Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Rujan 2019. 12:31

Frajla, Ayla sto se tice savjeta i komentara tamo nekih.. 
    Ma sta te briga moja sestricna je maloj evo do nedavno pustala da uzme dudu a mala je prosla 2 godine.. Ja nemam nista protiv dudica ne bas do 5 godina ali i do 3 godine ja bi mom dala nek ju vucara.  Danas barem imas tih duda koje su protiv krivljenja zubica i neces naskodit djetetu. To je isto kao kad ti pocnu srat sa godinu dana da im skidas pelenu i da uci na wc.. To mi je tak glupo mislim si pa ja kupujem te pelene ne neko tam deseti sta nekog briga hoce 3 godine bit u pelenama ili 2 godine. Meni je najjace kad meni moja sestra koja nema djece pocne pricat kak bi se ja trebala osjecat trudna i naravno kako da odgajam dijete. Pitam se cemu to? 🤣🤔 Kako god kod mene to ne prolazi.. Od savjeta slusam mamu i sestricnu koja mi kaze kako je njoj bilo nesto okej ili lose i uvijek mi kaze pitaj sto zelis uvijek ce rado pomoci ako nesto zna, ali svako dijete je drugacije i nesto sto je njenoj kceri bilo okej ne znaci da ce mom sinu biti isto tako, i takvi savjeti su mi odlicni. 

• Pikulica19
    14. Rujan 2019. 12:34

BabyD 💙

Dragee mame imam pitanje .. dal je prerano u 32-om tjednu imat spremnu torbu za rodiliste !??

Sto se mene tice torba je skoro spremna, jos par sitnica al lako za to... Rekli su mi ranije, jos kazu za mpo trudnoce da ce ranije, pa neka bude samo spremna nikome ne smeta a ja mirna 😊
    Za 10dana uzmemo ormar pa cu pocet i robicu prati, nece joj nista biti, a bar dio da je pripremljen makar onaj najmanji broj 🥰 posteljinica je oprana i popeglana pa sam samo stavila u vakum vrecu ali bez vakumiranja da se ne zguzva i nece joj biti nista...
    Uglavnom, kod mene nema prerano sad ce to sve doci vec moze samo biti kasno pa da druge gnjavim zbog xy stvari.... 

bombonica
    14. Rujan 2019. 12:38

Pozdrav svim trudnicama 
    Danas smo 37+0  Da li neka ima iskustva sa pojacanim iscjetkom u ovom periodu? Nedavno mi se pojavio zuckasti iscjedak bez neugodnog mirisa i dr. tegoba, da li je to normalno (nisam stigla upitati svoju gin.)? I bijelo-prozirni prosarani iscjedak ako sam dobro objasnila, izlazi u bas velikim kolicinama  znam da nije sluzni cep jer on treba biti krvav... Hvala puno svima 💕

Frajla
    14. Rujan 2019. 12:58

Ayla, nisi spominjala patronaznu....jel ti dolazi, jel ti pomogne sta? Kad je curki prvi sistematski?
    Manich, ma svi su najpametniji za druge. 

• ReginaP
    14. Rujan 2019. 13:00

Kod nas i dalje ništa 🤣 ctg je ocitao jedan trud do 100, ali ja nisam ništa osjetila pa kažu možda se sonda pomaknula. I dalje isto otvorena i plodna voda mliječna, jedino od jutros imam smeckasti iscjedak sluzavi, ne znam jel to ostatak sluznog čepa, ali nisu mu prodavali pažnju. Ako se ništa ne pokrene u pon kontrola. Bila je dr. Fenzl i mlada doktorica Culej koja me i pregledavala.  Jako su bile pristojne i pristupačne

14. Rujan 2019. 13:04

Frajla

Ayla, nisi spominjala patronaznu….jel ti dolazi, jel ti pomogne sta? Kad je curki prvi sistematski?
    Manich, ma svi su najpametniji za druge.

Bas to.. Al najlakse takvima rec sto mislis i onda je mir.. Ak se netko naljuti to je njihov problem.. Ja znam da cu radit onako kako mislim da je najbolje za moje dijete.. I jedini savjeti kojima treba pridavat paznju su oni doktora ukoliko daju savjete za bebu i kako nesto odradit za njihovo dobro a ove babe okolo i njihove metode me ne zanimaju. 

Leona29
    14. Rujan 2019. 13:13

Evo mene s pregleda... I dalje za prst, trudova nema, plodna voda mlijecna.. Sutra ctg ujutro... Meni se ne zuri... Al drugi mi glavu pojeli, i svih bi poslala u pm da prostite... Pa cak su mi rekli da sam fenomen, da ja svako dite prenesem, da nek idem traziti da me porode... Zatvorila se u sobu i placem eto... Zasto bi forsirala porod i mucila sebe i dijete 😣😣

• ReginaP
    14. Rujan 2019. 13:21

Leona29

Evo mene s pregleda… I dalje za prst, trudova nema, plodna voda mlijecna.. Sutra ctg ujutro… Meni se ne zuri… Al drugi mi glavu pojeli, i svih bi poslala u pm da prostite… Pa cak su mi rekli da sam fenomen, da ja svako dite prenesem, da nek idem traziti da me porode… Zatvorila se u sobu i placem eto… Zasto bi forsirala porod i mucila sebe i dijete 😣

E kod mene ista stvar. Ko da nitko nikad nije prenio trudnoću ajde molim te. Mene jučer sestrična zove jel hoću da zove nekog da mi dogovore da se inducira porod i nije mogla doći k sebi što sam odbila.. pa valjda u bolnici znaju šta treba i kada..  ne sekiraj se uopće, kad budu spremne bebe će doći ☺️

Leona29
    14. Rujan 2019. 13:25

ReginaP

Leona29

Evo mene s pregleda… I dalje za prst, trudova nema, plodna voda mlijecna.. Sutra ctg ujutro… Meni se ne zuri… Al drugi mi glavu pojeli, i svih bi poslala u pm da prostite… Pa cak su mi rekli da sam fenomen, da ja svako dite prenesem, da nek idem traziti da me porode… Zatvorila se u sobu i placem eto… Zasto bi forsirala porod i mucila sebe i dijete 😣

E kod mene ista stvar. Ko da nitko nikad nije prenio trudnoću ajde molim te. Mene jučer sestrična zove jel hoću da zove nekog da mi dogovore da se inducira porod i nije mogla doći k sebi što sam odbila.. pa valjda u bolnici znaju šta treba i kada.. ne sekiraj se uopće, kad budu spremne bebe će doći ☺️

Al utjece mi na psihu i zivcana sam i vjerujem da od svega toga nece ni da krene... Drugu trudnocu sam prenijela tri dana al sam bila jako opustena i niko mi nije tulio nad glavom i otvorila sam se 5 prstiju sama od sebe kroz ta tri dana.. .. A mene oni stvarno nerviraju da vec dva dana placem eto i kako da se opustim... Nikako... 

luce35
    14. Rujan 2019. 13:25

Lolly se ne javlja, bit ce uziva s bebicom 😀.
    ...
    Ja nikakve savjete ne slusam i otvoreno dam do znanja da trose rijeci uzalud. Ciji savjet zelim cuti, pitam i to je to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI