Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jules55
    14. Rujan 2019. 14:34

Leona29

Evo mene s pregleda… I dalje za prst, trudova nema, plodna voda mlijecna.. Sutra ctg ujutro… Meni se ne zuri… Al drugi mi glavu pojeli, i svih bi poslala u pm da prostite… Pa cak su mi rekli da sam fenomen, da ja svako dite prenesem, da nek idem traziti da me porode… Zatvorila se u sobu i placem eto… Zasto bi forsirala porod i mucila sebe i dijete 😣😣

Pa nije to egzaktno da dijete dolazi tocno na dan.Sve od 37. do 42.tjedna je u terminu. Zasto onda ne rade takvu paniku kod ovih rodenih prije tzv termina?
    Beba kad je spremna krece a na kraju dana zato su tamo doktori.. najvise se mijesaju ovi koji najmanje znaju i nisu od struke🤮

PatyDi
    14. Rujan 2019. 15:13

😡 da puknem sad ili kasnije? 😡 Deckova mama mi je pocela malo ic na zivce jer je pocela zvat svako malo...danas joj se nisam javila (3 puta 😅) jer mi se fakat nije dalo i odmah je zvala njega i panika jesam li mozda u bolnici 😯 Ma mislim si, zeno, kad rodim ces znati. Ko da cu nju zvat kad mi krene porod 😅 
    Kaze da ce me sad zvati cesce jer zeli biti u toku 😒 Moji smatraju da trebam biti ljubaznija jer ipak ce i ona biti baka, pardon nona 😏 

• ReginaP
    14. Rujan 2019. 15:20

DijMar

😡 da puknem sad ili kasnije? 😡 Deckova mama mi je pocela malo ic na zivce jer je pocela zvat svako malo…danas joj se nisam javila (3 puta 😅) jer mi se fakat nije dalo i odmah je zvala njega i panika jesam li mozda u bolnici 😯 Ma mislim si, zeno, kad rodim ces znati. Ko da cu nju zvat kad mi krene porod 😅
    Kaze da ce me sad zvati cesce jer zeli biti u toku 😒 Moji smatraju da trebam biti ljubaznija jer ipak ce i ona biti baka, pardon nona 😏

Hahaha jel zvala 3 puta za redom? Jer ako radjas ćeš se javit jel.. ne bi netko pomislio da spavaš možda ili nešto radiš i ne možeš se javit. Možda da joj kaže tvoj dečko da te ne bi trebalo gnjaviti i da ćeš javiti kad bude bilo promjene ili da joj javiš nakon pregleda? Tako sam ja riješila svoju svekrvu 😆 al zajeb je što su mi sad pregledi svaka dva dana haha ne znam šta misle da će se dogoditi ako zovu svaki dan

PatyDi
    14. Rujan 2019. 15:38

Da, rekla sam joj "u rukavicama" da ce znati na vrijeme bude li bilo kakve promijene 😐 
    Hahah da, ti su najjaci, ak se ne javis jednom ne odustaju 😂 

Venus
    14. Rujan 2019. 15:46

Meni moja mama neki dan, da joj se nisam javila do ranog popodneva pa je odma gledala na viber jesmo li ja i dragi na mrezi i kad smo bili na mrezi, da nisam slucajno dobila trudove pa se ne javljam... a ono 34tj trudnoce 😅🤦🏻‍♀️

Ja nekad cak pomislim da nikom apsolutno nista ne javimo muz i ja dok beba ne izadje iz mene, samo ce se uspanicit i slat mi “losu energiju, paniku i nervozu” 💆🏻‍♀️😂

lala3
    14. Rujan 2019. 16:05

Ajla i ostale cure koje ste rodile koliko kg ste dobile u trudnoci, a koliko je otislo na porodu? A ostale kakvo je stanje za sad? 😁🤫

Venus
    14. Rujan 2019. 16:16

Ja sam 8 u plusu s 34tt, s tim da sam tek pocela pocetkom 2.tromjesjecja pomalo skupljat i onda najbrze dobivala krajem drugog tromjesjecja

HarryPotter
    14. Rujan 2019. 16:16

Ooj zene, ja kupovala dekice danas, uzela jednu deblju i jednu tanju... Odmah sam ih u masinu na pranje.. 
    Meni ti pozivi ne smetaju, al ne smara me nikoo.. Mama i tata me zovnu svako jutro da vide jesam ok. Il sibnu sms, svekrva je isto ok. Sibne sms, rucak kod nas, ne kuhaj u nedjelju, ako sta treba zovi..Tako da se ne mogu potuziti ni na jedne...
    🙂
    Ja sam na 78kg, a zatrudnila sam sa 76🤣
    Tako da, nakon poroda, mogu samo ostat ista, il krenuti s debljanjem kontraa od drugih🤣

url=https://lilypie.com]

• pahuljicaa
    14. Rujan 2019. 16:29

Ja trenutno +13kg, ostala trudna s 52.. Svi govore da super izgledam i cude se kad kazem da je jos mjesec dana do poroda ☺ 
    Danas se osjecam posebno umorna. Probudila se u 3 ujutro, zaspala oko 6, probudila me glavobolja u 8 i ne popusta...  

14. Rujan 2019. 16:32

Ja sam zatrudnila sa 57 i sad imam 75 😅 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI