Irma ja bi na tvom mjestu radije bila u bolnici neznam kako ko drugi misli.. Mislim prva trudnoca... Trudovi bole naravno ipak ti rastvaraju kosti da beba moze vanka i treba da bole.. Ali ja sam mozda blago panicarka i ja bih voljela biti u bolnici na vrijeme.. Shvacam da si ti blizu bolnice ali svejedno nedaj boze nesto ja bih bila sigurnija da sam pod njihovim nadzorom makar to znacilo da cu doc prerano pa tamo camit..
Curke koje ste vec otvorene jel se vi osjecate drugacije mislim jel osjecate to da je dolje nest drugacije kad vam kazu da ste otvorene.. Zanima me jel se to moze nekak prepoznat to dal se lagano otvaramo... Ono tipa nekakvi bolovi koji se desavaju kad se otvaras ili tako nesto.. Meni se u zadnje vrijeme iscjedak ful pojacao sto znam da je normalno jer nema miris nikakav.. I tako me zna boljeti u ledjima jako nisko i dolje sve onako kao da mi sva tezina ode dolje i onda mi bude tesko hodat i najvise mi pase polu lezeci polozaj sa rasirenim nogama 😕🤔😒.
Iiiii daaa curke ja kupila loptu tak je dobraaaaaaa jedva cekam da mi ju tata napumpa da malo izravnam kralježnicu na njoj. Iiii narucila sam si cajek pa preksutra idem po njega.. Iiii kupila ful jeftino kantarion ulje za moje hemice zloceste pa cu se mackat da prodjeeeee barem malo do poroda jer tko zna sta me ceka s njima na porodu.
Irma iskreno i ja bih vec bila u bolnici... To je samo moje misljenje, ako te vec puno jace boli nego jutros... Vidis Manich mozda sam i ja panicarka, samo sto nisam svjesna toga 🙄
Irma iskreno i ja bih vec bila u bolnici… To je samo moje misljenje, ako te vec puno jace boli nego jutros… Vidis Manichmozda sam i ja panicarka, samo sto nisam svjesna toga 🙄
Ja znam da ja jesam panicar haha i da vjerovatno pretjerujem i jos moj mozak nadoda tu boli. Al stvarno su nejednaki i normalno je da treba bolit sam ja ocito slabije to podnosim pa mi je to problem.. al osjecam nekak da jos nije vrijeme za bolnicu i cim posumnjam cu otic.. stvarko mi se neda bit tam sama ovdje sam bar sa muzom i u svom krevetu a tam nigdje nikog.. a do tad se nadam da cu se nest uspjet naspavat😣
hejj zasto mi se necprikazuje ticker nego samo poveznica cure helpp
Ja jos uvijek nisam uspjela i bas me nervira grrrr :)
Manich ja osobno ne kužim to otvaranje jer ne ide najednom. Meni je u roku tj dana došlo s 1 do skoro 3 cm, ali niš nisam osjetila. Možda tek kad krenu trudovi ili ak te otvaraju dripom, ne znam. A iscjedka mi je već preko glave...već 2 mj doslovno curi iz mene Evo mene je danas od jutra rastezalo u trtici i maternici nisko, ali kad sam se lagano istegla i malo provježbala, postalo mi je bolje... kad osjećam tako u leđima, super mi je ona vježba četveronoške sa podvlačenjem zdjelice. Proguglaj si malo pa probaj
Ja isto planiram ostati doma čim duže i ne paničariti kad krenu trudovi, osim ak naravno ne pukne vodenjak, ali svaka za sebe zna procijeniti kada će ići u bolnicu. Hahah planiram, kak to sve lijepo zvuči kad si ja planiram svašta nešto, a pitanje što će se realizirati od svega toga
Irma iskreno i ja bih vec bila u bolnici… To je samo moje misljenje, ako te vec puno jace boli nego jutros… Vidis Manichmozda sam i ja panicarka, samo sto nisam svjesna toga 🙄
Ja znam da ja jesam panicar haha i da vjerovatno pretjerujem i jos moj mozak nadoda tu boli. Al stvarno su nejednaki i normalno je da treba bolit sam ja ocito slabije to podnosim pa mi je to problem.. al osjecam nekak da jos nije vrijeme za bolnicu i cim posumnjam cu otic.. stvarko mi se neda bit tam sama ovdje sam bar sa muzom i u svom krevetu a tam nigdje nikog.. a do tad se nadam da cu se nest uspjet naspavat😣
Inace profesionalci savjetuju da se sto dulje ostane doma, u svom komforu gdje zena moze raditi sve sto joj pase: tusirati se, lezati u kadi, na lopti, hodati, slusati glazbu... I sto vise stediti snagu.
To je samo nasa navika da kad nas boli zelimo biti u bolnici kao na sigurnom. A realno kad se radi o porodu bez komplikacija u bolnici nas ionako puste same i cekaju da se otvorimo. Najgore je prerano leci u krevet jer se onda gubi pomoc gravitacije i sve postaje puno teze. Kaze teorija :)
Sretno Irma!
Neznam jeste li citali na ljetnima cura zoe dosla je na normalnu kontrolu i bila je otvorena 8 prstiju ako sam dobro zapamtila 😁 pa procitajte
Neznam jeste li citali na ljetnima cura zoe dosla je na normalnu kontrolu i bila je otvorena 8 prstiju ako sam dobro zapamtila 😁 pa procitajte
😱😱😱😱 ma daj ne zezaj, bas sam i to morala cuti 🤨.. Sta se moglo desiti da nije dosla na kontrolu?!
Sortiraj odgovore
Najstariji