Ja nisam jos :) tek sad me u box stavili.. cekam epiduralnu i drip pa cemo vidjet. Vec me jace boli al kolko tolko podnosljivo...
😍😍😍 koje novosti jutros.. Regina cestitam sve najljepse tebi i bebici 😘, Sljeme je pomoglo 😄
Julie sretno draga, drzi se, uspjela si i ispeglati kosu 😄.. Nadam se da ce brzo i tebi i Laloliti.. Sretno cure, javite se 😘
Hm, mislim da sam Lalolitali unaprijed čestitala. Sorry, bas sam zbrckana i citam na brzinu...
Cestitke svim curama koje su rodile i sretno svima onima koje ce danas postat mame :) samo hrabro žene💪
Koja noc 😁 curke koje su spremne za tiskanje, sretnooo, mozete vi too 💪💪
Regina cestitam i uzivaj u svojoj maloj srecici 😍😍
Danas ce biti uzbudljiv dan.
Jucer sam i ja samo nekaj bila ljuta pa tuzna. Ja inace bas i nemam takvoh puno dana otkad sam teudna, al eto jucer je i moj dosao.
E cure, a jel vam smeta topless na plazi? Ne provociram nego me bas zamima. Meni je kad sam bila mladja bilo neugodno vidjeti zenu da doji, ali bome i topless zenu. Sad z ovu koja doji nema sanse da cu ruzno komentirati jer bebe znaju biti takve nervozne da se neke zene zatvore doma jer su im po cijeli dan na prsima, a ja bih onda radije da ta zena izadje van nego da padne u depru. A neke se ne pokriju jer se i mama i dijete preznoje, tak su bar meni rekli.
Cure otvorena sam 3 cm, malo ću šetat po hodniku i tako to. Ugl ostajem i danas će nam doći maleni mišić 🧸 malo me je frka i dragi se šali a meni smeta jer sam u svom filmu
Sortiraj odgovore
Najstariji