Ajla i ostale cure koje ste rodile koliko kg ste dobile u trudnoci, a koliko je otislo na porodu? A ostale kakvo je stanje za sad? 😁🤫
Ja sam 8 u plusu s 34tt, s tim da sam tek pocela pocetkom 2.tromjesjecja pomalo skupljat i onda najbrze dobivala krajem drugog tromjesjecja
Ooj zene, ja kupovala dekice danas, uzela jednu deblju i jednu tanju... Odmah sam ih u masinu na pranje..
Meni ti pozivi ne smetaju, al ne smara me nikoo.. Mama i tata me zovnu svako jutro da vide jesam ok. Il sibnu sms, svekrva je isto ok. Sibne sms, rucak kod nas, ne kuhaj u nedjelju, ako sta treba zovi..Tako da se ne mogu potuziti ni na jedne...
🙂
Ja sam na 78kg, a zatrudnila sam sa 76🤣
Tako da, nakon poroda, mogu samo ostat ista, il krenuti s debljanjem kontraa od drugih🤣
url=https://lilypie.com]
Ja trenutno +13kg, ostala trudna s 52.. Svi govore da super izgledam i cude se kad kazem da je jos mjesec dana do poroda ☺
Danas se osjecam posebno umorna. Probudila se u 3 ujutro, zaspala oko 6, probudila me glavobolja u 8 i ne popusta...
Ma bas kad si rekla da prebrzo raste u prvih mjesec dana, isla sam muza nagovarat da zica firmu za dodatnih tjedan dana pa makar i neplaceno koliko bih htjela kao i on najvise da bude u startu i on s njom 💕 drago mi je cuti da ima jos tata da tako lijepo uskoce u svemu oko bebe, a ne da su sebicni i gledaju samo na sebe i kako je njihov posao najbitniji 😡…
Ma imam i ja vagu, pocela sam se deprimirat na svak malo vaganjr, pa se ne vazem danima i onda nekako kao da manje kila dobijem 🤣🤣🤣
Ma najbitnije da se ti vracas u energijsku formu i da te nije dotuklo mirovanje, jer to mene nekako brine da necu imat snage za sebe oprat a kud jos i brigu oko malene… Ma doc ce meni majka s pocetka ak budem sama, pa cu ju iskoristit maksimalno da nadodjem sebi….
🥰🥰🥰😘😘😘
On je presretan kad je s njom, al cudo jedno prije posla ode k njoj i poljubi ju i govori joj kako ide raditi on docim ode ona se raskmelji nikako ju umiriti pa sad ima zabranu joj govoriti da ide znam da je mozda pre rano da bi ona kuzila al tako ispada, ma ja bi rade 100 dana bila zatvorena i nemrdala iz kuce i nece me to deprimirati koliko mene ljudi deprimiraju sto bi se reklo ubije u pojam, svakako sve vise vremena s bebom istina da ona puno spava al kad je budna oce paznju i da joj se prica puno ona voli slusati, moja meni dolazi skoro svaki dan tj curki dolazi pala sam u drugi plan 😂
Ma vjerujem 🥰 sve se bojim da cemo i mi svoju razmazit a tek on koliko nam je zelja bila imat ju, a da osjete mozda ce glupo zvucat ali osjete one sve... Kako u trbuhu jos vise sigurno kad dodje na svijet, pa ipak im je to tata 💕😍
😡 da puknem sad ili kasnije? 😡 Deckova mama mi je pocela malo ic na zivce jer je pocela zvat svako malo…danas joj se nisam javila (3 puta 😅) jer mi se fakat nije dalo i odmah je zvala njega i panika jesam li mozda u bolnici 😯 Ma mislim si, zeno, kad rodim ces znati. Ko da cu nju zvat kad mi krene porod 😅
Kaze da ce me sad zvati cesce jer zeli biti u toku 😒 Moji smatraju da trebam biti ljubaznija jer ipak ce i ona biti baka, pardon nona 😏
Sad 🤪
Drugi put joj reci da si rodila prije 3 dana 😂
Al stvarno ne kuzim to ispitivanje, svi bitni ce saznati kad se rodi.....
Ja u trudovima nisam zvala nikog (samo muza da dode)
Dobro, bila je noc, al nije mi bilo ni na kraj pameti tipa nazvati mamu i reci evo ja imam trudove 🤔
Sto se kila tice, zadnji put sam dosla do +13, poslje poroda ostalo 4 i to je otislo nakon cca mjesec dana.
Za sada sam na +7, mislim da je to ok i da necu presisati ono od zadnji put. Iako sam se zadnji put pocela dosta debljati tamo oko 35 tt, tj vjerujem da sam pocela oticati, jer nisam nest vise jela, a i puno je otislo na porodu tak da je sigurno bilo vode.
A ja sam htjela pitati curke koje su vec rodile, kako su se psihicki osjecale taj dan? Je li bilo kakvih promjena raspolozenja, kesu li bile neraspolozene, dobre volje…ugl, jesu li imale neki nagovjestaj po tom pitanju da ce roditi? Jer ja ne zelim ovakva nadrndana krenuti s porodom pa ono….
Ja sam taj dan smlatila paket loacker napolitanki 😆
Inace kak sam proslu T kao imala secer odviknila sam se od slatkog, ali taj dan mi se bas jelo.
Ili mozda napolitanke pokrecu stvari 🤔🤪🤣
😡 da puknem sad ili kasnije? 😡 Deckova mama mi je pocela malo ic na zivce jer je pocela zvat svako malo…danas joj se nisam javila (3 puta 😅) jer mi se fakat nije dalo i odmah je zvala njega i panika jesam li mozda u bolnici 😯 Ma mislim si, zeno, kad rodim ces znati. Ko da cu nju zvat kad mi krene porod 😅
Kaze da ce me sad zvati cesce jer zeli biti u toku 😒 Moji smatraju da trebam biti ljubaznija jer ipak ce i ona biti baka, pardon nona 😏
🤣🤣🤣🤣🤣 Mene moja mama zove 5-6 puta minimalno ako joj se ne javim…Ali oduvijek..a sad pogotovo🤦♀️ A objasnila sam joj ako se ne javim 1.puta,da necu ni 10.put,jer ocito ne mogu,kad vidim nazovem ju….ali uzalud😏
Deja potpisujem sve, ko da imamo istu majku 🙈
Bila sam sad 10dana kod njih i nije bilo poziva, ali stalna pitanja jel mi sta fali? Jel me sta boli? Jesam gladna, zedna, umorna? Jesam kupila sve za torbu? Kad moze pocet prati robicu? Jesam narucila rucnicice za malu, pa zasto nisam? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ah majka....
Iskreno cure ovako ja ne znam sto je gore sto me majka toliko zove puta ili svekrva koja me je u ovih godinu dana 1 nazvala?
Ipak lijepo je kad se brinu i pita kako smo, jer i kad ne zovu govori o njima koliko im je stalo... Nek mene majka sam zove, to mi je uz mm jedina i osoba kojoj ne mogu zamjerit tolike pozive 🤗
Najdraze mi je kad mi mm dodje stisamo mob i nikog ne cujemo da zove 🤣
....
Ja sam na +14, ne gine mi jos 10kg 🙈
Ali sve je u nogama koje su pune vode i trbuhu, bar ja tako mislim 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji