Julie cestitam vam i hvala Bogu neka je sve dobro proslo koliko god trpili bol i samo cekanje 🥰

Ja sam danas bila u TA,samo 5 sati🙄😁 I obavila nis,sestra samo doplerom poslusala srceko curki,narucili me u iduci pon na uzv,a 01.10 u TA opet ako ne krene porod.. Krepana sam jos uvijek…😌
5 sati cekanja samo za to? Majko mila, pa sta je takva guzva? Zasto ti nisu napravili ctg i pregled? Sve mi se cini da cu ja i iduci put otic kod svoje ginekologice na kontrolu, ovo nema smisla 😥
..
Danas isla na akupunkturu i taman kraj rodilista prolazim i jedan par izlazi s bebicom van, sva sam se raznjezila 😍 sve si i ja zamisljam kako nam se blizi taj dan ❤

Julie svaka ti čast, 😊💪meni isto oci zasuzile, kad zamislim taj trenutak upoznavanja i primanja bebe u ruke..
Baš je dns netko pitao tko je sljedeći. Htjedoh napisati Aurora i gle moglo bi stvarno biti tako 😁
Sretno ako krene

Cure koje ste rodile, od srca vam čestitam!!
Ja se vratila s pregleda i malo šokirana. Beba na zadak u napunjenom 36.tjednu tako da ce biti carski. Malac je procijenjen na 3500g. Ja se nekako nadam da to nije toliko precizno i da ce usporiti u ovih zadnjih par tjedana jer mjesta ima sve manje…
Mogu ti oni pogrijesiti do pola kilograma u procjeni. Ali ako ides na carski svakako, zar ti nije svejedno kolika je beba?

Jel ovo dobra cijena
Je odlicna, neces pozalit. Inace je i u mulleru oko 46, ja nisam ni znala da ga ima u dm-u dok nisam vidila tu akciju 😊
Ovakav mat papir u katalogu ima samo kaufland ako se ne varam, sve ostale trgovine imaju onaj masniji papir, ispravi me ako grijesim. Cijena je super, moram u nabavu 😉

Luce znas li za koje datume vrijedi ponuda, vidila ssm neki katalog koji je do sutra od Kauflanda al nisam ugledala ovaj deterdzent unutra

Ja sam danas bila u TA,samo 5 sati🙄😁 I obavila nis,sestra samo doplerom poslusala srceko curki,narucili me u iduci pon na uzv,a 01.10 u TA opet ako ne krene porod.. Krepana sam jos uvijek…😌
Samo 5h ??? 🤦🏼♀️ Meni je do sad bilo najvise 4h cekanja....
Sta mladi dr. nije radio prstic pregled? 🥺
Jel to znaci da mozda ocekuje da rodis do 10mj.???
I tebi su razdvojili uzv od pregleda u TA 😒
A kad ides na ctg??

Nasla napokon, Kaufland baby ponuda od ponedjeljka 23.09. Imaju super carapice povoljne, body neki, drvene igracke, kadica, deterdzent, omeksivac itd.

Ajmo cure koje ste rodile, sta ste koristile od onog sto ste spremile za radaonu?
Ja sam nosila sto cuda i na kraju nista osim spavacice i gaca+ulosci nisam trebala. Naravno, budem opet svasta zapakirala, za svaki slucaj nek se nade, ali rekla bih da se u trudovima nitko nije sjetio labelo mazati 🙃

Ajmo cure koje ste rodile, sta ste koristile od onog sto ste spremile za radaonu?
Ja sam nosila sto cuda i na kraju nista osim spavacice i gaca+ulosci nisam trebala. Naravno, budem opet svasta zapakirala, za svaki slucaj nek se nade, ali rekla bih da se u trudovima nitko nije sjetio labelo mazati 🙃
Hahah daa to labelo toliko naglašavaju, al fakat koja se sjeti Ja sam spremila doslovno SVE što je pisalo na popisu i naravno još nešto dodala, ali samo za sobu, za rađaonu je samo sa popisa i samo nek probaju zabraniti da nosim to sve unutra!
Ja bih još samo nadodala na tvoje pitanje, a možeš mi i ti odg, šta s novčanikom i dokumentima? Mama mi je predložila da sve ostavim doma i uzmem samo nešto novaca i zdravstvenu...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji