Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ygritte
    17. Rujan 2019. 20:47

Curke iz baby booma cestitam, zekim vam svima brz oporvak 😘
    Hvala sto ste podjelile vase price s nama 🥰
    Ja sam danas tocno 37 i sad sluzbeno moze doci kad zeli, iako sumljam da ce tako skoro doci, bas mi je nekako uzbudljiva ta cinjenica 😃 Obavili smo danas i zadnji shoping i sad napokon imamo sve. Jedino meni fali jos par sitnica i nisam si jos uvijek torbu pripremila 🙈 Nekako mi to znaci da sam spremna a nisam jos, treba mi jos par dana da spremim njegove stvari, operem do kraja i jos malo stan sredim. U cet idem na pregled pa cemo vise znati 😊

mc_zgb
    17. Rujan 2019. 21:47

Deja, ti ides u Vinogradsku u TA? Kad si isla prvi put, jesi se morala narucivati? Kak to ide? Ja imam uputnicu, pretpostavljam da se treba naruciti, pa cisto da provjerim. 

Marla5
    17. Rujan 2019. 22:18

Deja1988

mc_zgb

Deja, ti ides u Vinogradsku u TA? Kad si isla prvi put, jesi se morala narucivati? Kak to ide? Ja imam uputnicu, pretpostavljam da se treba naruciti, pa cisto da provjerim.

Da u Vinogradsku. Moras se naruciti… Ja sam se preko maila,to mi bilo najjednostavnije,jer u to vrijeme nisam obavljala tamo nista😁

Dosta brzo su poslali termin koji je bio negdje za tjedan dana

mc_zgb
    17. Rujan 2019. 22:25

Super, hvala vam. 😊 Cisto da provjerim, mail im je jedinstveni za narucivanje, narucivanje.vinogradska@kbcsm.hr
    I da samo posaljem uputnicu ili moram i jos neke dokumente? Vidim da pise povijest bolesti da bi trebalo.

• Noemi1
    17. Rujan 2019. 22:29

Frajla

Ajmo cure koje ste rodile, sta ste koristile od onog sto ste spremile za radaonu?
    Ja sam nosila sto cuda i na kraju nista osim spavacice i gaca+ulosci nisam trebala. Naravno, budem opet svasta zapakirala, za svaki slucaj nek se nade, ali rekla bih da se u trudovima nitko nije sjetio labelo mazati 🙃

Samo spavacicu i to onu za dojenje 😂 kaoo da mi se sise ne vide, a sto su me dole svi vidjeli nema veze 😂😂 i papuce obavezno tj japanke (zbog tusa). Nista drugo. Rucnik su mi oni dali

• Noemi1
    17. Rujan 2019. 22:34

DijMar

Frajla

Ajmo cure koje ste rodile, sta ste koristile od onog sto ste spremile za radaonu?
    Ja sam nosila sto cuda i na kraju nista osim spavacice i gaca+ulosci nisam trebala. Naravno, budem opet svasta zapakirala, za svaki slucaj nek se nade, ali rekla bih da se u trudovima nitko nije sjetio labelo mazati 🙃

Hahah daa to labelo toliko naglašavaju, al fakat koja se sjetiJa sam spremila doslovno SVE što je pisalo na popisu i naravno još nešto dodala, ali samo za sobu, za rađaonu je samo sa popisa i samo nek probaju zabraniti da nosim to sve unutra!
    Ja bih još samo nadodala na tvoje pitanje, a možeš mi i ti odg, šta s novčanikom i dokumentima? Mama mi je predložila da sve ostavim doma i uzmem samo nešto novaca i zdravstvenu…

Tako je. Novcanik doma ostavis, uzmes zdravstvenu dopunsko ako imas i malo novaca. Krade se puno po bolnicama. I ponesite si kovanica da.mozete uzet kavu ako pijete (mi u bolnici imamo aparat za kavu na.papirnate novcanice i kovanice, ali papirnate nije htio primit 🙄) ak ne pijete kavu imate i onaj s cokoladicama , cipsom, sokovima itd. 

17. Rujan 2019. 22:49

Deja1988

I ja imam Avene termalnu…Ayla-Vodica za osvjezavanje,vlazi i regenerira dehidriranu kozu,ublazava crvenilo,(i kod opeklina i fleka od sunca)bebi iritaciju kod osipa itd…😊
    Pikulica-citala sam to za termalnu i make-up ali se nisam usudila 🤣🤣 Dobro da znam sad😁😁 Ja ti idem u ponedjeljak na uzv i 1.10 u utorak😌 Ja se osjecam kao da sam kopala tih 5 sat🤣
    Aurora-hocemooo jos jednu bebuuu,cekamo tee🤗🤗

Hvala 😘

17. Rujan 2019. 23:04

Postalo mi lakse pitat vas za nesto, dobijem tocan odg, nego na int provjeravati tamo svasta pise a meni bolje da nista ne citam 😂

• Kengurica
    17. Rujan 2019. 23:11

Da li ste vec pisale o doniranju krvi iz pupkovine? Da li se itko odlucio za to?

17. Rujan 2019. 23:16

Deja1988

ayla

Postalo mi lakse pitat vas za nesto, dobijem tocan odg, nego na int provjeravati tamo svasta pise a meni bolje da nista ne citam 😂

Negooo,jesi se ti malo opustila i odmorila od pune kuce?😊

Itekako, odmorla dusu i tijelo i uzivam sa srećicom.. Zivci odmah propustili puno je lakse kad nikog nema i znam da bebu nemoram da dijelim s nikim da je samo moja i samo meni poklanja svoje osmjehe 🥰 bas sam sebicna al sto cu ljubav je to 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.