Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Rujan 2019. 19:03

lala3

Ajla i ostale cure koje ste rodile koliko kg ste dobile u trudnoci, a koliko je otislo na porodu? A ostale kakvo je stanje za sad? 😁🤫

20 dobila 8 izgubila na porodu i 11 sve ukupno do sada

• Pikulica19
    14. Rujan 2019. 19:10

💙25
    💜37
    KOLOVOZ
    Sara2019 - 20.8. Djevojčica 💜 🎂 Sara 12.08.
    Minnie_mi - 20.8. Djevojčica 💜 🎂
    Martina0204 - 22.8. Djevojčica 💜🎂 04.09.
    ayla - 22.8. Djevojčica💜 🎂 17.08.
    Mkt39 - 27.8.
    PetiteFille- 31.8.
    RUJAN
    Noemi1 - 5.9., djecak 💙 🎂 23.08.
    Senci30 - 5.9.,djevojčica 💜 🎂22.08.
    Schawli - 7.9. Djevojčica - KB Merkur 💜
    Angelina - 9.9.djevojcica-KB Merkur💜🎂Nika 08.09.
    ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙
    Leona29 - 12.9., djevojčica 💜
    samy_lo - 14.9. djevojčica 💜 🎂 11.09.
    Breskvica - 14.9., djevojčica💜 🎂 12.09.
    Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙
    LollyBB - 15.9 dječak💙
    Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
    Maša62 -19.09.curka-Vinogradska💜🎂Maša 07.09
    Nopobo- 21.09. curka💜
    Lalolitala- 21.9 Dječak💙
    irma123 - 23.09. curica - OB Virovitica 💜
    DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
    Jules55-25.9. Djevojčica 💜
    felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
    anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
    Buby5 - 30.9
    LISTOPAD
    Marinaaaa- 2.10.,
    DaVoS - 3.10., djevojčica💜
    Nina988 - 04.10. djevojcica 💜
    Petrica87 - 06.10, dječak💙
    Natalie - 7.10. dječak💙
    Laura233 - 7.10. djevojcica💜
    ygritte - 8.10.dječak💙
    Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
    Linopp - 10.10. Djevojčica 💜
    Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
    Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
    mc_zbg - 13.10. - curica? - Vinogradska💜
    Xoxo - 15.10. - dječak 💙
    Dior2 - 15.10.-
    sreca - 16.10.- Curica💜
    Doris3101 - 16.10. - dječak💙
    Loptica10- 16.10.- djevojčica 💜
    Pahuljicaa - 18.10.-djevojčica 💜
    Andrea21 - 18.10. - djevojčica 💜
    Lady_Bird - 20.10. curka💜
    Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
    fritula - 23.10. - dječak💙
    Teresita - 24.10-dječak💙
    MonaL. - 24.10-dječak💙 KBC Split
    Venus - 24.10. - curica 💜
    Manich - 26.10. - dječak 💙
    October30-30.10.- djevojčica 💜
    danica_zvijezda - 31.10.- dječak💙
    STUDENI
    Iva2 - 01.11. - curica 💜
    Luce35- 01.11 - curica 💜
    Dinah - 02.11. - curica 💜
    anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
    Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
    mommy_V - 06.11.-djevojčica 💜
    Pikulica19 - 12.11. curica - Vinogradska💜
    lala3 - 17.11. djevojčica 💜
    Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
    renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
    Kengurica - 25.11. dječak 💙
    Ivana0907 - 25.11.djevojčica💜
    Iwancheee- 26.11. dječak💙

• Pikulica19
    14. Rujan 2019. 19:13

Dali sam ja propustila kad je Minnie rodila i da se javila poslije? Znam da je imala za onaj ponedjeljak dogovoreno ali nisma ju vidjela ovdje poslije? Jel mi promaknulo mozda? 🥺

14. Rujan 2019. 19:17

Pikulica19

ayla

Pikulica1

Ma bas kad si rekla da prebrzo raste u prvih mjesec dana, isla sam muza nagovarat da zica firmu za dodatnih tjedan dana pa makar i neplaceno koliko bih htjela kao i on najvise da bude u startu i on s njom 💕 drago mi je cuti da ima jos tata da tako lijepo uskoce u svemu oko bebe, a ne da su sebicni i gledaju samo na sebe i kako je njihov posao najbitniji 😡…
    Ma imam i ja vagu, pocela sam se deprimirat na svak malo vaganjr, pa se ne vazem danima i onda nekako kao da manje kila dobijem 🤣🤣🤣
    Ma najbitnije da se ti vracas u energijsku formu i da te nije dotuklo mirovanje, jer to mene nekako brine da necu imat snage za sebe oprat a kud jos i brigu oko malene… Ma doc ce meni majka s pocetka ak budem sama, pa cu ju iskoristit maksimalno da nadodjem sebi….
    🥰🥰🥰😘😘😘

On je presretan kad je s njom, al cudo jedno prije posla ode k njoj i poljubi ju i govori joj kako ide raditi on docim ode ona se raskmelji nikako ju umiriti pa sad ima zabranu joj govoriti da ide znam da je mozda pre rano da bi ona kuzila al tako ispada, ma ja bi rade 100 dana bila zatvorena i nemrdala iz kuce i nece me to deprimirati koliko mene ljudi deprimiraju sto bi se reklo ubije u pojam, svakako sve vise vremena s bebom istina da ona puno spava al kad je budna oce paznju i da joj se prica puno ona voli slusati, moja meni dolazi skoro svaki dan tj curki dolazi pala sam u drugi plan 😂

Ma vjerujem 🥰 sve se bojim da cemo i mi svoju razmazit a tek on koliko nam je zelja bila imat ju, a da osjete mozda ce glupo zvucat ali osjete one sve… Kako u trbuhu jos vise sigurno kad dodje na svijet, pa ipak im je to tata 💕😍

Pa da ja sam uvjerena da da jer je i u trbuhu osjetila dodir tate 💕💕

• Pikulica19
    14. Rujan 2019. 19:25

ayla

Pikulica19

ayla

Pikulica1

Ma bas kad si rekla da prebrzo raste u prvih mjesec dana, isla sam muza nagovarat da zica firmu za dodatnih tjedan dana pa makar i neplaceno koliko bih htjela kao i on najvise da bude u startu i on s njom 💕 drago mi je cuti da ima jos tata da tako lijepo uskoce u svemu oko bebe, a ne da su sebicni i gledaju samo na sebe i kako je njihov posao najbitniji 😡…
    Ma imam i ja vagu, pocela sam se deprimirat na svak malo vaganjr, pa se ne vazem danima i onda nekako kao da manje kila dobijem 🤣🤣🤣
    Ma najbitnije da se ti vracas u energijsku formu i da te nije dotuklo mirovanje, jer to mene nekako brine da necu imat snage za sebe oprat a kud jos i brigu oko malene… Ma doc ce meni majka s pocetka ak budem sama, pa cu ju iskoristit maksimalno da nadodjem sebi….
    🥰🥰🥰😘😘😘

On je presretan kad je s njom, al cudo jedno prije posla ode k njoj i poljubi ju i govori joj kako ide raditi on docim ode ona se raskmelji nikako ju umiriti pa sad ima zabranu joj govoriti da ide znam da je mozda pre rano da bi ona kuzila al tako ispada, ma ja bi rade 100 dana bila zatvorena i nemrdala iz kuce i nece me to deprimirati koliko mene ljudi deprimiraju sto bi se reklo ubije u pojam, svakako sve vise vremena s bebom istina da ona puno spava al kad je budna oce paznju i da joj se prica puno ona voli slusati, moja meni dolazi skoro svaki dan tj curki dolazi pala sam u drugi plan 😂

Ma vjerujem 🥰 sve se bojim da cemo i mi svoju razmazit a tek on koliko nam je zelja bila imat ju, a da osjete mozda ce glupo zvucat ali osjete one sve… Kako u trbuhu jos vise sigurno kad dodje na svijet, pa ipak im je to tata 💕😍

Tako i ja, jos kad joj prica a ona onako lagane pokrete ko da rukicom predje ispod njegove🥰 💕jer osjetim dobrano gdje su noge 🙈

14. Rujan 2019. 19:33

Aurora87

A ja sam htjela pitati curke koje su vec rodile, kako su se psihicki osjecale taj dan? Je li bilo kakvih promjena raspolozenja, kesu li bile neraspolozene, dobre volje…ugl, jesu li imale neki nagovjestaj po tom pitanju da ce roditi? Jer ja ne zelim ovakva nadrndana krenuti s porodom pa ono….

Ja sam samo tila biti sama i plakati od srece al naravno ljudi dosadni ko us e svi bi dosli a samo sam htjela muza nikoga drugoga kraj sebe i naravno kao doslo bi viditi mene a samo ih zanima na koga beba lici, ajmee dns sam posebno zivcana 😂😂

14. Rujan 2019. 19:41

Pikulica19

ayla

Pikulica19

ayla

Pikulica1

🥰🥰🥰😘😘😘

Tako i ja, jos kad joj prica a ona onako lagane pokrete ko da rukicom predje ispod njegove🥰 💕jer osjetim dobrano gdje su noge 🙈

Da da ma znaju one sve bebice su cudo 😍😍💕

mc_zgb
    14. Rujan 2019. 19:42

Breskvica cestitaaam 😊 uzivaj s bebicom sada 😍❤
    ..
    Cure mene hvata neka prehlada, sva sam jadna zbog toga. 😭 Ne znam sta bi, popila sam limunadu s hrpom meda, sad mi mm kuha caja nekog, ne znam bi li popila lupocet sad navecer. Grlo me pece, nos curka i imam osjecaj da me temperatura sora 😳😥

• Loptica10
    14. Rujan 2019. 19:49

Ja dobila u trudnoći dosada 4 kg i onda mi dođe moja mama i kaže kako sam se baš nadebljala. 😘🤦‍♀️
    A svekrva mi se žali da nisam ništa dobila, da je li to normalno da dobijem samo 4 kg a samo šta nisam rodila!! I sad ti ostani pametan. Srećom žive par sat od nas pa to ne slušam često. 😂🤣

14. Rujan 2019. 19:51

Breskvice cestitam ti uzivaj s srecicom 😘😘💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.