Luce znas li za koje datume vrijedi ponuda, vidila ssm neki katalog koji je do sutra od Kauflanda al nisam ugledala ovaj deterdzent unutra
Ja sam danas bila u TA,samo 5 sati🙄😁 I obavila nis,sestra samo doplerom poslusala srceko curki,narucili me u iduci pon na uzv,a 01.10 u TA opet ako ne krene porod.. Krepana sam jos uvijek…😌
Samo 5h ??? 🤦🏼♀️ Meni je do sad bilo najvise 4h cekanja....
Sta mladi dr. nije radio prstic pregled? 🥺
Jel to znaci da mozda ocekuje da rodis do 10mj.???
I tebi su razdvojili uzv od pregleda u TA 😒
A kad ides na ctg??
Nasla napokon, Kaufland baby ponuda od ponedjeljka 23.09. Imaju super carapice povoljne, body neki, drvene igracke, kadica, deterdzent, omeksivac itd.
Ajmo cure koje ste rodile, sta ste koristile od onog sto ste spremile za radaonu?
Ja sam nosila sto cuda i na kraju nista osim spavacice i gaca+ulosci nisam trebala. Naravno, budem opet svasta zapakirala, za svaki slucaj nek se nade, ali rekla bih da se u trudovima nitko nije sjetio labelo mazati 🙃
Ajmo cure koje ste rodile, sta ste koristile od onog sto ste spremile za radaonu?
Ja sam nosila sto cuda i na kraju nista osim spavacice i gaca+ulosci nisam trebala. Naravno, budem opet svasta zapakirala, za svaki slucaj nek se nade, ali rekla bih da se u trudovima nitko nije sjetio labelo mazati 🙃
Hahah daa to labelo toliko naglašavaju, al fakat koja se sjeti Ja sam spremila doslovno SVE što je pisalo na popisu i naravno još nešto dodala, ali samo za sobu, za rađaonu je samo sa popisa i samo nek probaju zabraniti da nosim to sve unutra!
Ja bih još samo nadodala na tvoje pitanje, a možeš mi i ti odg, šta s novčanikom i dokumentima? Mama mi je predložila da sve ostavim doma i uzmem samo nešto novaca i zdravstvenu...
Tak i ja nista.. punjac i mobitel. Vodom su me sopali morala sam 4 case popit a nije islo...
Ja isto spakirala cuda u torbu…od labela do termalnè vode,mos mislit🤣🤣🤣
Ja sam isto stavila termalnu Kad sam krenula s pakiranjem i skoro završila, kofer se zatvorio normalno, ali kad sam doslovno završila, morala sam otvoriti dio koji ga proširuje
Cureeeee
Sjela je u RBA moja sića od komplikacija 🤣🤣🤣🤣
Oho uranili su ovaj mjesec, bas mi dobro sjelo
Ne znam sto mi se danas popodne dogadja, ali kad hodam/stojim trbuh mi se full stvrdne uz osjecaj ko da cu puknuti 😧 Kad lezim mi je bas olaksanje i dobro je, ali par trenutaka nakon dizanja opet napetost... ne znam da li je moguce da je malac okrenut ledjima i da se tako jako stisce, ali opet nije osjecaj ko kad se gura 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji