A ja sam htjela pitati curke koje su vec rodile, kako su se psihicki osjecale taj dan? Je li bilo kakvih promjena raspolozenja, kesu li bile neraspolozene, dobre volje…ugl, jesu li imale neki nagovjestaj po tom pitanju da ce roditi? Jer ja ne zelim ovakva nadrndana krenuti s porodom pa ono….
Ja sam samo tila biti sama i plakati od srece al naravno ljudi dosadni ko us e svi bi dosli a samo sam htjela muza nikoga drugoga kraj sebe i naravno kao doslo bi viditi mene a samo ih zanima na koga beba lici, ajmee dns sam posebno zivcana 😂😂
Ma bas kad si rekla da prebrzo raste u prvih mjesec dana, isla sam muza nagovarat da zica firmu za dodatnih tjedan dana pa makar i neplaceno koliko bih htjela kao i on najvise da bude u startu i on s njom 💕 drago mi je cuti da ima jos tata da tako lijepo uskoce u svemu oko bebe, a ne da su sebicni i gledaju samo na sebe i kako je njihov posao najbitniji 😡…
Ma imam i ja vagu, pocela sam se deprimirat na svak malo vaganjr, pa se ne vazem danima i onda nekako kao da manje kila dobijem 🤣🤣🤣
Ma najbitnije da se ti vracas u energijsku formu i da te nije dotuklo mirovanje, jer to mene nekako brine da necu imat snage za sebe oprat a kud jos i brigu oko malene… Ma doc ce meni majka s pocetka ak budem sama, pa cu ju iskoristit maksimalno da nadodjem sebi….
🥰🥰🥰😘😘😘
On je presretan kad je s njom, al cudo jedno prije posla ode k njoj i poljubi ju i govori joj kako ide raditi on docim ode ona se raskmelji nikako ju umiriti pa sad ima zabranu joj govoriti da ide znam da je mozda pre rano da bi ona kuzila al tako ispada, ma ja bi rade 100 dana bila zatvorena i nemrdala iz kuce i nece me to deprimirati koliko mene ljudi deprimiraju sto bi se reklo ubije u pojam, svakako sve vise vremena s bebom istina da ona puno spava al kad je budna oce paznju i da joj se prica puno ona voli slusati, moja meni dolazi skoro svaki dan tj curki dolazi pala sam u drugi plan 😂
Ma vjerujem 🥰 sve se bojim da cemo i mi svoju razmazit a tek on koliko nam je zelja bila imat ju, a da osjete mozda ce glupo zvucat ali osjete one sve… Kako u trbuhu jos vise sigurno kad dodje na svijet, pa ipak im je to tata 💕😍
Pa da ja sam uvjerena da da jer je i u trbuhu osjetila dodir tate 💕💕
Tako i ja, jos kad joj prica a ona onako lagane pokrete ko da rukicom predje ispod njegove🥰 💕jer osjetim dobrano gdje su noge 🙈
Da da ma znaju one sve bebice su cudo 😍😍💕
Breskvica cestitaaam 😊 uzivaj s bebicom sada 😍❤
..
Cure mene hvata neka prehlada, sva sam jadna zbog toga. 😭 Ne znam sta bi, popila sam limunadu s hrpom meda, sad mi mm kuha caja nekog, ne znam bi li popila lupocet sad navecer. Grlo me pece, nos curka i imam osjecaj da me temperatura sora 😳😥

Ja dobila u trudnoći dosada 4 kg i onda mi dođe moja mama i kaže kako sam se baš nadebljala. 😘🤦♀️
A svekrva mi se žali da nisam ništa dobila, da je li to normalno da dobijem samo 4 kg a samo šta nisam rodila!! I sad ti ostani pametan. Srećom žive par sat od nas pa to ne slušam često. 😂🤣
Da vam se zera izjadam, ja sam dns bas nabrijana za svadu, ljudi puna kuca svi dosli viditi bebu pa svi napali na nju kako je lipa, kako je slatka, pa kako je dobra, e ovo e ono i naravno veceras se raskrivila kao da je sudnji dan i sad sam ju jedva uspavala i odlucila da vcrs vise niko nece k njoj jer cu stvarno planuti jos mi samo fali da ju nauce na ruke a to izbjegavam jer svi ce otici a men ostaje beba
Da vam se zera izjadam, ja sam dns bas nabrijana za svadu, ljudi puna kuca svi dosli viditi bebu pa svi napali na nju kako je lipa, kako je slatka, pa kako je dobra, e ovo e ono i naravno veceras se raskrivila kao da je sudnji dan i sad sam ju jedva uspavala i odlucila da vcrs vise niko nece k njoj jer cu stvarno planuti jos mi samo fali da ju nauce na ruke a to izbjegavam jer svi ce otici a men ostaje beba
Neka curka pajki,nema vise prilaska..pa proslo je 20h,neka idu ca….bas ljudi nemaju obzira🙄 Samo ih ti fino isprati do izlaza😁 Napravi si kako tebi odgovara,kao da je mala igracka🙄 Ti si mama i imas sva prava svijeta🥰🥰
Spavaju kod nas i ko usi su sto bi babe rekle dite ce mi ureci, pa nemaju obzira uzas jos malo pa cu ja k njoj u sobu a s vrata ce se znati da nema prilazka sutra cu se praviti do podne da spavam samo da mi niko u sobu nejde 😂 svi se tako ponasaju a imaju svoju djecu i kao da bebu nikad nisu vidli 🙄
Ayla, nešto slično i mene čeka jer kad mi budu došli sa dečkove strane isto će morati prespavati kod nas...samo se nadam da će svi ostati najviše jedan dan jer najednom nemaju svi mjesta pa će morati dolaziti u više grupica pa si mislim da će imati obzira... samo se nekako bojim da će svekrva ipak ostat duže, a žena mi nikako nije sjela...i nakon što sam 4 godine živjela u njenom stanu, ja se još uvijek ne osjećam ni ugodno ni opušteno u njenom društvu... ja ne znam isto kako ću reagirati kad ga budu uzimali u naručje, jer sam inače dosta posesivna što se mojih stvari tiče, a ovo će ipak biti moje dijete...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji