Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marinaaaa
    21. Rujan 2019. 16:37

lala3

ayla

Neznam jeste li citali na ljetnima cura zoe dosla je na normalnu kontrolu i bila je otvorena 8 prstiju ako sam dobro zapamtila 😁 pa procitajte

😱😱😱😱 ma daj ne zezaj, bas sam i to morala cuti 🤨.. Sta se moglo desiti da nije dosla na kontrolu?!

I moja mama je dosla na kontrolu 8 prstiju otvorena ostavili ju, probušili vodenjak i rodila u roku sat dva. Pa nista se ne desi, jer joj vodenjak nije pukao. A kad pukne dosla bi u rodiliste svakako :)

marinaaaa
    21. Rujan 2019. 16:42

Meni je ginekolog jucer na kontroli rekao posto sam sada skoro 39 tjedan ako mi pukne vodenjak ili uhvate trudovi polako se spremi i na trajekt, posto sam s otoka. Nema problema, odem još u šoping usput 🙄🙄 vozi svaka dva sata i treba mu sat vremena do Splita 🤦🏻‍♀️

Venus
    21. Rujan 2019. 16:49

ayla

Neznam jeste li citali na ljetnima cura zoe dosla je na normalnu kontrolu i bila je otvorena 8 prstiju ako sam dobro zapamtila 😁 pa procitajte

Omg, to je sreca i sok i kinder surprise 😂😂😂

mamika3
    21. Rujan 2019. 16:50

Manich

Irma ja bi na tvom mjestu radije bila u bolnici neznam kako ko drugi misli.. Mislim prva trudnoca… Trudovi bole naravno ipak ti rastvaraju kosti da beba moze vanka i treba da bole.. Ali ja sam mozda blago panicarka i ja bih voljela biti u bolnici na vrijeme.. Shvacam da si ti blizu bolnice ali svejedno nedaj boze nesto ja bih bila sigurnija da sam pod njihovim nadzorom makar to znacilo da cu doc prerano pa tamo camit..
    Curke koje ste vec otvorene jel se vi osjecate drugacije mislim jel osjecate to da je dolje nest drugacije kad vam kazu da ste otvorene.. Zanima me jel se to moze nekak prepoznat to dal se lagano otvaramo… Ono tipa nekakvi bolovi koji se desavaju kad se otvaras ili tako nesto.. Meni se u zadnje vrijeme iscjedak ful pojacao sto znam da je normalno jer nema miris nikakav.. I tako me zna boljeti u ledjima jako nisko i dolje sve onako kao da mi sva tezina ode dolje i onda mi bude tesko hodat i najvise mi pase polu lezeci polozaj sa rasirenim nogama 😕🤔😒.

Ja samo upadam!Ak si ovorena,ili se postupno otvaras,to se ne osjeti!Drugi porod mi je bio indukcija,na pregledu mi rekli da sam otvorena 4 cm!A u trecoj trudnoci na redovnom pregledu mi rekla dr  da sam otvorena 3-4 cm!I predlozila mi indukciju!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Venus
    21. Rujan 2019. 16:50

marinaaaa

Meni je ginekolog jucer na kontroli rekao posto sam sada skoro 39 tjedan ako mi pukne vodenjak ili uhvate trudovi polako se spremi i na trajekt, posto sam s otoka. Nema problema, odem još u šoping usput 🙄🙄 vozi svaka dva sata i treba mu sat vremena do Splita 🤦🏻‍♀️

Taj tvoj gin je bas posebna prica 😅😅 zar vas ne prevozi helikopter kad krene tako naglo? Rodila bi se beba u pola brackog kanala 😂

marinaaaa
    21. Rujan 2019. 17:03

Venus

marinaaaa

Taj tvoj gin je bas posebna prica 😅😅 zar vas ne prevozi helikopter kad krene tako naglo? Rodila bi se beba u pola brackog kanala 😂

