Curke iz baby booma cestitam, zekim vam svima brz oporvak 😘
Hvala sto ste podjelile vase price s nama 🥰
Ja sam danas tocno 37 i sad sluzbeno moze doci kad zeli, iako sumljam da ce tako skoro doci, bas mi je nekako uzbudljiva ta cinjenica 😃 Obavili smo danas i zadnji shoping i sad napokon imamo sve. Jedino meni fali jos par sitnica i nisam si jos uvijek torbu pripremila 🙈 Nekako mi to znaci da sam spremna a nisam jos, treba mi jos par dana da spremim njegove stvari, operem do kraja i jos malo stan sredim. U cet idem na pregled pa cemo vise znati 😊
Deja, ti ides u Vinogradsku u TA? Kad si isla prvi put, jesi se morala narucivati? Kak to ide? Ja imam uputnicu, pretpostavljam da se treba naruciti, pa cisto da provjerim.
Deja, ti ides u Vinogradsku u TA? Kad si isla prvi put, jesi se morala narucivati? Kak to ide? Ja imam uputnicu, pretpostavljam da se treba naruciti, pa cisto da provjerim.
Da u Vinogradsku. Moras se naruciti… Ja sam se preko maila,to mi bilo najjednostavnije,jer u to vrijeme nisam obavljala tamo nista😁
Dosta brzo su poslali termin koji je bio negdje za tjedan dana
Super, hvala vam. 😊 Cisto da provjerim, mail im je jedinstveni za narucivanje, narucivanje.vinogradska@kbcsm.hr
I da samo posaljem uputnicu ili moram i jos neke dokumente? Vidim da pise povijest bolesti da bi trebalo.
Ajmo cure koje ste rodile, sta ste koristile od onog sto ste spremile za radaonu?
Ja sam nosila sto cuda i na kraju nista osim spavacice i gaca+ulosci nisam trebala. Naravno, budem opet svasta zapakirala, za svaki slucaj nek se nade, ali rekla bih da se u trudovima nitko nije sjetio labelo mazati 🙃
Samo spavacicu i to onu za dojenje 😂 kaoo da mi se sise ne vide, a sto su me dole svi vidjeli nema veze 😂😂 i papuce obavezno tj japanke (zbog tusa). Nista drugo. Rucnik su mi oni dali
Ajmo cure koje ste rodile, sta ste koristile od onog sto ste spremile za radaonu?
Ja sam nosila sto cuda i na kraju nista osim spavacice i gaca+ulosci nisam trebala. Naravno, budem opet svasta zapakirala, za svaki slucaj nek se nade, ali rekla bih da se u trudovima nitko nije sjetio labelo mazati 🙃
Hahah daa to labelo toliko naglašavaju, al fakat koja se sjetiJa sam spremila doslovno SVE što je pisalo na popisu i naravno još nešto dodala, ali samo za sobu, za rađaonu je samo sa popisa i samo nek probaju zabraniti da nosim to sve unutra!
Ja bih još samo nadodala na tvoje pitanje, a možeš mi i ti odg, šta s novčanikom i dokumentima? Mama mi je predložila da sve ostavim doma i uzmem samo nešto novaca i zdravstvenu…
Tako je. Novcanik doma ostavis, uzmes zdravstvenu dopunsko ako imas i malo novaca. Krade se puno po bolnicama. I ponesite si kovanica da.mozete uzet kavu ako pijete (mi u bolnici imamo aparat za kavu na.papirnate novcanice i kovanice, ali papirnate nije htio primit 🙄) ak ne pijete kavu imate i onaj s cokoladicama , cipsom, sokovima itd.
I ja imam Avene termalnu…Ayla-Vodica za osvjezavanje,vlazi i regenerira dehidriranu kozu,ublazava crvenilo,(i kod opeklina i fleka od sunca)bebi iritaciju kod osipa itd…😊
Pikulica-citala sam to za termalnu i make-up ali se nisam usudila 🤣🤣 Dobro da znam sad😁😁 Ja ti idem u ponedjeljak na uzv i 1.10 u utorak😌 Ja se osjecam kao da sam kopala tih 5 sat🤣
Aurora-hocemooo jos jednu bebuuu,cekamo tee🤗🤗
Hvala 😘
Postalo mi lakse pitat vas za nesto, dobijem tocan odg, nego na int provjeravati tamo svasta pise a meni bolje da nista ne citam 😂
Da li ste vec pisale o doniranju krvi iz pupkovine? Da li se itko odlucio za to?
Postalo mi lakse pitat vas za nesto, dobijem tocan odg, nego na int provjeravati tamo svasta pise a meni bolje da nista ne citam 😂
Negooo,jesi se ti malo opustila i odmorila od pune kuce?😊
Itekako, odmorla dusu i tijelo i uzivam sa srećicom.. Zivci odmah propustili puno je lakse kad nikog nema i znam da bebu nemoram da dijelim s nikim da je samo moja i samo meni poklanja svoje osmjehe 🥰 bas sam sebicna al sto cu ljubav je to 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji