Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    18. Rujan 2019. 07:52

Aurora jedi ananas ili nesto ljuto 😅 setaj, vjezbaj...mozda krene ☺ 

Simbalija
    18. Rujan 2019. 07:55

Upadam malo sa zimskih da vidim što ima :D Čestitke cure koje ste rodile!! Mazite se, pazite se! 
    Zanima me koliko nakon vaginalnog poroda se smije doma? Vidim da ovisi o bolnicama pa neke puštaju drugi dan ako je sve ok s bebom i mamom. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Lunica
    18. Rujan 2019. 08:16

Evo i ja sa zimskih..jooj Julie to je najljepse kad se probudis dan poslije poroda..relativno odmorna..bez droba😂, sa smotuljkom ciste ljubavi pored sebe…najljepse nesto..nek vam i dojenje bude uspjesno…uzivajte❤
    Simbalija..treci dan se izlazi ukoliko je sve ok.

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Frajla
    18. Rujan 2019. 08:19

Jutreko
    Evo ja danas ko nova, jučer mi je bilo toliko lose da sam otišla s posla ranije. Očito neka viroza vlada, kaže muž kad je išo kod malog u vrtić da je neka žena ležala na klupi za probuvanje koliko joj nije bilo dobro, htio ju on voziti doktoru, ali je rekla da će doći netko po nju.
    Julie baš lijepo da tako uživaš. Jesi onda uspila što odspavati ili ti se motalo sto misli po glavi? Samo se mazite, to ne možeš vjerovati kojom brzinom se mijenjaju kad su tako mali.
    Termalna voda je voda s mineralima (sadžaj ovisi o marki), pa se koristi za svašta nešto, između ostalog smirivanje iritacija i sl. Balea ima običnu vodu u spreju, nema nikakvu dodatnu funkciju osim osvježavanja, ali ako uzimate samo u tu svrhu svakako se isplati jer 150 ml košta desetak kn, a ista količina termalne košta 60-70 kn.
    Za novčanik se stvarno ne sjećam, dala sam mužu jer me on upisivo u bolnicu, a sad jel mi vratio ili odnio doma stvarno nemam pojma. Ali nije mi ništa trebalo, ni novaca ni dokumenata (nakon što sam upisana). Neznam ni kada bi mi netko stigao ukrasti nešto, osim kada sam bila na WCu jer nisam išla iz sobe...
    Za otpuštanje ovisi o bolnici, uglavnom je to 3 dana, s tim da taj dan kad rodiš ne računaju (tj računaju kao nulti). Ja sam rodila u noći s petka na subotu iza ponoći, išla sam doma u utorak (broje ned, pon, uto). A isto tako bi išla da sam rodila u subotu u 10 navečer  S tim da su ženu kojoj je bilo treće dijete pustili dan ranije.

Frajla
    18. Rujan 2019. 08:28

Julie

Ne mogu se sjetiti kako da promjenom ticker pa ako netko zna molim vas da mi kažete
    Je, zaista predivno, samo ga gledam i mazim i ljubim. Srecica moja jedina.
    Aurora jel ima nekih naznaka da i ti uskoro kreneš put rađaonice? Kako je?

Stisneš na svoj ticker, pa te odvede na tu stranicu
    Kad si napraviš izabereš pod forums ono zadnje
    Na forumu otvoris svoj profil i to uljepiš pod potpis

anemone
    18. Rujan 2019. 08:28

Aurora, bas me je sestra juce pitala dal mi je to ispalo, njoj je hrpetina toga bila (kaže toliko da joj pozlilo skoro od gadosti 😂), ugl ispalo je srijedu navečer, rodila u petak popodne, trudovi došli s cet na petak u noći. Ako je po toj prici, pripremi se, stiže ti netko 😊😊😊
    Julie ti si totalno Zaljubljena, predivno za citat 😊😍 kad ćete kući?

PatyDi
    18. Rujan 2019. 08:35

Aurora87

Julie, ja sam zaboravila kako se to mijenja…
    Pa mislim da nema nikakvih naznaka, jucer mi ispaala dva velika komada sluznog tamnosmeđeg cepa da mi blago pozlilo kad sam to ugledala, kasnije jos pomalo ispadalo ali osim toga ne… Kakve su tebi bile naznake osim trudova?
    Dijmar, muz danas ima puno posla na poslu pa cekam da to jos odradi i onda cu se kretati vise🤣. Da ne zeznem njega i kolegu koji mu stalno izlazi u susret ovih dana zbog nas😁

Zapravo je taj sluzni ko veca kolicina smrklji iz nosa i jos ako je pukla zilica pa ima malo krvi, tak si ja to predocujem nakon vidjenih slika 😅 
    Aha, onda po malo pa kasnije akcija 😉 

• sunshine1
    18. Rujan 2019. 08:45

Julie cestitam 🥰
    Meni je to prvo zajednici bdjenje u bolnici bilo nesto najljepše sto sam dozivila u zivotu. Sjecam se da sam u 6h ujutro uzela malog sebi u narucje iako je spavao i samo sam ga gledala i mirisala. Jedva cekam opet ❤️

Julie
    18. Rujan 2019. 09:18

Frajla ma ko da me netko toljagom po glavi, zaspala i ne mrdnula do 5. Onda krene svita po sobama, čistačice ove i one, babice, ginekolozi, doručak, pedijatri Itd. Al ne smeta ništa, ja samo svoje sunce gledam. 
    Al dobro zaista su svi ok, kad god pozoveš svi dolete, presvući bebicu jer moj gladus se pokakao do kičme tako da smo morali mjenjati oblekicu, pa drugi put bljucnuo po sebi jer se malo nagutao plodne vode na porodu pa je to izbacivao jučer i tako plus hranu al sve je to iza nas. Bas nas briga jer smo super oboje. 😍

lala3
    18. Rujan 2019. 09:38

Jutro cure, Aurora polako ne stvaraj sebi pritisak, kad krene znat ces, pogotovo sto te niko vjerovatno nece forsirati da krene sto prije.. Julie znam tacno o cemu pricas i jedva cekam ponovo 😍😍😍.. To je definitivno ljubav na prvi pogled i svakim danom raste.. Bit ce i teskih dana, ali to sve brzo prođe.. 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.