 😅 jos danas bila sogorica s necakom, mali ima preko 5kg i nosala sam ga i sad me malo paranoja pere haha…
Uglavnom sretno ti od srca i da sto prije prodje, javi nam se cim uspijes. I zanima me kad ti je i koliko poceo curkati vodenjak, kako si primjetila da je bas voda a ne vodeni iscjedak?
Ej,ja sam ti baš mirovala,9 dana bolnice i doma kad sam došla. Jutros baš kontam kako sam se naspavala po prvi put s jednim dizanjem za WC. A sinoć stavila vaginaletu jer ih stavljam uvik nakon vaginalnog pregleda. To mi bila treća noć,i stavila uložak da ujutro ono ne iscuri. Ja se probudila malo na mob prpala i zakašljala. Osjetim sve nešto mokro. Idem na wc ono malo sukrvice,pa od vaginalete pa kapi voda. Oribam i ne znam ni sama šta je. Kontam možda od vaginalete. Al eto kako mi je bolnica daleko uputila se nakon što sam se okupala. To je curilo i u autu. Al najviše kad sam došla na hitan prijem na pregled. Znači doma voda sa sukrvicom,a ode bistra voda. Nekako znaš kad nešto nije normalno.
Aha vidim sad, i ja sam mirovala dva mjeseca, i zandjih dana krenula u setnje, kino, shopping itd. Pa me isto blaga paranoja da se ne preforsiram odjednom. Danas kad sam muzu ispricala za tebe rekao mi da danas nigdje ne idem 😅 da izdrzim do 37 bar hahah
Imam par pitanja o CTG-u, idem prvi put iduci tjedan u utorak, 36+5. U Splitu radim u rodilistu preglede. Kako to izgleda, tj koliko traje? Jel bude vise trudnica u istoj prostoriji ili sam sama? Moze li muz uci samnom da mi pravi drustvo? I jel bolje obuci hlace pa samo zasukati majicu da bude gol stomak, jer dosad sam na svaki pregled u haljini dolazila?
Meni je moj ginekolog radio prvi puta u 38 tjednu i onda opet nakon tjedan dana (taman sam danas isla) nije me slao u Split. Meni traje bas kratko, kaze da ne mogu biti savrseniji otkucaji. Muž je kraj mene iako mi nije ni potreban jer kratko traje 🤭 ja samo dignem majicu i tjt. Kaze da dodem za tjedan dana opet ako ne rodim dotad.
A sad ne znam kako je u rodlištu, nisam nikad bila :)
U sobama budeš po uru na tome. A dole ne znam,oni su baš rigorozni. Možeš u hlačama ako nemaš vaginalni pregled. Bolje u svakom slučaju,samo odgrneš. A muž ti može bit ispred vrata ako ne daju uć .ionako ta vrata budu uvik otvorena
Ja u zadnjih sat i pol imam bas dosta jake menstrualne bolove,lezim i namjestam se,ali ne prestaju…🙄
Mi smo isti tjedan i dan i zamisli i meni bas otkad sam legla vise njih i cak ode malo u ledja... Moji prestanu...
Nije mi on bio,nije radio danas. Jutros dr. Marina i onaj što sliči na dr. Bačića. A popodne neka Antonela,krasna je i neki skroz skroz mladi ginekolog. On me porodio. Onako lip ko slika
Mona cestitke a bebici sto brze privikavanje na ovaj nas svijet. Super si to odradila samo mi nije drago citati da si bila sam i jos da muza nisu pustili! Ma kakvo je to placanje? Nama su na tecaju rekli da im ne trebaju ni potvrde jer svaki otac ima pravo biti na rodjenju svog djeteta (isto kao sto ni majci ne treba potvrda da bi rodila!)
Nadam se da cete uskoro svi biti zajedno :)
Mona cestitke a bebici sto brze privikavanje na ovaj nas svijet. Super si to odradila samo mi nije drago citati da si bila sam i jos da muza nisu pustili! Ma kakvo je to placanje? Nama su na tecaju rekli da im ne trebaju ni potvrde jer svaki otac ima pravo biti na rodjenju svog djeteta (isto kao sto ni majci ne treba potvrda da bi rodila!)
Nadam se da cete uskoro svi biti zajedno :)
Nisu,i mene je to razočaralo. U Splitu platiš 400kn kao da si bio na tečaju i dobiješ potvrdu. Danas ih je molio ali kao kasno je bilo. Ni epidural mi nisu tili dat dok sam još bila na 4 prsta,ismijavali se kao da me ne boli dovoljno za to. Ja kažem ako ne vrištim da ne znači da ne boli. Al eto brzo se otvorila pa mi više nisu ni mogli dati. Al dobro,inače je sve ok. Bila im je gužva baš pa me iscrpilo to bespotrebno,ta žeđ,mokrenje.gubila snagu dok bi dozvala nekoga
Sortiraj odgovore
Najstariji