Jutro,
Mi se danas vracamo s mora. Trebali biti do cetvrtka, na kraju produzili do danas, tako je krasno vrijeme, jos nam vlasnik apartmana kaze da slobodno mozemo ostati do navecer jer nema dalje gostiju a ima i druge slonodne apartmane.
Od kad plivam svaki dan, imam puno vise energije i bolje spavam. Nocas sam samo jednom isla na wc.
Uopce mi se ne vraca u Zg rutinu, opet cu se ulijeniti a sad tek dolazi finish, kupiti sto jos treba za bebu, prati, moram i ormare srediti, napraviti mjesta....za generalku cu definitivno nekoga zvati da mi dodje napraviti, sama necu moci.
Jutro cure ja sam lose spavala opet sanjala neke gluposti boze nemogu ni sama vjerovat kakve gluposti mogu sanjat. Evo pijem kavu da se razbudim pa idem u setnju peseka iz azila. Ayla tvoja malena danas 4 tjedna kako mi je to slatko pa vrijeme bas leti.. Koliko sam shvatila dobra je bebica pa se uspijes malo i odmoriti.. Saljemo vam veliki zagrljaj nas dvoje 😍❤️
Jutro svima ☀️🌽🌰🍁
Tkoooo je to namaaa sutraaaa u terminu? 😊😘🤩🎉
Jutrekooo 😚
Jutro
Lolly cekamo izvjestaj, nadam se da se vec mazite
Ja sam nocas isto lose spavala, bio je pun mjesec i jos mi je u nekom trenu bas svjetlio u oci 🤨
Naravno, mali se probudio 20 do 6 😏
Jutro cure ja sam lose spavala opet sanjala neke gluposti boze nemogu ni sama vjerovat kakve gluposti mogu sanjat. Evo pijem kavu da se razbudim pa idem u setnju peseka iz azila. Ayla tvoja malena danas 4 tjedna kako mi je to slatko pa vrijeme bas leti.. Koliko sam shvatila dobra je bebica pa se uspijes malo i odmoriti.. Saljemo vam veliki zagrljaj nas dvoje 😍❤️
Daa vrijeme leti, gledam slike kad se rodila mrvica mala a sad je ima, bas mi muz veli da moramo s njom provoditi sve vise vremena jer vrijeme je cudo koliko brzo prolazi, ja svaki trenutak biljezim i samo listam slike najrade bi volila da imam onaj fotoaparat koji odma sliku napravi 🙂 ma da uspijem to bez daljnjega jer odspava stvarno u komadu sto je meni nekada i dovoljno da se naspavam.. I mi tebii 💕😘😘
Jutro
Lolly cekamo izvjestaj, nadam se da se vec mazite
Ja sam nocas isto lose spavala, bio je pun mjesec i jos mi je u nekom trenu bas svjetlio u oci 🤨
Naravno, mali se probudio 20 do 6 😏
Bas mi veli susjeda sada da sto ja nespavam kad beba spava reko nisam mogla onda se sitila pa pun je mjesec reko da to je i inace ga uvijek primjetim a beba bas sinoc spavala samo tako prije 9 zaspala pa do blize 2, 15 do 3 vec zaspala i jutros do 7 i prije 8 zaspala i evo spava a ja naravno zaspala u 3 i nes i probudim se u pol 7 🙄
Manich sumnjam ja da će sutra ista 😂🙈 njemu je prelijepo u busici da bi taj krenuo 🙈🙈🙈🙈
Regina javi se nakon pregleda da znamo vidimo li se još ili me ne čekaš 😂😂😂😂
Regina javi se nakon pregleda da znamo vidimo li se još ili me ne čekaš 😂😂😂😂
Uh nadam se da te čekam 😅😅 spremam sad stvari bas i treba torba u auto, a knedla u grlu haha
Sortiraj odgovore
Najstariji