Evo mene s pregleda… I dalje za prst, trudova nema, plodna voda mlijecna.. Sutra ctg ujutro… Meni se ne zuri… Al drugi mi glavu pojeli, i svih bi poslala u pm da prostite… Pa cak su mi rekli da sam fenomen, da ja svako dite prenesem, da nek idem traziti da me porode… Zatvorila se u sobu i placem eto… Zasto bi forsirala porod i mucila sebe i dijete 😣😣
Pa nije to egzaktno da dijete dolazi tocno na dan.Sve od 37. do 42.tjedna je u terminu. Zasto onda ne rade takvu paniku kod ovih rodenih prije tzv termina?
Beba kad je spremna krece a na kraju dana zato su tamo doktori.. najvise se mijesaju ovi koji najmanje znaju i nisu od struke🤮
😡 da puknem sad ili kasnije? 😡 Deckova mama mi je pocela malo ic na zivce jer je pocela zvat svako malo...danas joj se nisam javila (3 puta 😅) jer mi se fakat nije dalo i odmah je zvala njega i panika jesam li mozda u bolnici 😯 Ma mislim si, zeno, kad rodim ces znati. Ko da cu nju zvat kad mi krene porod 😅
Kaze da ce me sad zvati cesce jer zeli biti u toku 😒 Moji smatraju da trebam biti ljubaznija jer ipak ce i ona biti baka, pardon nona 😏
😡 da puknem sad ili kasnije? 😡 Deckova mama mi je pocela malo ic na zivce jer je pocela zvat svako malo…danas joj se nisam javila (3 puta 😅) jer mi se fakat nije dalo i odmah je zvala njega i panika jesam li mozda u bolnici 😯 Ma mislim si, zeno, kad rodim ces znati. Ko da cu nju zvat kad mi krene porod 😅
Kaze da ce me sad zvati cesce jer zeli biti u toku 😒 Moji smatraju da trebam biti ljubaznija jer ipak ce i ona biti baka, pardon nona 😏
Hahaha jel zvala 3 puta za redom? Jer ako radjas ćeš se javit jel.. ne bi netko pomislio da spavaš možda ili nešto radiš i ne možeš se javit. Možda da joj kaže tvoj dečko da te ne bi trebalo gnjaviti i da ćeš javiti kad bude bilo promjene ili da joj javiš nakon pregleda? Tako sam ja riješila svoju svekrvu 😆 al zajeb je što su mi sad pregledi svaka dva dana haha ne znam šta misle da će se dogoditi ako zovu svaki dan

Da, rekla sam joj "u rukavicama" da ce znati na vrijeme bude li bilo kakve promijene 😐
Hahah da, ti su najjaci, ak se ne javis jednom ne odustaju 😂
Meni moja mama neki dan, da joj se nisam javila do ranog popodneva pa je odma gledala na viber jesmo li ja i dragi na mrezi i kad smo bili na mrezi, da nisam slucajno dobila trudove pa se ne javljam... a ono 34tj trudnoce 😅🤦🏻♀️
Ja nekad cak pomislim da nikom apsolutno nista ne javimo muz i ja dok beba ne izadje iz mene, samo ce se uspanicit i slat mi “losu energiju, paniku i nervozu” 💆🏻♀️😂

Ajla i ostale cure koje ste rodile koliko kg ste dobile u trudnoci, a koliko je otislo na porodu? A ostale kakvo je stanje za sad? 😁🤫
Ja sam 8 u plusu s 34tt, s tim da sam tek pocela pocetkom 2.tromjesjecja pomalo skupljat i onda najbrze dobivala krajem drugog tromjesjecja

Ooj zene, ja kupovala dekice danas, uzela jednu deblju i jednu tanju... Odmah sam ih u masinu na pranje..
Meni ti pozivi ne smetaju, al ne smara me nikoo.. Mama i tata me zovnu svako jutro da vide jesam ok. Il sibnu sms, svekrva je isto ok. Sibne sms, rucak kod nas, ne kuhaj u nedjelju, ako sta treba zovi..Tako da se ne mogu potuziti ni na jedne...
🙂
Ja sam na 78kg, a zatrudnila sam sa 76🤣
Tako da, nakon poroda, mogu samo ostat ista, il krenuti s debljanjem kontraa od drugih🤣

url=https://lilypie.com]
Ja trenutno +13kg, ostala trudna s 52.. Svi govore da super izgledam i cude se kad kazem da je jos mjesec dana do poroda ☺
Danas se osjecam posebno umorna. Probudila se u 3 ujutro, zaspala oko 6, probudila me glavobolja u 8 i ne popusta...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji