E jel to bas cesto da zene oticu u zadnjem mjesecu pred porod? I negdje citam da treba piti sto vise vode da se ispire sve iz tijela (najvise sol koja napuhuje), a cula sam i da ne valja puno piti jer se zadrzava (u sto sumnjam)... jer dehidracija je najgora stvar, treba i mami i bebi i tijelu/kozi vode da sve funkcionira kako treba
Ja ostala trudna s 57, sad na 65 i neki dan mi isla sestra u bolnici na zivce kad mi je upisala 66, iako sam joj rekla da sam tek dosla sa 64 na 65 i to da mi doma ne pokaze ni punih 65. Al normalno da na vaganju kod njih pokaze vise kad imam odjecu, obucu i vec doruckovala i popila masu vode... a ona kao da mi se nasladjuje i upise namjerno 66. Mislim to je smijesno i glupavo ovako kad kazem al me nervira svaka sitnica sad pa tako i to...jer nisam ono u 10 dana izmedju kontrola skocila 2kg. Ionako mi je pao apetit sad, najvise mi voce pase.
A onda mi je jos i tlak krivo upisala u knjizicu, visi no sto je izmjerila 🤨🤨🤪
Inace ja sam sebi manje vise sva ista osim stomaka, al kako sam mirovala dva mjeseca vidim da su mi se bedra raspuhala, razmlitavila malo i da se pojacao celulit. Ono cim se negdje naslonim na nogu jace prikazu se one naslage potkozne. Nadam se da je to sve dio te vode/oticanja koji ce otici na porodu 😅
Haha, mame panicari. Moja dobije tahikardiju kad joj pricam tudje price s poroda i protokol, sva se uspuse i treba joj maltene normabel. I stalno ponavlja kako cu ja to, kako ce ona to prezivit itd.😅😅😅
Ja ostala trudna s 57, sad na 65 i neki dan mi isla sestra u bolnici na zivce kad mi je upisala 66, iako sam joj rekla da sam tek dosla sa 64 na 65 i to da mi doma ne pokaze ni punih 65. Al normalno da na vaganju kod njih pokaze vise kad imam odjecu, obucu i vec doruckovala i popila masu vode… a ona kao da mi se nasladjuje i upise namjerno 66. Mislim to je smijesno i glupavo ovako kad kazem al me nervira svaka sitnica sad pa tako i to…jer nisam ono u 10 dana izmedju kontrola skocila 2kg. Ionako mi je pao apetit sad, najvise mi voce pase.
Inace ja sam sebi manje vise sva ista osim stomaka, al kako sam mirovala dva mjeseca vidim da su mi se bedra raspuhala, razmlitavila malo i da se pojacao celulit. Ono cim se negdje naslonim na nogu jace prikazu se one naslage potkozne. Nadam se da je to sve dio te vode/oticanja koji ce otici na porodu 😅
Ja ne oticem, ali me isto nazivciralo sto svaka vaga pokazuje drugacije pa je i meni ispalo da sam u 2 tj dobila 2 kg, ali koliko god sam se borila oni su upisali njihovu brojku i uopce nitko ne drami oko toga osim mene 😅
Ja ostala trudna s 57, sad na 65 i neki dan mi isla sestra u bolnici na zivce kad mi je upisala 66, iako sam joj rekla da sam tek dosla sa 64 na 65 i to da mi doma ne pokaze ni punih 65. Al normalno da na vaganju kod njih pokaze vise kad imam odjecu, obucu i vec doruckovala i popila masu vode… a ona kao da mi se nasladjuje i upise namjerno 66. Mislim to je smijesno i glupavo ovako kad kazem al me nervira svaka sitnica sad pa tako i to…jer nisam ono u 10 dana izmedju kontrola skocila 2kg. Ionako mi je pao apetit sad, najvise mi voce pase.
Ja ne oticem, ali me isto nazivciralo sto svaka vaga pokazuje drugacije pa je i meni ispalo da sam u 2 tj dobila 2 kg, ali koliko god sam se borila oni su upisali njihovu brojku i uopce nitko ne drami oko toga osim mene 😅
Mah nece nama niko nadodavat kile koje nemamo 😅😅 iduci put ako ne budu gledale u vagu ja cu rec 65 mrtvo hladno kad bude upisivala, osim ako ne dobijem kilo do tada 😂😂😂
Cure, samo da se brzinski javim, moja bebica se rodila 12.09. (39+5 tt), ne znam ni sta sam vam napisala onaj dan kad sam krenula u porodiliste... Ugl uhvatilo me u srijedu na cetvrtak u 2 ujutru, primili me u porodiliste u pola 6 ujutru, bila otvorrna 2-3cm.. otvarala se citav dan, bolovi sve jaci i jaci, u 17 otvorena 7-8, odmah sala, i onda mucenje 2 i po sata jer jr bebica zaglavila, napatila sam se, ali sve sam zaboravila kada gledam svoju sreeecu pored sebe. Zive i zdrave smo i to je najbitnije🥰🥰 sretno svimaa, da prodjete sto lakse!
Cure, samo da se brzinski javim, moja bebica se rodila 12.09. (39+5 tt), ne znam ni sta sam vam napisala onaj dan kad sam krenula u porodiliste… Ugl uhvatilo me u srijedu na cetvrtak u 2 ujutru, primili me u porodiliste u pola 6 ujutru, bila otvorrna 2-3cm.. otvarala se citav dan, bolovi sve jaci i jaci, u 17 otvorena 7-8, odmah sala, i onda mucenje 2 i po sata jer jr bebica zaglavila, napatila sam se, ali sve sam zaboravila kada gledam svoju sreeecu pored sebe. Zive i zdrave smo i to je najbitnije🥰🥰 sretno svimaa, da prodjete sto lakse!
Cestitam Breskvica… 💕 Nismo nit svjesne boli dok ne odemo rodit, neka ste sad samo vas dvije dobro i samo se mazite i odmarajte treba vam... 🥰
Cure, samo da se brzinski javim, moja bebica se rodila 12.09. (39+5 tt), ne znam ni sta sam vam napisala onaj dan kad sam krenula u porodiliste… Ugl uhvatilo me u srijedu na cetvrtak u 2 ujutru, primili me u porodiliste u pola 6 ujutru, bila otvorrna 2-3cm.. otvarala se citav dan, bolovi sve jaci i jaci, u 17 otvorena 7-8, odmah sala, i onda mucenje 2 i po sata jer jr bebica zaglavila, napatila sam se, ali sve sam zaboravila kada gledam svoju sreeecu pored sebe. Zive i zdrave smo i to je najbitnije🥰🥰 sretno svimaa, da prodjete sto lakse!
Cestitam! Nek ste vas dvije dobro 🤗 Brz oporavak 😊
Ajme koliko sam u zaostatku ,a Breskvica čestitam 🥰
Ako sam dobro zapamtila čestitam i Angelini i Samy
E jel to bas cesto da zene oticu u zadnjem mjesecu pred porod? I negdje citam da treba piti sto vise vode da se ispire sve iz tijela (najvise sol koja napuhuje), a cula sam i da ne valja puno piti jer se zadrzava (u sto sumnjam)… jer dehidracija je najgora stvar, treba i mami i bebi i tijelu/kozi vode da sve funkcionira kako treba
Bas je jedno drugome kontra diktorno... 🤔
Zbog dehidracije me boli glava i sva sam malaksava i nikakva, a opet kad pijem odlazi u noge i kao sto kazes kad stojim ili rukama namreskam noge celulita kao u prici 🙈 znaci piti ali ne piti 🤣 strasno...
Ma kad se krenemo kretat malo vise sve ce se to ucvrstit i biti ok i isto vidim da sam se u bokovima rasirila kao i u nogama 🐘
Seka mi je bas rekla kako je s prvim deckicom imala samo trbuh, nosila traperica niskog struka do kraja trudnoce, a s drugom i trecom curicom se bas prosirila u bokovima i dobila u nogama iako ima savrsene noge sada, bez kapilarica venica strijica celulita. Jedino sto joj ostalo je visak koze na trbuhu jer je imala ogromne trbuscice i to ne da su bebe bile velike vec je imala puno plodne vode....
Sortiraj odgovore
Najstariji