Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Rujan 2019. 18:30

Venus

ayla

I ja sam u soku kako se tako otvorila, zato sam ja i odma krenula o bolnicu jer znam da se cuda desavaju samo ne kod mene 🙄
    Venus koliko sam ja skuzila moras imati trudove(menstrualnu bol) da bi se otvarala ja sam od 7mj trudnoce imala zicanje i nisam se nista otvorila od toga niti mi je bilo od koristi otvarala sam se stoljecima 🙄🙄 tako da ne sikiraj se kad te opali jaka bol to je to ovo ostalo je nista osima ako nisi kao zoe

A ja sam imala grceve skoro cijelu trudnocu, cijeli prvi trimestar, al u drugom ne bas, vise to zicanje i pritisak non stop, ono kad bi bila aktivna i hodala. Al eto tek vrh prsta s 25tt i onda tjedan prije nego je cerviks pao na 22mm i prst uloziva, sam setala malo vise, nisam bas mirovala i odma se zeznulo stanje. Sad kako sam se opet aktivirala s 35tt svaki dan budu menstrualni grcevi po par puta. Al neku noc je to bas bilo jako, beba me prvo izudarala bolno ko nikad prije, i to je trajalo bar sat vremena, jaukala sam i skakala na kaucu. Izudarala mi uzasno bolno mjehur i crijeva i prema guzi sve. I nakon toga sam imala jako bolan pelvis cijeli, i zaspala oko 5 i cijelo jutro me jos drzala bol. I onda kad sam se digla isla na wc 3 put zaredom i tek je s olaksnajem pao malo taj teret i bol iz zdjelice.

I fala bogu to je proslo, bas sam se bila prepala da sta ne krene. A sad dobijem tako menstrualne + braxton hicks par puta u danu. Samo ja se tako pitam koliki mi je prag tolerancije na te lazne kontrakcije i prave trudove kad budu jer sam znala imati bas puno bolnih mengi prije😂 da ne dodjem isto na knap u bolnicu haha. I bas to sto ne boli svakoga u ledjima pa da si siguran da je to to, ako steze od ledja prema stomaku.

Jako boli kad vodenjak pukne koliko sam ja uspila skuziti, a jedino da se otvaras bez pucanja al nemos se bedirati i ja sam mislila kako cu ja to ocul skuziti al vodenjak napuko i curkalo tako da nikad neznas al svi skuze prije il kasnije vidis i sama po iskustvima cura ovdje.. A tvoja beba voli pokazati da je ona tu zato tako suta i moja je bila takva, ja sam plakala od bolova sto mi je znala raditi 😁

21. Rujan 2019. 18:32

Moze mi ko rec za nosni aspirator koliko bi trebala fizioloske nakapati u nos, bebacu kao da je nos zacepljen pa bi rada to s usisavacem rijesiti ja svaki dan izvlacim s stapicem za usi al izgleda da to nije dovoljno i da je to sve dublje i da treba usisavac da bi ona mogla i normalno spavati i disati

felicita28
    21. Rujan 2019. 19:03

Nema nam irme, da nije otisla u bolnicu?

• Pikulica19
    21. Rujan 2019. 19:03

Deja1988

🤭😂

Mlad zgodan dobro gradjen... Stvarno ne znam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈
    Dali ginekolozi krivo shvate ako im se neka zena napali na pregledu? Navlazi? Tipa zene u godinama....
    Za mladje im sigurno laska, a za starije 🤔

• Pikulica19
    21. Rujan 2019. 19:13

Deja ma nisi jedina, gle nas sve ovdje ko amebe smo 🙈 meni dns podne proletilo u cvrstom trbuhu spavanju i proucavanju svojih vena 😂😂😂😂 uzas... 
    Nekako ce me ayla mozda najbolje shvatit pa da ju pitam... Meni s unutarnje strane bedrenog dijela gdje osjetim taj cvoric vena zadnjih dana me tak nekako zareze ko da me netko nozicem zarezao i bas strecne i onda mi se taj dio tako zagrijw nenormalno, ako me razumijes jel to unutra pucaju kapilarice ili nest se dogadja? Jel tebi bilo tako nesto? S cim motas noge kad si kuci? Kompresivni zavoj? 

PatyDi
    21. Rujan 2019. 19:22

Deja  nije još ništa 
    Pikulica zar stvarno misliš da ima žena koje pregled doživljavaju napaljujuće? 

21. Rujan 2019. 19:25

Pikulica19

Deja ma nisi jedina, gle nas sve ovdje ko amebe smo 🙈 meni dns podne proletilo u cvrstom trbuhu spavanju i proucavanju svojih vena 😂😂😂😂 uzas…
    Nekako ce me ayla mozda najbolje shvatit pa da ju pitam… Meni s unutarnje strane bedrenog dijela gdje osjetim taj cvoric vena zadnjih dana me tak nekako zareze ko da me netko nozicem zarezao i bas strecne i onda mi se taj dio tako zagrijw nenormalno, ako me razumijes jel to unutra pucaju kapilarice ili nest se dogadja? Jel tebi bilo tako nesto? S cim motas noge kad si kuci? Kompresivni zavoj?

E za pucanje neznam, znam da ako svrbi i vena gori ili ako je po crvenila da je to upala i svakako reci doktoru za to, da zavijam s zavojem i to ucini ujutro prije dizanja.. Za porod vidi da nosis carapu ili da dobojes fragmin od napora da se ne upali kao meni.. I sad sam skuzila da je mene prepona pocela ranije boliti i jos uvijek me boli nezz el od tromboze ili trudnoce

PatyDi
    21. Rujan 2019. 19:48

Deja, Pikulica kad je već ta tema, evo nešto https://miss7.24sata.hr/lifestyle/7-sramotnih-pitanja-koja-nam-padnu-napamet-kad-posjetimo-ginekologa-ali-ih-necemo-nikad-postaviti-27233

mc_zgb
    21. Rujan 2019. 20:27

Cure, da pitam one koje ne doje, koje od marki nadohrana preporucujete? Danas sam dosla u muller i izgubila se u svim tim markama i kako sto 😨 Htjela bih imati doma pripremljenu jednu nadohranu, zlu netrebalo, da imamo odmah, da ne moram tada o tome razmisljati. Hvala 😊

PatyDi
    21. Rujan 2019. 20:31

mc_zgb

Cure, da pitam one koje ne doje, koje od marki nadohrana preporucujete? Danas sam dosla u muller i izgubila se u svim tim markama i kako sto 😨 Htjela bih imati doma pripremljenu jednu nadohranu, zlu netrebalo, da imamo odmah, da ne moram tada o tome razmisljati. Hvala 😊

Ja sam za prvu silu, ako zaskripi, uzela neku Mullerovu marku, a onda lako uzmem neku drugu ak ce trebati ili ce mu mozda odgovarati cak i ta...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.