Da se na brzinu javimo :)
Danas u 9:10h došla nam je mala curka carskim rezom. Ima 48cm i 3180g i nesto je naaajljepse sta je mama ikad vidjela 😍 moja mama je bila pratnja i prva je dobila curicu na ruke 😊😊 ja sam ju odmah vidjela i poljubila i nastavili su me sa sivanjem i ostalim a curka je isla pedijatru…nakon sat vremena od rođenja dosla je meni i decki i pustili su nas 2 i pol sata da se mazimo❤😍🥰 odmah je trazila cicku a maloprije smo cak uspjele pronaci koju kapljicu
Ona sad spava pored mene i nikako ne zeli u krevrtic, mama je mama i jasno to pokazuje❤😍 sta se carskog tice panika je bila dok sam cekala ujutro ali cim sam dosla u salu strah je nestao i to je islo takvom brzinom da je to cudo
Nadam se da ce i vama proci bez trauma kao i meni, bez obzira je li carski ili ne💪
Cestitam, sve najljepse 💝
Felicita28 to ti se meni desavalo al moju ti nije zanimalo nista slatko mogla sam pojst tonu cokolade a nju ti to lipo uspava, onda sam skuzila da hoce od cedevite lupati onda sam svaki put pila cedevitu i lupala je dok bi cekala i onda samo utone u san 😂😂 i onda krece drmanje trbuha da ju probude
Cedevita znaci? Ajde bas cu probati jer cokolada ne pali...hvala ti na savjetu Ayla :)

Jules, cestitam na curki i brz oporavak zelim :)
Ja s pregleda, kaze: cerviks skracen, prohodan za prst do.ovoja i glavice? Sta to znaci? Nista, s obzirom da mi je termin za 3 dana jel tak?
Radila sam ctg i morala ga ponavljat jer je mali cijelo vrijeme spavao…ja ne znam, ali kako je krenulo mali se ne da van niti ima kakvih naznaka da ce skoro, a mi ludi vise…danas mo i muz i ja 6 sati bili u bolnici
Ja sam 35+5 pa mi je takav nalaz ima već mjesec dana. S tim da sam prst i po prohodna do glave i pl ovoja. Ne brini,sve je to ok
Cedevita znaci? Ajde bas cu probati jer cokolada ne pali…hvala ti na savjetu Ayla :)
Da ja se iznenadila jer velim kad bi me jako tukla ja samo pojedi slako i ona se umiri, izgleda da joj falilo doze glukoze 😂
Mene evo grlo boli, jucer odem po uputnicu za krv vaditi i sestra bolesna i sad me zarazila i jutros opet morala k njoj da mi krv izvadi a sutra opet moram k njoj po nalaz, pijem max flu i cuclam septolete da me neuvati ima te li kakav savjet da to sprijecim dok nije nasto veliki problem
Ja s pregleda, kaze: cerviks skracen, prohodan za prst do.ovoja i glavice? Sta to znaci? Nista, s obzirom da mi je termin za 3 dana jel tak?
Radila sam ctg i morala ga ponavljat jer je mali cijelo vrijeme spavao…ja ne znam, ali kako je krenulo mali se ne da van niti ima kakvih naznaka da ce skoro, a mi ludi vise…danas mo i muz i ja 6 sati bili u bolnici
Ja sam 35+5 pa mi je takav nalaz ima već mjesec dana. S tim da sam prst i po prohodna do glave i pl ovoja. Ne brini,sve je to ok
Da da, znam da je ok, velim ja bi voljela da to ide brze sve nekako, da sam vise otvorena i da se nesto pokrene...ovo me nije bas utjesilo, sto je i tebi takav nalaz vec mjesec dana jer znaci da se i meni moze desiti da ostane takav jos neko vrijeme 😂😂😂

Da da, znam da je ok, velim ja bi voljela da to ide brze sve nekako, da sam vise otvorena i da se nesto pokrene…ovo me nije bas utjesilo, sto je i tebi takav nalaz vec mjesec dana jer znaci da se i meni moze desiti da ostane takav jos neko vrijeme 😂😂😂
Ja mirujem cijelo vrijeme,ti počni s čučnjevima,i ja ću za 10 dana 😂
Cure gdje ste kupile madrac za bebu? 60Imate neku preporuku, vidim da se cijene krecu od tipa 200-800kn, pa da je bar neka srednja kvaliteta? Trebaju mi dimenzije 120x60 da ovih dana kupimo, u Splitu smo
Ej.imas u emezzeti odlican madrac. 250 ili 260 kn, dimenzije 120x60cm, antialergijski je, s bonelli oprugama, dosta je visok, nema one spuzve da se ulegne ili da beba onako upliva u nju. Ja sam stvarno prezadovoljna s tim madracem.
Visok madrac i nije bas neka sreca tamo iznad godine dana jer im je na njemu lakse napraviti salto preko ograde 😏

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji