I ja sam u soku kako se tako otvorila, zato sam ja i odma krenula o bolnicu jer znam da se cuda desavaju samo ne kod mene 🙄
Venus koliko sam ja skuzila moras imati trudove(menstrualnu bol) da bi se otvarala ja sam od 7mj trudnoce imala zicanje i nisam se nista otvorila od toga niti mi je bilo od koristi otvarala sam se stoljecima 🙄🙄 tako da ne sikiraj se kad te opali jaka bol to je to ovo ostalo je nista osima ako nisi kao zoe
A ja sam imala grceve skoro cijelu trudnocu, cijeli prvi trimestar, al u drugom ne bas, vise to zicanje i pritisak non stop, ono kad bi bila aktivna i hodala. Al eto tek vrh prsta s 25tt i onda tjedan prije nego je cerviks pao na 22mm i prst uloziva, sam setala malo vise, nisam bas mirovala i odma se zeznulo stanje. Sad kako sam se opet aktivirala s 35tt svaki dan budu menstrualni grcevi po par puta. Al neku noc je to bas bilo jako, beba me prvo izudarala bolno ko nikad prije, i to je trajalo bar sat vremena, jaukala sam i skakala na kaucu. Izudarala mi uzasno bolno mjehur i crijeva i prema guzi sve. I nakon toga sam imala jako bolan pelvis cijeli, i zaspala oko 5 i cijelo jutro me jos drzala bol. I onda kad sam se digla isla na wc 3 put zaredom i tek je s olaksnajem pao malo taj teret i bol iz zdjelice.
I fala bogu to je proslo, bas sam se bila prepala da sta ne krene. A sad dobijem tako menstrualne + braxton hicks par puta u danu. Samo ja se tako pitam koliki mi je prag tolerancije na te lazne kontrakcije i prave trudove kad budu jer sam znala imati bas puno bolnih mengi prije😂 da ne dodjem isto na knap u bolnicu haha. I bas to sto ne boli svakoga u ledjima pa da si siguran da je to to, ako steze od ledja prema stomaku.
Jako boli kad vodenjak pukne koliko sam ja uspila skuziti, a jedino da se otvaras bez pucanja al nemos se bedirati i ja sam mislila kako cu ja to ocul skuziti al vodenjak napuko i curkalo tako da nikad neznas al svi skuze prije il kasnije vidis i sama po iskustvima cura ovdje.. A tvoja beba voli pokazati da je ona tu zato tako suta i moja je bila takva, ja sam plakala od bolova sto mi je znala raditi 😁
Moze mi ko rec za nosni aspirator koliko bi trebala fizioloske nakapati u nos, bebacu kao da je nos zacepljen pa bi rada to s usisavacem rijesiti ja svaki dan izvlacim s stapicem za usi al izgleda da to nije dovoljno i da je to sve dublje i da treba usisavac da bi ona mogla i normalno spavati i disati
🤭😂
Mlad zgodan dobro gradjen... Stvarno ne znam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈
Dali ginekolozi krivo shvate ako im se neka zena napali na pregledu? Navlazi? Tipa zene u godinama....
Za mladje im sigurno laska, a za starije 🤔
Deja ma nisi jedina, gle nas sve ovdje ko amebe smo 🙈 meni dns podne proletilo u cvrstom trbuhu spavanju i proucavanju svojih vena 😂😂😂😂 uzas...
Nekako ce me ayla mozda najbolje shvatit pa da ju pitam... Meni s unutarnje strane bedrenog dijela gdje osjetim taj cvoric vena zadnjih dana me tak nekako zareze ko da me netko nozicem zarezao i bas strecne i onda mi se taj dio tako zagrijw nenormalno, ako me razumijes jel to unutra pucaju kapilarice ili nest se dogadja? Jel tebi bilo tako nesto? S cim motas noge kad si kuci? Kompresivni zavoj?
Deja nije još ništa
Pikulica zar stvarno misliš da ima žena koje pregled doživljavaju napaljujuće?
Deja ma nisi jedina, gle nas sve ovdje ko amebe smo 🙈 meni dns podne proletilo u cvrstom trbuhu spavanju i proucavanju svojih vena 😂😂😂😂 uzas…
Nekako ce me ayla mozda najbolje shvatit pa da ju pitam… Meni s unutarnje strane bedrenog dijela gdje osjetim taj cvoric vena zadnjih dana me tak nekako zareze ko da me netko nozicem zarezao i bas strecne i onda mi se taj dio tako zagrijw nenormalno, ako me razumijes jel to unutra pucaju kapilarice ili nest se dogadja? Jel tebi bilo tako nesto? S cim motas noge kad si kuci? Kompresivni zavoj?
E za pucanje neznam, znam da ako svrbi i vena gori ili ako je po crvenila da je to upala i svakako reci doktoru za to, da zavijam s zavojem i to ucini ujutro prije dizanja.. Za porod vidi da nosis carapu ili da dobojes fragmin od napora da se ne upali kao meni.. I sad sam skuzila da je mene prepona pocela ranije boliti i jos uvijek me boli nezz el od tromboze ili trudnoce
Deja, Pikulica kad je već ta tema, evo nešto https://miss7.24sata.hr/lifestyle/7-sramotnih-pitanja-koja-nam-padnu-napamet-kad-posjetimo-ginekologa-ali-ih-necemo-nikad-postaviti-27233
Cure, da pitam one koje ne doje, koje od marki nadohrana preporucujete? Danas sam dosla u muller i izgubila se u svim tim markama i kako sto 😨 Htjela bih imati doma pripremljenu jednu nadohranu, zlu netrebalo, da imamo odmah, da ne moram tada o tome razmisljati. Hvala 😊
Cure, da pitam one koje ne doje, koje od marki nadohrana preporucujete? Danas sam dosla u muller i izgubila se u svim tim markama i kako sto 😨 Htjela bih imati doma pripremljenu jednu nadohranu, zlu netrebalo, da imamo odmah, da ne moram tada o tome razmisljati. Hvala 😊
Ja sam za prvu silu, ako zaskripi, uzela neku Mullerovu marku, a onda lako uzmem neku drugu ak ce trebati ili ce mu mozda odgovarati cak i ta...
Sortiraj odgovore
Najstariji