Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    16. Rujan 2019. 07:06

Evo mene na prijemu, počeli su jači grčevi pa smo krenuli. Regina cestitam i sigurno se vidimo na odjelu 😍

luce35
    16. Rujan 2019. 07:08

Julie

Evo mene na prijemu, počeli su jači grčevi pa smo krenuli. Regina cestitam i sigurno se vidimo na odjelu 😍

Ja racunam.vec je u boksu, tiska ko velika a ona prala i peglala kosu svu noc 🤣

• Jeja4
    16. Rujan 2019. 07:09

Cestitam curama koje su rodile i zelim brz oporavak i uzivanje sa svojim bebacima.
    Ja sam nekog fuj raspolozenja jucer i danas, jucer sam plakala pola dana na svaku sitnicu, o zivcanosti da ne pricam.
    Mm otisao raditi, malu cu sad buditi za vrtic pa idem oprati kolica, da mi se osuse dok je toplo jos.
    Sto se tice dojenja, dojila sam kad i gdje je trebalo ali bi se vani uvijek pokrila. Dojila sam 3,5 g.  Kao sto je netko naveo, cure hodaju ko droce obucene, pa to nikome ne smeta, kao ni razne razgolicene sponzoruse po portalima pa sto onda smeta nekome sisa koja hrani dijete, koje "ne moze" cekati, niti birati kad ce jesti.
    Sto se tice srama, to se izgubi nakon poroda, kad su svako jutro na viziti pice na izvolte 😂 a i doji se pa se naviknes.

Julie
    16. Rujan 2019. 07:28

luce35

Regina cestitam ti, uzivaj i mazi se sa smotuljkom 😍😍.
    Cure, nadam se da vam super ide u boksu i da cete brzo, cekamo vijesti 😀

Luce pa morala sam se urediti 😂🙈 neću da me se sin uplaši kad me vidi 🤩🧸

LollyBB
    16. Rujan 2019. 07:28

Regina, Lalolitala, čestitam!
    Julie, sretno!
    Koliko aktivnosti! :)

• MonaL.
    16. Rujan 2019. 07:35

Jutroo
    Sretno curama koje su rodile i curama koje rađaju! 🥰🥰

• lalolitala
    16. Rujan 2019. 07:40

Ja nisam jos :) tek sad me u box stavili.. cekam epiduralnu i drip pa cemo vidjet. Vec me jace boli al kolko tolko podnosljivo...

lala3
    16. Rujan 2019. 07:41

😍😍😍 koje novosti jutros.. Regina cestitam sve najljepse tebi i bebici 😘, Sljeme je pomoglo 😄
    Julie sretno draga, drzi se, uspjela si i ispeglati kosu 😄.. Nadam se da ce brzo i tebi i Laloliti.. Sretno cure, javite se 😘

LollyBB
    16. Rujan 2019. 07:45

Hm, mislim da sam Lalolitali unaprijed čestitala. Sorry, bas sam zbrckana i citam na brzinu...

anemone
    16. Rujan 2019. 08:28

Regina čestitam! ❤️
    Sretno ostalima! 😊😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI