Mona sretno draga, neka te ne plaše urlanja iz bokseva, boks do mene je cura tako vikala a doktori su joj govorili da se ne dere nego tisce jer bezveze troši snagu.
Uspjet ćeš to i uskoro upoznati svoju bebicu ❤️
Mona sretno, znam kako ti je...ja sam nocas cijelu noc slusala kako se deru i bas me bilo strah kako cu to ali budi sretna da je krenulo i da se pokrenulo i do kraja dana bit ce gotovo sve 🤞🤞
Evo mene s pregleda, sve ok s bebom, procjena 1,7 kg
Kontrola opet za 2 tjedna 🙄
I dobila doznake za porodiljni, iako ovaj put nisam ni pitala 🤣 (zadnji put pitala, pa je rekla sestra da mora biti u istom mjesecu 🤪)
Ja ak uskoro ne rodim, ne znam kaj cu 😫
Danas sam vozila prazna kolica po kuci 🤦🏼♀️ Robicu u ormaru sam vec ne znam koji put preslozila tak da vise ni sama ne znam di je kaj 👕👖🧦 A kaj je najgore, pocela sam jesti od dosade jer vise nisam zadovoljna ni sa setnjom ni sa lezanjem ni telkom ni citanjem... preko vikenda mi dolazi sestra pa cu biti barem malo manje nezadovoljna 😔 mozda 😅
Mona draga sretno!!! 🥰 pa ti si samo 36+1, isto ko ja, termin.24.10.,cerviks nam bio u istom stanju, obe u Splitu... evo ja suosjecam i otkad sam procitala prvi tvoj post od jutros sve me leptirici drze u stomaku... 😅
Bas sam prestala mirovat prosli tjedan i zadnjih dana stalno setam, i kaze mi muz da danas ne idem nigdje kad sam mu ispricala za tebe 😅 jos danas bila sogorica s necakom, mali ima preko 5kg i nosala sam ga i sad me malo paranoja pere haha...
Uglavnom sretno ti od srca i da sto prije prodje, javi nam se cim uspijes. I zanima me kad ti je i koliko poceo curkati vodenjak, kako si primjetila da je bas voda a ne vodeni iscjedak?
MonaL sretno!!
Julie vidim da uspjesno dojis. Jel vam odmah sve sjelo? Imas neke savjete?
Ja ak uskoro ne rodim, ne znam kaj cu 😫
Danas sam vozila prazna kolica po kuci 🤦🏼♀️ Robicu u ormaru sam vec ne znam koji put preslozila tak da vise ni sama ne znam di je kaj 👕👖🧦 A kaj je najgore, pocela sam jesti od dosade jer vise nisam zadovoljna ni sa setnjom ni sa lezanjem ni telkom ni citanjem… preko vikenda mi dolazi sestra pa cu biti barem malo manje nezadovoljna 😔 mozda 😅
Vjeruje da ti je dosta sveg vec
Al prezivila si preko 280 dana, budes jos i tih 10
Evo mene s pregleda, sve ok s bebom, procjena 1,7 kg
Kontrola opet za 2 tjedna 🙄
I dobila doznake za porodiljni, iako ovaj put nisam ni pitala 🤣 (zadnji put pitala, pa je rekla sestra da mora biti u istom mjesecu 🤪)
Super da je sve dobro i da beba ljepo napreduje 😊😊 ma sve se moze kad se hoce
Curke mene do sada vec par puta hvatali laznjaci mislim valjda su laznjaci... Dolje me pocne sve probadati onako uredno da me oblije znoj i stomak mi se stvrdne jakooo i to potraje tako par minuta.. I hvata me vec tjedan dana to po par puta u danu. Jel jesu to laznjaci? I da li je normalno da ne tak zabole.. Kad me prvi put uhvatilo ta bol ja sam se preznojila i bas sam se uplasila... Neznam jel to strah dosao zato sto je rano jos za porod ili me jednostavno uhvatila panika da je zbilja nesto krenulo.. Malo sam zabrinuta jer sam se zbilja uspanicarila i sad si kontam boze pa kak cu ostat normalna kad me uhvate za pravo trudovi.😫. Ovo je kazem bolno ali to je nista naspram pravih trudova.. Eto kakva sam ja kukavica 🙄🙄 prezivim depilaciju ribice koju mnoge zene kazu da boli uzasno a uspanicim se od malo bolnih laznjaka 😣🤔🤨😒
Sortiraj odgovore
Najstariji