Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Rujan 2019. 20:53

Aaaaaa curkeeee ja prijavljujem da sam se prehladilaaaaa.... Komaaa sam.. Oci suze, kisem ko luda sveeee me boli glava i svaki misic u tijelu.. Pijem caja i trpam se limunom al gotovo je copilo me i nema mi pomoci.. Eh i da trazim si neki vocni caj za kupit i gledam u svakom od njih onaj sugavi hibiskus nemozes ga izbjec.. Mislim sve je to mali postotak najvisr sto sam vidjela da pise da ima je 40% a ja uzela neki sa 25%.  Mislite da je to okej..? 

mc_zgb
    21. Rujan 2019. 20:59

DijMar hvala, tako cu vjerojatno i ja uzeti.
    Manich mene jos uvijek drzi od prosle subote, tj. evo napokon posustaje to curenje nosa i suho grlo. Uzas, jos me i herpes opet napao, znam da i ti s tim muku mucis, pa cisto da znas da i na to pazis 😨 Caj, med, limun, vitamini, neki paracetamol da mozda malo brze prodje i to je to. Nadam se da ce tebi krace trajati

21. Rujan 2019. 21:24

mc_zgb

DijMarhvala, tako cu vjerojatno i ja uzeti.
    Manich mene jos uvijek drzi od prosle subote, tj. evo napokon posustaje to curenje nosa i suho grlo. Uzas, jos me i herpes opet napao, znam da i ti s tim muku mucis, pa cisto da znas da i na to pazis 😨 Caj, med, limun, vitamini, neki paracetamol da mozda malo brze prodje i to je to. Nadam se da ce tebi krace trajati

Joooj neeee spominji mi herpes vukla sam ga 4 mj od pocetka trudnoce svako malo taman prodje pa onda opet.. Nadam se da nece sada izbiti opet... Ali ako izbije spremna sam imam i kremu i one flasterice za njih... Al najbolje mi pomagalao vec pred kraj ona sudokrem kremica imam onu malu sto sam dobila u dm i s njom sam mazala da se susi i ne siri dalje a kasnije kad me onak zatezala koza od krastice onda sam tapkala kantarion ulje da ovlazi kozu malo I tako mi je krastica otpala brzo. Ja jadna sve isprobala kad sam cesto imala pa sad provjereno znam sta pali kod mene. Budem popila lupocet navece pred spavanje da me malo izvuce da nebi temp dobila. 

• irma123
    21. Rujan 2019. 21:24

Curke da vam javim, osla sam opet u bolnicu otvorena 4 cm rekli muzu nek se vrati za dva sata da cu danas sigurno rodit. Dali mi sad klizmu i sad eto cekam. Bolovi su jaki al valjd prezivim i to😂

PatyDi
    21. Rujan 2019. 21:42

irma123

Curke da vam javim, osla sam opet u bolnicu otvorena 4 cm rekli muzu nek se vrati za dva sata da cu danas sigurno rodit. Dali mi sad klizmu i sad eto cekam. Bolovi su jaki al valjd prezivim i to😂

Sretno! Cekamo novosti ujutro 😊

21. Rujan 2019. 21:46

Sretno Irma cekamo ljepe vjesti.. ❤️😘

lala3
    21. Rujan 2019. 21:46

Sretno Irma 😘, a muz nazad na ciscenje stana 😁

mc_zgb
    21. Rujan 2019. 22:03

Irma sretnooo, mozes ti to 😊👏💪
    Manich pripremi si sve odmah i cim krenu neki simptomi, napadni 😅 Ja sam cim sam osjetila da herpes oce van stavljala herpatch i bome sam ga uspjela suzbit u pocetku, tako da mi nije ni izbio do kraja, nego samo malo crveno i tockica toga. Drzi se 😊

21. Rujan 2019. 22:03

Irma sretno 😊
    Ja koristim novalec ad u bolnici je bebimil bio al je puno povracala i cula sam da je to najlosije i da bebe od njega dobivaju grceve pa sam promijenila i supp je prihvatila est da je skuplje al nema veze i da je novalec, hipp i aptamil najslicniji majcinom mljeku a ja nezz tako citala

• Pikulica19
    21. Rujan 2019. 22:09

DijMar

Dejanije još ništaPikulica zar stvarno misliš da ima žena koje pregled doživljavaju napaljujuće?

Nemam pojma, ja znam da sam tam suha ko barut kad mi stavlja ono za briseve ko da me siluje ginekologica, ali sigurno postoje i obrnuti slucajevi 🤔🤣 ako netko ima ginekologa pod prijateljima ja bi postavila to pitanjce 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.