Kao prvorotka si, nece to brzo. A nikad se ne zna, mama mi rodila cetvero i sve u roku 3-4 sata. 
    Moj ce porod biti prava avantura 😂🤦🏻‍♀️ Kad krene necemo znati ocemo na trajekt, na hitnu, na gliser kod ginekologa ili doma ostati hahah

Venus
    21. Rujan 2019. 17:46

Ja se isto cesto pitam jel se osjeti to zicanje, jer jedino na cerviksu sto sam ja osjecala su one bolne struje i redovita zicanja, il kad me beba lupa glavom dole. Mozda je to bio znak otvaranje, od 29tt prst uloziva, a sad sam se aktivirala zandji tjedan pomalo, 35tt i utorak kontrola pa me bas zanima jesam se jos otvarala kako ne lezim vise stalno. Jer zandjih dana su bas krenuli ti menstrualni grcevi, opet zicanje ko i dosad, a neku noc sam se raspala od bolova, ko da mi je cijela zdjelica bila otecena, jedva sagnuta do wca dogegala i drzalo me cijelu noc tako 

Venus
    21. Rujan 2019. 17:54

*mislila sam jel se osjeti otvaranje, ne zicanje 🙄

21. Rujan 2019. 18:08

I ja sam u soku kako se tako otvorila, zato sam ja i odma krenula o bolnicu jer znam da se cuda desavaju samo ne kod mene 🙄
    Venus koliko sam ja skuzila moras imati trudove(menstrualnu bol) da bi se otvarala ja sam od 7mj trudnoce imala zicanje i nisam se nista otvorila od toga niti mi je bilo od koristi otvarala sam se stoljecima 🙄🙄 tako da ne sikiraj se kad te opali jaka bol to je to ovo ostalo je nista osima ako nisi kao zoe 

Venus
    21. Rujan 2019. 18:17

ayla

I ja sam u soku kako se tako otvorila, zato sam ja i odma krenula o bolnicu jer znam da se cuda desavaju samo ne kod mene 🙄
    Venus koliko sam ja skuzila moras imati trudove(menstrualnu bol) da bi se otvarala ja sam od 7mj trudnoce imala zicanje i nisam se nista otvorila od toga niti mi je bilo od koristi otvarala sam se stoljecima 🙄🙄 tako da ne sikiraj se kad te opali jaka bol to je to ovo ostalo je nista osima ako nisi kao zoe

A ja sam imala grceve skoro cijelu trudnocu, cijeli prvi trimestar, al u drugom ne bas, vise to zicanje i pritisak non stop, ono kad bi bila aktivna i hodala. Al eto tek vrh prsta s 25tt i onda tjedan prije nego je cerviks pao na 22mm i prst uloziva, sam setala malo vise, nisam bas mirovala i odma se zeznulo stanje. Sad kako sam se opet aktivirala s 35tt svaki dan budu menstrualni grcevi po par puta. Al neku noc je to bas bilo jako, beba me prvo izudarala bolno ko nikad prije, i to je trajalo bar sat vremena, jaukala sam i skakala na kaucu. Izudarala mi uzasno bolno mjehur i crijeva i prema guzi sve. I nakon toga sam imala jako bolan pelvis cijeli, i zaspala oko 5 i cijelo jutro me jos drzala bol. I onda kad sam se digla isla na wc 3 put zaredom i tek je s olaksnajem pao malo taj teret i bol iz zdjelice.

I fala bogu to je proslo, bas sam se bila prepala da sta ne krene. A sad dobijem tako menstrualne + braxton hicks par puta u danu. Samo ja se tako pitam koliki mi je prag tolerancije na te lazne kontrakcije i prave trudove kad budu jer sam znala imati bas puno bolnih mengi prije😂 da ne dodjem isto na knap u bolnicu haha. I bas to sto ne boli svakoga u ledjima pa da si siguran da je to to, ako steze od ledja prema stomaku.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.