Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša62
    17. Rujan 2019. 16:13

Venus da do 9 kg je samo ,a stolica se kupuje odvojeno.

Venus
    17. Rujan 2019. 16:20

Julie aa oci su mi se zasuzile, ganula me ta prica. Uvijek zamisljam u glavi taj tren kad nakon svog napora i bolova to malo klupko dodje u ruke, zivim za taj tren. Prekrasno, uzivaj sa svojim malenim 🤩💕💕

Aurora uu zvuci i strasno i uzbudljivo, ocito se pokrecu stvari 😊 sretno 😀

Julie
    17. Rujan 2019. 16:23

Frajla bome da, uspavan je jer je umoran. 
    Oprostite na greškama. Navikle ste to od mene 😂

• Kengurica
    17. Rujan 2019. 16:27

Jel ovo dobra cijena

• Kengurica
    17. Rujan 2019. 16:36

Julie na kraju je predivna prica iako je trajalo. Da je zena jadna sigurna da nece beba bas brzo pa da duze ostane doma, ali i ja bih kao ti otisla u bolnicu.
    Moram priznati da sam se i nasmijala postu zbog autocorrecta i da neke recenice ne razumijem zbig toga.

• XoXo
    17. Rujan 2019. 16:38

Cure koje ste rodile, od srca vam čestitam!!
    Ja se vratila s pregleda i malo šokirana. Beba na zadak u napunjenom 36.tjednu tako da ce biti carski. Malac je procijenjen na 3500g. Ja se nekako nadam da to nije toliko precizno i da ce usporiti  u ovih zadnjih par tjedana jer mjesta ima sve manje...

Venus
    17. Rujan 2019. 16:59

Kengurica

Jel ovo dobra cijena

Je odlicna, neces pozalit. Inace je i u mulleru oko 46, ja nisam ni znala da ga ima u dm-u dok nisam vidila tu akciju 😊

Venus
    17. Rujan 2019. 17:00

Cek to nije gore dm, i h dm-u je na akciji. Koji je to ducan kengurice?

Venus
    17. Rujan 2019. 17:11

Kengurice kad stignes napisi mi koji je to ducan i katalog (od kojeg do kojeg datuma), ne mogu pronaci 💕

marinaaaa
    17. Rujan 2019. 17:19

XoXo

Cure koje ste rodile, od srca vam čestitam!!
    Ja se vratila s pregleda i malo šokirana. Beba na zadak u napunjenom 36.tjednu tako da ce biti carski. Malac je procijenjen na 3500g. Ja se nekako nadam da to nije toliko precizno i da ce usporiti u ovih zadnjih par tjedana jer mjesta ima sve manje…

Mojoj sestri se beba okrenila par dana pred porod, pa nista nije sigurno, moze se jos okrenuti :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.