Julie aa oci su mi se zasuzile, ganula me ta prica. Uvijek zamisljam u glavi taj tren kad nakon svog napora i bolova to malo klupko dodje u ruke, zivim za taj tren. Prekrasno, uzivaj sa svojim malenim 🤩💕💕
Aurora uu zvuci i strasno i uzbudljivo, ocito se pokrecu stvari 😊 sretno 😀
Frajla bome da, uspavan je jer je umoran.
Oprostite na greškama. Navikle ste to od mene 😂
Julie na kraju je predivna prica iako je trajalo. Da je zena jadna sigurna da nece beba bas brzo pa da duze ostane doma, ali i ja bih kao ti otisla u bolnicu.
Moram priznati da sam se i nasmijala postu zbog autocorrecta i da neke recenice ne razumijem zbig toga.
Cure koje ste rodile, od srca vam čestitam!!
Ja se vratila s pregleda i malo šokirana. Beba na zadak u napunjenom 36.tjednu tako da ce biti carski. Malac je procijenjen na 3500g. Ja se nekako nadam da to nije toliko precizno i da ce usporiti u ovih zadnjih par tjedana jer mjesta ima sve manje...
Jel ovo dobra cijena
Je odlicna, neces pozalit. Inace je i u mulleru oko 46, ja nisam ni znala da ga ima u dm-u dok nisam vidila tu akciju 😊
Kengurice kad stignes napisi mi koji je to ducan i katalog (od kojeg do kojeg datuma), ne mogu pronaci 💕
Cure koje ste rodile, od srca vam čestitam!!
Ja se vratila s pregleda i malo šokirana. Beba na zadak u napunjenom 36.tjednu tako da ce biti carski. Malac je procijenjen na 3500g. Ja se nekako nadam da to nije toliko precizno i da ce usporiti u ovih zadnjih par tjedana jer mjesta ima sve manje…
Mojoj sestri se beba okrenila par dana pred porod, pa nista nije sigurno, moze se jos okrenuti :)
Sortiraj odgovore
Najstariji