Julesnam nema već dugo…koliko znam, za sutra ima dog. carski, pa evo, želim ti sreću i dok se oporaviš javi se
Dada, cijeli dan vec u bolnici, kontrole,hospitalizacija i sada čekamo. Ujutro oko 9 nastupamo 🤗
Držite nam fige😊🤞💪
I puno hvala🥰🥰
Pozdrav cure,
Kad ste pocele pakirati stvari za bolnicu?
Ja imam termin 23.10 za carski pa me zanima vi koje trebate krajem 10-og i pocetkom 11-og mjeseca rodit, sta planirate pripremit bebi od robe za izlazak iz bolnice?
Posto znam da u jaknici ne smije u jaje, ne znam sta da pripremim sve za obuci
Ja imam termin 24.10 ,pripremila sam mu neko odijelce dugi rukav s nekom malom jajnicima kao kopija sakoa. Ispod ću body benkicu i hulahopke. Za svaki slučaj ću ponijeti i medo odijelce. Dotad će zahladit,bar mislim. A što se kufera tiče sve je spremno. Odavno sam već spakovala i već bila hospitalizirana pa sad nanovo 😅
Hm morat cu i ja nesto tako plisano naci, to mi je nekako onda najsigurnije.
Ja sam spakovala do sad samo osobnu higijenu i ne znam da si jos stavim sesirice za dojenje..
Od robe jos nista nisam pakovala a ni ne znam koliko bi cega ponijela ni u kakvu torbu bi to spremila 🙄
Ima u pepcu te rukavice protiv grebanja na snizenju za 1.90 i 3.10kn prepovoljno, a sasvim dobra kvaliteta i preslatke 🤭
I ja ih u pepcu kupila po 1.90 kn, fin je pamuk 😉
Julesnam nema već dugo…koliko znam, za sutra ima dog. carski, pa evo, želim ti sreću i dok se oporaviš javi se
Dada, cijeli dan vec u bolnici, kontrole,hospitalizacija i sada čekamo. Ujutro oko 9 nastupamo 🤗
Držite nam fige😊🤞💪
Sretno 😘
Pozdrav cure,
Kad ste pocele pakirati stvari za bolnicu?
Ja imam termin 23.10 za carski pa me zanima vi koje trebate krajem 10-og i pocetkom 11-og mjeseca rodit, sta planirate pripremit bebi od robe za izlazak iz bolnice?
Posto znam da u jaknici ne smije u jaje, ne znam sta da pripremim sve za obuci
Ja imam termin 24.10 ,pripremila sam mu neko odijelce dugi rukav s nekom malom jajnicima kao kopija sakoa. Ispod ću body benkicu i hulahopke. Za svaki slučaj ću ponijeti i medo odijelce. Dotad će zahladit,bar mislim. A što se kufera tiče sve je spremno. Odavno sam već spakovala i već bila hospitalizirana pa sad nanovo 😅
Hm morat cu i ja nesto tako plisano naci, to mi je nekako onda najsigurnije.
Ja sam spakovala do sad samo osobnu higijenu i ne znam da si jos stavim sesirice za dojenje..
Od robe jos nista nisam pakovala a ni ne znam koliko bi cega ponijela ni u kakvu torbu bi to spremila 🙄
Ja nisam jos nista kupila za rodiliste osim koferica 🤣, u CCC su nedavno imali snizenje pa uzela jedan manji na kotacice, bit ce taman, lako ce mi muz donositi one ogromne uloske
Neznam jesam ovo vec pisala…. cure koje ste dogurale do termina, ako imate spakirajte si par onih pamucnih rukavica za bebicu, ako ne posluzi i par tankih carapica.
Terminske (donešene) bebe za rađaju s velikim nokticima i znaju se izgrebati.
Moj mali se bas jako izgrebo vec u onih par satu dok je bio na pregledu, prije nego su mi ga donjeli u sobu. To su bile crvene crte koje su se iduci dan pretvorile u krastice, bas mi ga bilo zao takvog
https://ibb.co/jLvnVvW
Ja sam ove kupila, bas povoljno a slatko, ima i za decke, pa moze i ko rukavice tople cijelu zimu koristit 🙂https://www.nextdirect.com/hr/en/style/st205008#180222
Da, to su te bas za grebanje
A nisam sigurna koliko su za zimu, obicno budu pamucne
A next pidjamice imaju na rukavu onak duplo s jedne strane, to se moze preklopiti preko rukice, pa da se beba ne grebe
Ja skuzila nakon par mjeseci cemu to sluzi 🤣
Ima u pepcu te rukavice protiv grebanja na snizenju za 1.90 i 3.10kn prepovoljno, a sasvim dobra kvaliteta i preslatke 🤭
Vjerujem da su skroz ok, pogtovo sto se kratko koriste.
Ja sam ih nasljedila, mislim da ima skoro 10 pari 😱
Uopce neznam sta je netko radio s tolikim rukavicama 🤔
Dva para su skroz dovoljna
Vjerujem da su skroz ok, pogtovo sto se kratko koriste.
Ja sam ih nasljedila, mislim da ima skoro 10 pari 😱
Uopce neznam sta je netko radio s tolikim rukavicama 🤔
Dva para su skroz dovoljna
A valjda se ljudi ne mogu zaustaviti od kupovanja jer su te male stvari preslatke pa te samo vuku da ih kupiiiš iako ti ne trebaju. Vidim po sebi zadnjih dana 🥰 haha samo da mi je kupovati 😅
Ja od danas na porodiljnom pa sam pocela pripremati stvari za torbu, kupila sam mrezaste gace, ali sam u mulleru vidjela i ove neke koje mogu biti visekratne.. Cijena cca 30 kn.. Jel netko mozda imao takve?
Sortiraj odgovore
Najstariji