Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    14. Rujan 2019. 02:53

E pretpostavljam da ti znas jer si isto imala problema s cerviksom i mirovanje, jesu li odnosi ponovo dozvoljeni od 36-37tj? 😃

14. Rujan 2019. 02:56

Venus

Ma ja forsiram lijevi jer sam cula da je za bebu najbolje, al isto mi bude olaksanje na desnom, i po noci bar pola prespavam na desnom boku. A eto od 36tj cu se nastojat razgibat, lagane setnje i to…u nadi da ce bit lakse otvaranje i porod 😂

Da svakako je preporucljivo pocet se gibati al ja sam bila lijena nekada i jesti a kamo li sto raditi 😂

14. Rujan 2019. 02:58

Venus

E pretpostavljam da ti znas jer si isto imala problema s cerviksom i mirovanje, jesu li odnosi ponovo dozvoljeni od 36-37tj? 😃

Iskreno nemam pojma, doktora nisam ni pitala dal mogu a on nista nije rekao sam, a bogme mi se nije ni dalo to raditi, tako da sam to i zaboravila kako ide 🙈😂

• pahuljicaa
    14. Rujan 2019. 03:16

Dobro jutroo 🙄🙄🙄🙄🙈😑😑😑

• Pikulica19
    14. Rujan 2019. 06:19

Jutrooo 🦉

luce35
    14. Rujan 2019. 06:24

Jutro 🌞
    Lolly cekamo vijesti od tebe 😉

• MonaL.
    14. Rujan 2019. 06:29

Venus

Ma ja forsiram lijevi jer sam cula da je za bebu najbolje, al isto mi bude olaksanje na desnom, i po noci bar pola prespavam na desnom boku. A eto od 36tj cu se nastojat razgibat, lagane setnje i to…u nadi da ce bit lakse otvaranje i porod 😂

Ja sam cijelu preležala na lijevom,jer inače ležim na lijevom i tako mi je to dosadilo 😨 a ode u rodilištu još i nemam svoje jastuke pa se lomim. Meni je od 19tj cerviks bio 30mm,omekšan i zatvorena. Počela sam malo više radit po kući kroz mjesec i bome evo ga na 23 mm i prst i po otvorena. 

• Pikulica19
    14. Rujan 2019. 06:29

Ayla kako se ti osjecas sada nakon poroda, stalnog mirovanja i nekako vracanja u rutinu od prije uz to jos i opet nocne nesanice koiiko vidim?? .... Jel te iscrpljuje? Jel energija dodje nakon par noci ili???
    Ja sam jucer morala nesto obavljat a prekjucer sam samo do DMa otisla i nevjerojatno koju energiju dobijem i kako se puno bolje osjecam em me nista ne boli em bolje spavam... Sve je to onak na sat vremena, a max da sam bila 2h, ovo ostalo je samo bocno lezanje... 
    U pon imam uzv pa me bas zanima jel full nisko jos dole, jer ja imam osjecaj da se podigla bar malo, najvise osjetim dole pritisak ako sjednem malo samo da mi kosti ne zaborave kako je u tom polozaju 🤗

14. Rujan 2019. 07:34

Pikulica19

Ayla kako se ti osjecas sada nakon poroda, stalnog mirovanja i nekako vracanja u rutinu od prije uz to jos i opet nocne nesanice koiiko vidim?? …. Jel te iscrpljuje? Jel energija dodje nakon par noci ili???
    Ja sam jucer morala nesto obavljat a prekjucer sam samo do DMa otisla i nevjerojatno koju energiju dobijem i kako se puno bolje osjecam em me nista ne boli em bolje spavam… Sve je to onak na sat vremena, a max da sam bila 2h, ovo ostalo je samo bocno lezanje…
    U pon imam uzv pa me bas zanima jel full nisko jos dole, jer ja imam osjecaj da se podigla bar malo, najvise osjetim dole pritisak ako sjednem malo samo da mi kosti ne zaborave kako je u tom polozaju 🤗

Super, nema vise trbuha mogu se sagnuti bez problema jeeeej 😂 al naravno ostala je koza koja sa treba vratit i 9kg koje treba skinuti 😵 al dobro.. Hormoni su mi podivljali zivci su mi skroz tanki gori neg li u trudnoci mislim 😣 al i to ce proci bar mislim 😂 nesanica, uh tu je al i beba sad znam zasto me je 9mj pripremala na ovo spava 3,4,5h i budemo budni po 2,3h po noci kako kada, rutinu nemamo jos al jedino eto sto odspava u komadu i sto predpostavim u koliko ce da se budi, ujutro si produzim spavanje ako se ona probudi i pojede i naravno zaspe odma dok me jos drim manta ako ne vise srece tokom dana kad ona spava ako oce da spava tako da se ja drzim one dok dite spava i ti spavaj.. Energija hmm ko me pita za energiju imala ne imala kad zakmeci dizi se, al eto jedino sto mi nije problem uz nju dignuti se i nahraniti ju jer ona je spavalica(kuc kuc ) i ja sam, pa se dademo dogovoriti da napunim baterije da se mozemo druziti... To ti je ukratko 😊

• lalolitala
    14. Rujan 2019. 07:52

Da stvarno kak kaze nije zi pravilo da ces brze rodit jer se otvaras.. u prvoj mi je bila ista situacija i ginekolog me tjesio aj bar ces bŕzo i lako rodit.. ni jedno ni drugo se nije desilo.. a kolko vidim i sad nema pomaka. Nadam se da ce mi u utorak rec aj bar 2-3 prsta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.