Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jules55
    23. Rujan 2019. 21:00

Jules55

DijMar

Julesnam nema već dugo…koliko znam, za sutra ima dog. carski, pa evo, želim ti sreću i dok se oporaviš javi se

Dada, cijeli dan vec u bolnici, kontrole,hospitalizacija i sada čekamo. Ujutro oko 9 nastupamo 🤗
    Držite nam fige😊🤞💪 
    I puno hvala🥰🥰

mouse
    23. Rujan 2019. 21:03

MonaL.

mouse

Pozdrav cure,
    Kad ste pocele pakirati stvari za bolnicu?
    Ja imam termin 23.10 za carski pa me zanima vi koje trebate krajem 10-og i pocetkom 11-og mjeseca rodit, sta planirate pripremit bebi od robe za izlazak iz bolnice?
    Posto znam da u jaknici ne smije u jaje, ne znam sta da pripremim sve za obuci

Ja imam termin 24.10 ,pripremila sam mu neko odijelce dugi rukav s nekom malom jajnicima kao kopija sakoa. Ispod ću body benkicu i hulahopke. Za svaki slučaj ću ponijeti i medo odijelce. Dotad će zahladit,bar mislim. A što se kufera tiče sve je spremno. Odavno sam već spakovala i već bila hospitalizirana pa sad nanovo 😅

Hm morat cu i ja nesto tako plisano naci, to mi je nekako onda najsigurnije. 
    Ja sam spakovala do sad samo osobnu higijenu i ne znam da si jos stavim sesirice za dojenje.. 
    Od robe jos nista nisam pakovala a ni ne znam koliko bi cega ponijela ni u kakvu torbu bi to spremila 🙄

mouse
    23. Rujan 2019. 21:05

Jules55 sretnoo!! ❤

luce35
    23. Rujan 2019. 21:05

marinaaaa

Ima u pepcu te rukavice protiv grebanja na snizenju za 1.90 i 3.10kn prepovoljno, a sasvim dobra kvaliteta i preslatke 🤭

I ja ih u pepcu kupila po 1.90 kn, fin je pamuk 😉

Frajla
    23. Rujan 2019. 21:08

Jules55

DijMar

Julesnam nema već dugo…koliko znam, za sutra ima dog. carski, pa evo, želim ti sreću i dok se oporaviš javi se

Dada, cijeli dan vec u bolnici, kontrole,hospitalizacija i sada čekamo. Ujutro oko 9 nastupamo 🤗
    Držite nam fige😊🤞💪

Sretno 😘

luce35
    23. Rujan 2019. 21:09

mouse

MonaL.

mouse

Pozdrav cure,
    Kad ste pocele pakirati stvari za bolnicu?
    Ja imam termin 23.10 za carski pa me zanima vi koje trebate krajem 10-og i pocetkom 11-og mjeseca rodit, sta planirate pripremit bebi od robe za izlazak iz bolnice?
    Posto znam da u jaknici ne smije u jaje, ne znam sta da pripremim sve za obuci

Ja imam termin 24.10 ,pripremila sam mu neko odijelce dugi rukav s nekom malom jajnicima kao kopija sakoa. Ispod ću body benkicu i hulahopke. Za svaki slučaj ću ponijeti i medo odijelce. Dotad će zahladit,bar mislim. A što se kufera tiče sve je spremno. Odavno sam već spakovala i već bila hospitalizirana pa sad nanovo 😅

Hm morat cu i ja nesto tako plisano naci, to mi je nekako onda najsigurnije.
    Ja sam spakovala do sad samo osobnu higijenu i ne znam da si jos stavim sesirice za dojenje..
    Od robe jos nista nisam pakovala a ni ne znam koliko bi cega ponijela ni u kakvu torbu bi to spremila 🙄

Ja nisam jos nista kupila za rodiliste osim koferica 🤣, u CCC su nedavno imali snizenje pa uzela jedan manji na kotacice, bit ce taman, lako ce mi muz donositi one ogromne uloske 

Frajla
    23. Rujan 2019. 21:11

Venus

Frajla

Neznam jesam ovo vec pisala…. cure koje ste dogurale do termina, ako imate spakirajte si par onih pamucnih rukavica za bebicu, ako ne posluzi i par tankih carapica.
    Terminske (donešene) bebe za rađaju s velikim nokticima i znaju se izgrebati.
    Moj mali se bas jako izgrebo vec u onih par satu dok je bio na pregledu, prije nego su mi ga donjeli u sobu. To su bile crvene crte koje su se iduci dan pretvorile u krastice, bas mi ga bilo zao takvog
    https://ibb.co/jLvnVvW

Ja sam ove kupila, bas povoljno a slatko, ima i za decke, pa moze i ko rukavice tople cijelu zimu koristit 🙂https://www.nextdirect.com/hr/en/style/st205008#180222

Da, to su te bas za grebanje
    A nisam sigurna koliko su za zimu, obicno budu pamucne
    A next pidjamice imaju na rukavu onak duplo s jedne strane, to se moze preklopiti preko rukice, pa da se beba ne grebe
    Ja skuzila nakon par mjeseci cemu to sluzi 🤣

Frajla
    23. Rujan 2019. 21:16

luce35

marinaaaa

Ima u pepcu te rukavice protiv grebanja na snizenju za 1.90 i 3.10kn prepovoljno, a sasvim dobra kvaliteta i preslatke 🤭

Vjerujem da su skroz ok, pogtovo sto se kratko koriste.
    Ja sam ih nasljedila, mislim da ima skoro 10 pari 😱
    Uopce neznam sta je netko radio s tolikim rukavicama 🤔
    Dva para su skroz dovoljna

marinaaaa
    23. Rujan 2019. 21:24

Frajla

luce35

marinaaaa

Vjerujem da su skroz ok, pogtovo sto se kratko koriste.
    Ja sam ih nasljedila, mislim da ima skoro 10 pari 😱
    Uopce neznam sta je netko radio s tolikim rukavicama 🤔
    Dva para su skroz dovoljna

A valjda se ljudi ne mogu zaustaviti od kupovanja jer su te male stvari preslatke pa te samo vuku da ih kupiiiš iako ti ne trebaju. Vidim po sebi zadnjih dana 🥰 haha samo da mi je kupovati 😅

october30
    23. Rujan 2019. 21:39

Ja od danas na porodiljnom pa sam pocela pripremati stvari za torbu, kupila sam mrezaste gace, ali sam u mulleru vidjela i ove neke koje mogu biti visekratne.. Cijena cca 30 kn.. Jel netko mozda imao takve? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.