Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LollyBB
    14. Rujan 2019. 21:24

Cure, samo da javim, danas popodne je na svijet došao naš dečko. Porod je bio dug, bolan i iscrpljujuć. Pisat ću sve kada dođem k sebi. Bebač je dobro, a ja ću se još morati oporaviti.

14. Rujan 2019. 21:26

LollyBB

Cure, samo da javim, danas popodne je na svijet došao naš dečko. Porod je bio dug, bolan i iscrpljujuć. Pisat ću sve kada dođem k sebi. Bebač je dobro, a ja ću se još morati oporaviti.

Cestitam i brz oporavak ti zelim 😘😘

14. Rujan 2019. 21:27

Breskvice cestitam brz oporavak i punooo mazenja sa bebicom zelim.. ❤️😘

PatyDi
    14. Rujan 2019. 21:28

LollyBB

Čestitke! Samo se vi lijepo odmorite 

14. Rujan 2019. 21:29

LollyBB

Konacnoooo jos jedan deckic. Cestitam odmori se i javi kad budes spremna. Saljemo puno pusaa.. ❤️❤️😘😘

lala3
    14. Rujan 2019. 21:45

Breskvice cestitam 💜, Lolly isto cestitke 💙, bitno je da se zavrsilo...

lala3
    14. Rujan 2019. 21:45

Breskvice cestitam 💜, Lolly isto cestitke 💙, bitno je da se zavrsilo...

lala3
    14. Rujan 2019. 21:47

Julie je li to peglas kosu pa te nema citav dan 😉.. Mozda je nesto krenulo? 😍

• Pikulica19
    14. Rujan 2019. 21:57

Cestitke Lolli i brz oporavak ti zelim 🥰

Venus
    14. Rujan 2019. 22:00

Lolly cestitke, zelim ti brz oporavak i da uzivas sa svojom bebicom 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI