Ajmo cure koje ste rodile, sta ste koristile od onog sto ste spremile za radaonu?
Ja sam nosila sto cuda i na kraju nista osim spavacice i gaca+ulosci nisam trebala. Naravno, budem opet svasta zapakirala, za svaki slucaj nek se nade, ali rekla bih da se u trudovima nitko nije sjetio labelo mazati 🙃
Ja sam u boxu bila "samo" 3 sata i jedino sam koristila vodu 😂

Ja sam dugo imala problema s kozom do prije par godina i koristila sam Avene termalnu vodu, ima u 3 velicine u ljekarni, i ljeti je super za osvjezenje.
A sad sam mislila uzet u dm-u Balea wasser sprej, al obicni bez mirisa, nije lose za osvjezit X zonu poslije poroda kad sve zateze i pece 🤪

Venus Frosch je U Kauflandu od 23.9., ali zaboravih do kad, a nisam poslikala zaglavlje.

Zaboravih reci, Julien kapitalac sasvim prosjecna beba. Toliko o tim procjenama. Bas su nam na tecaju rekli da procjenu radi kompjuter na temelju opsega glave i trbuha te duzine bedrene kosti. I dosta fulavaju.

Curke iz baby booma cestitam, zekim vam svima brz oporvak 😘
Hvala sto ste podjelile vase price s nama 🥰
Ja sam danas tocno 37 i sad sluzbeno moze doci kad zeli, iako sumljam da ce tako skoro doci, bas mi je nekako uzbudljiva ta cinjenica 😃 Obavili smo danas i zadnji shoping i sad napokon imamo sve. Jedino meni fali jos par sitnica i nisam si jos uvijek torbu pripremila 🙈 Nekako mi to znaci da sam spremna a nisam jos, treba mi jos par dana da spremim njegove stvari, operem do kraja i jos malo stan sredim. U cet idem na pregled pa cemo vise znati 😊

Deja, ti ides u Vinogradsku u TA? Kad si isla prvi put, jesi se morala narucivati? Kak to ide? Ja imam uputnicu, pretpostavljam da se treba naruciti, pa cisto da provjerim.

Deja, ti ides u Vinogradsku u TA? Kad si isla prvi put, jesi se morala narucivati? Kak to ide? Ja imam uputnicu, pretpostavljam da se treba naruciti, pa cisto da provjerim.
Da u Vinogradsku. Moras se naruciti… Ja sam se preko maila,to mi bilo najjednostavnije,jer u to vrijeme nisam obavljala tamo nista😁
Dosta brzo su poslali termin koji je bio negdje za tjedan dana

Super, hvala vam. 😊 Cisto da provjerim, mail im je jedinstveni za narucivanje, narucivanje.vinogradska@kbcsm.hr
I da samo posaljem uputnicu ili moram i jos neke dokumente? Vidim da pise povijest bolesti da bi trebalo.

Ajmo cure koje ste rodile, sta ste koristile od onog sto ste spremile za radaonu?
Ja sam nosila sto cuda i na kraju nista osim spavacice i gaca+ulosci nisam trebala. Naravno, budem opet svasta zapakirala, za svaki slucaj nek se nade, ali rekla bih da se u trudovima nitko nije sjetio labelo mazati 🙃
Samo spavacicu i to onu za dojenje 😂 kaoo da mi se sise ne vide, a sto su me dole svi vidjeli nema veze 😂😂 i papuce obavezno tj japanke (zbog tusa). Nista drugo. Rucnik su mi oni dali

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji