Evo dobila sam gel prije ure,neke bzvz bolove imam. Najveću mi paniku stvaraju cure okolo kad jauču 😰
Jao mogu misliti! Drzi se. Necu niti reci da se probas iskljuciti jer ne znam kak bi to islo…
Al kad zavrište uglavnom je kraj ,onda sam sretnija i ja. Nego evo mene bzvz boli,ko zna dokad ću. Tješi me samo šta beba ne može bez vode dugo pa će oni to ubrzati valjda.
Cure kada ste pocele prati i peglati robicu, ja nista jos nisam oprala a ni kupila sve za rodiliste 🤣🤣
Kod mene sve ispeglano i oprano, imam jos jorgan oprati i deblju dekicu.. Razmisljaa sam da li kupiti ono gnijezdo al sam citala da je premekano, i da je za djecu najbolja tvrda podloga, a i onako se koristi eo 6 mj. I onda gdje sa njim. 🤣 Tako da sam odustala.
Ti si 10 dana ispred mene pa ajd stignem 🤣🤣.
Ja necu uzimati gnijezdo, ne vidim svrhu a koliko sam citala nije bas ni bezopasno drzati bebu unutra. Spavat ce uz pomoc jastucica za bocno spavanje, u boravku biti u kosari kolica ili njihaljki i nikakve dodatne rekvizite necu uzimati
MonaL sretno!
Luce ja sam robicu tek počela sređivati sa nekih 35-36 tj...,a doslovno sve za rodilište imala spremno tek na dan termina jer sam stalno nešto ubacivala u torbe ili preslagivala, a taj dan sam kupila druge papuče jer mi se ove nisu sviđale
Cure kada ste pocele prati i peglati robicu, ja nista jos nisam oprala a ni kupila sve za rodiliste 🤣🤣
Kod mene sve ispeglano i oprano, imam jos jorgan oprati i deblju dekicu.. Razmisljaa sam da li kupiti ono gnijezdo al sam citala da je premekano, i da je za djecu najbolja tvrda podloga, a i onako se koristi eo 6 mj. I onda gdje sa njim. 🤣 Tako da sam odustala.
Ti si 10 dana ispred mene pa ajd stignem 🤣🤣.
Ja necu uzimati gnijezdo, ne vidim svrhu a koliko sam citala nije bas ni bezopasno drzati bebu unutra. Spavat ce uz pomoc jastucica za bocno spavanje, u boravku biti u kosari kolica ili njihaljki i nikakve dodatne rekvizite necu uzimati
Da i ja sam to citala, cak ni ogradicu nisam htjela ni nikakve karafeke.. Samo lijep i uredan krevetac. 🤣
A za spavanje cu kombinirati ledja i bok, nisam uzimala taj jastuk, smotam rucnik il dekicu vec nestoo.
A kolica nam jos nisu stigla🤣🤣
url=https://lilypie.com]
Na papuce sam skroz zaboravila, bosonoga bi setala 🤣🤣🤣. Samo japanke za tus su mi u glavi. Meni je zbilja krajnje vrijeme da se uozbiljim i krenem u kupnju 😂
Ja sam danas bila na pregledu i zakazan carski 07.10.ako ne krene ništa prije - a ne bi trebalo. I kako sad stvari stoje bit će francuski rez.
Zasto carski? Znaci kod dr.Grgica si?
Jer je na prvom porodu bilo komplikacija i isto završio na carski a sad imam i antifosfolipidni sindrom, pa ne žele riskirati. Da, da kod Grgića sam. On je to savjetovali.
Ako smijem pitati, vezano za antifosfolipidni, kako si zatrudnila? Prirodno ili? Si imala spontani. Poznanica mi ga ima i jako se dugo muci s tim, ne moze nikako odrzati trudnocu 😢
Prirodno sam zatrudnila i nisam uopće imala spontani. To je i njima bilo čudno, da nisam imala ništa što bi upućivalo na to, a vrijednosti u krvi bile tako visoke. 🤷♀️Od 16.tjedna trudnoće sam na fragmin injekcijama i bit ću 6 tjedana poslije poroda.
Pa to je super, znam da inace tijelo odbacuje plod kod antifosfolipidnog. Bas mi je drago zbog tebe. 😊
Hvala ti, tek poslije kad sam se malo informirala o tom sindromu shvatila sam koliko sam sreće imala! Sad samo da i carski dobro prođe..
MonaL sretnooooo!!!
Ma bit ce sve ok, u bolnici pod nadzorom, nemoj se sekirat 😊
Mona sretno 😊
Ayla sad bi negdje trebala i imati prvi pregled s mj dana,jel tako? Evo nama je pedijatrica u rodilištu, njena ped i patronazna rekla da se ne daje voda ni ako je dojena ni na AD-u jer im ne treba i nešto s bubrezima,nisam zapamtila... ne bi se čudila da su i to promijenili unazad 2 godine.. Čaj se uključuje od komoraca u slucaju grcica,eto tolko znam...mi smo kombinirali AD i dojenje. Pa do 6. mj nismo ništa drugo kad smo dohranu uveli.
Ayla sad bi negdje trebala i imati prvi pregled s mj dana,jel tako? Evo nama je pedijatrica u rodilištu, njena ped i patronazna rekla da se ne daje voda ni ako je dojena ni na AD-u jer im ne treba i nešto s bubrezima,nisam zapamtila… ne bi se čudila da su i to promijenili unazad 2 godine.. Čaj se uključuje od komoraca u slucaju grcica,eto tolko znam…mi smo kombinirali AD i dojenje. Pa do 6. mj nismo ništa drugo kad smo dohranu uveli.
Bila je na prvom pregledu vec i cak na uzv kukica i mozga, pedijatrica sve zna nista komentirala nije vidila je da joj dajem caj komentirala nije, moja je od prvog dana na AD a posto dojena djeca dobivaju putem majcinog mljeka sve hranjive sastojke i vodu njima netreba a djeci na Ad treba jer premda je to pravljeno mljeko s vodom, to je meni isto kao da pojedem 2,3 pladnja juhe koje se sastoji od vode i ja cu nakon toga popiti jos casu vodu tako da sve ima logiku
Manichmeni bude osjetljivo i par dana. Guza osobito. Nevenova mast ili kantarion navodno pomazu. Probala nevenovu i ono opet mora proci par dana.
Inace ja nisam vadila krvnu grupu vise jer mi je dr rekao da znamo od prije da sam +. Prije trudnice taman vadila.
Moj bebac ovaj tjedan na pregledu 1800g. Kazu da je do prosjek.
E pa da mi je i pocupala i taj dio sa guze bilo bi super ali to cu ocito morat ja biti majstor samo neznam kako.. Ugl namazala sam sinoc sa kantarionom i bome ublazilo se… Ali sam bome nocas i legla bez gacica samo laganu siroku pidjama obukla jer sam htijela pokidat gacice koliko su mi smetale..
I btw zasto ti nije sve rijesila? Pa to je mozda jos par kuna vise a puno je ljepše 🤗
Pa nemam pojma kad sam dogovarala depilaciju pitala sam kako rade ona kaze na zahtjev kljentice cupaju sve.. E sad jel to njoj sada bilo sve 🤔😒 nemam pojma meni bilo glupo da ja njoj kazem e a guza? Hahahaa bilo mi neugodno.. Mislim pocupano mi je skroz sve do medjice taj dio mi u biti najvazniji zbog poroda ali sve dalje od toga nije cupano.. A naravno da je bolje kad je sve kak kazu od pupka do supka hahaaha 😁😂 mislim nije mi sad nekak to bitno jako ali da sam zeljela da bude sve pocupano jesam.. Vidjet cu da probam sama imam trake kuci pa probam sama jer bi mi bilo glupo da sad taj dio idem brijat kad mi je taj dio zapravo najmanje dostupan..
Sortiraj odgovore
Najstariji