Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Rujan 2019. 19:40

Frajla

Ajmo cure koje ste rodile, sta ste koristile od onog sto ste spremile za radaonu?
    Ja sam nosila sto cuda i na kraju nista osim spavacice i gaca+ulosci nisam trebala. Naravno, budem opet svasta zapakirala, za svaki slucaj nek se nade, ali rekla bih da se u trudovima nitko nije sjetio labelo mazati 🙃

Jedino potrebno mi je bilo ulosci, gace, voda, papuce spavacicu cak nisam ni trebala i da labelo sam koristila i trudovi jer su mi usta ispucala bila i drugi dan i ostalih dana 😂 

17. Rujan 2019. 19:42

Deja1988

Ja isto spakirala cuda u torbu…od labela do termalnè vode,mos mislit🤣🤣🤣

Kad vec pises za termalnu vodu daj mi reci sto je to? Kako sam narucivala besplatne uzorke dobila sam termalnu vodu al nemam pojma sto je to 🙄 

PatyDi
    17. Rujan 2019. 19:58

Aurora87

DijMar

Ne znam sto mi se danas popodne dogadja, ali kad hodam/stojim trbuh mi se full stvrdne uz osjecaj ko da cu puknuti 😧 Kad lezim mi je bas olaksanje i dobro je, ali par trenutaka nakon dizanja opet napetost… ne znam da li je moguce da je malac okrenut ledjima i da se tako jako stisce, ali opet nije osjecaj ko kad se gura 🤔

Meni se cini da su to one bh…meni je tako jucer bilo, stomak mi se opustao samo u lezecem polozaju🤷‍♀️

Hm 🤔 Te BH sam mislila da ih osjecam u d.dijelu trbuha, ovo je sad bas gornji dio... 🤷🏼‍♀️ 
    Nego, si spremna? 😋 Sad cekamo novosti od tebe ☺ Ako neka od nas koje smo blizu ne "zezne" raspored 😅 

• Pikulica19
    17. Rujan 2019. 20:13

Deja1988

Pikulica i mc zgb- da,samo 5😁 Dosla u pola 8,izasla tocno u pola 1,mozda 3 min prije pola… Rekao mi je da nema potrebe danas za icim jer sam 30.08 kod svog obavila pregled,bris i uzv,i zato me narucio u pon na uzv samo,a 01.10 u TA,pa cu onda valjda ctg…a danas samo doplerom srceko curki… Da sam znala,fakat bi uzela sendvice i sokice🤣🤣🤣 Ma jedino je uzas kaj dole nema zrakaaaaa😩😩😩😩

Deja najgore je kad cekam toliko dugo i onda od cijelog pregleda najduze mi ispadne skidanje i poslije oblacenje... 😔😔😔
    Ja idem u TA iduci cetvrtak pa ako budes opet tamo mozda se vidimo 🥰
    Aurora to ti je ajmo reci osvjezavajuca vodica u spreju za osvjezit lice, od Uriage mozes i bebicu... Ja sam jednom vidjela da se to stavi i kad se nasminkas svjeze pa sam izgledala poslije kao da sam se oznojila i sminku imala 12h na licu, pa ti za to spricanje ne preporucujem 🤣
    Ja cu si ju isto spremit, mal da se osvjezim a ako vise stavis mohu se i umit😂😂😂😂

• Pikulica19
    17. Rujan 2019. 20:15

Oprosti Aurora, mislila sam na Aylu 🤦🏼‍♀️

• ReginaP
    17. Rujan 2019. 20:17

Frajla

Ajmo cure koje ste rodile, sta ste koristile od onog sto ste spremile za radaonu?
    Ja sam nosila sto cuda i na kraju nista osim spavacice i gaca+ulosci nisam trebala. Naravno, budem opet svasta zapakirala, za svaki slucaj nek se nade, ali rekla bih da se u trudovima nitko nije sjetio labelo mazati 🙃

Ja sam u boxu bila "samo" 3 sata i jedino sam koristila vodu 😂 

Venus
    17. Rujan 2019. 20:26

Ja sam dugo imala problema s kozom do prije par godina i koristila sam Avene termalnu vodu, ima u 3 velicine u ljekarni, i ljeti je super za osvjezenje.

A sad sam mislila uzet u dm-u Balea wasser sprej, al obicni bez mirisa, nije lose za osvjezit X zonu poslije poroda kad sve zateze i pece 🤪

• Kengurica
    17. Rujan 2019. 20:39

Venus Frosch je U Kauflandu od 23.9., ali zaboravih do kad, a nisam poslikala zaglavlje.

17. Rujan 2019. 20:42

Okee hvala vam 😘😘

• Kengurica
    17. Rujan 2019. 20:46

Zaboravih reci, Julien kapitalac sasvim prosjecna beba. Toliko o tim procjenama. Bas su nam na tecaju rekli da procjenu radi kompjuter na temelju opsega glave i trbuha te duzine bedrene kosti. I dosta fulavaju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.