Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    17. Rujan 2019. 18:36

Luce znas li za koje datume vrijedi ponuda, vidila ssm neki katalog koji je do sutra od Kauflanda al nisam ugledala ovaj deterdzent unutra

• Pikulica19
    17. Rujan 2019. 18:46

Deja1988

Ja sam danas bila u TA,samo 5 sati🙄😁 I obavila nis,sestra samo doplerom poslusala srceko curki,narucili me u iduci pon na uzv,a 01.10 u TA opet ako ne krene porod.. Krepana sam jos uvijek…😌

Samo 5h ??? 🤦🏼‍♀️ Meni je do sad bilo najvise 4h cekanja....
    Sta mladi dr. nije radio prstic pregled? 🥺
    Jel to znaci da mozda ocekuje da rodis do 10mj.???
    I tebi su razdvojili uzv od pregleda u TA 😒
    A kad ides na ctg?? 

Venus
    17. Rujan 2019. 18:46

Nasla napokon, Kaufland baby ponuda od ponedjeljka 23.09. Imaju super carapice povoljne, body neki, drvene igracke, kadica, deterdzent, omeksivac itd.

Frajla
    17. Rujan 2019. 18:52

Ajmo cure koje ste rodile, sta ste koristile od onog sto ste spremile za radaonu?
    Ja sam nosila sto cuda i na kraju nista osim spavacice i gaca+ulosci nisam trebala. Naravno, budem opet svasta zapakirala, za svaki slucaj nek se nade, ali rekla bih da se u trudovima nitko nije sjetio labelo mazati 🙃

PatyDi
    17. Rujan 2019. 19:10

Frajla

Ajmo cure koje ste rodile, sta ste koristile od onog sto ste spremile za radaonu?
    Ja sam nosila sto cuda i na kraju nista osim spavacice i gaca+ulosci nisam trebala. Naravno, budem opet svasta zapakirala, za svaki slucaj nek se nade, ali rekla bih da se u trudovima nitko nije sjetio labelo mazati 🙃

Hahah daa to labelo toliko naglašavaju, al fakat koja se sjeti  Ja sam spremila doslovno SVE što je pisalo na popisu i naravno još nešto dodala, ali samo za sobu, za rađaonu je samo sa popisa i samo nek probaju zabraniti da nosim to sve unutra! 
    Ja bih još samo nadodala na tvoje pitanje, a možeš mi i ti odg, šta s novčanikom i dokumentima? Mama mi je predložila da sve ostavim doma i uzmem samo nešto novaca i zdravstvenu... 

• Pikulica19
    17. Rujan 2019. 19:10

Cureeeee 
    Sjela je u RBA moja sića od komplikacija 🤣🤣🤣🤣

• lalolitala
    17. Rujan 2019. 19:12

Frajla

Tak i ja nista.. punjac i mobitel. Vodom su me sopali morala sam 4 case popit a nije islo...

PatyDi
    17. Rujan 2019. 19:18

Deja1988

Ja isto spakirala cuda u torbu…od labela do termalnè vode,mos mislit🤣🤣🤣

Ja sam isto stavila termalnu  Kad sam krenula s pakiranjem i skoro završila, kofer se zatvorio normalno, ali kad sam doslovno završila, morala sam otvoriti dio koji ga proširuje 

luce35
    17. Rujan 2019. 19:35

Pikulica19

Cureeeee
    Sjela je u RBA moja sića od komplikacija 🤣🤣🤣🤣

Oho uranili su ovaj mjesec, bas mi dobro sjelo

PatyDi
    17. Rujan 2019. 19:38

Ne znam sto mi se danas popodne dogadja, ali kad hodam/stojim trbuh mi se full stvrdne uz osjecaj ko da cu puknuti 😧 Kad lezim mi je bas olaksanje i dobro je, ali par trenutaka nakon dizanja opet napetost... ne znam da li je moguce da je malac okrenut ledjima i da se tako jako stisce, ali opet nije osjecaj ko kad se gura 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.