Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    14. Rujan 2019. 01:35

Moguce, jer beba pritisce glavom dosta na cerviks tako, a i opcenito dok sjedimo vrsimo pritisak na zdjelicu. Mozda te tako pocela otvarati beba pa krenuli i trudovi? Isto nastojim vecinu dana provesti na lijevom boku i dalje, al i to malo hodanja/minimum rada po kuci mi je doslo tako dobro, jer mi se raspadaju ledja od lezanja vise

Venus
    14. Rujan 2019. 01:36

S koliko si ono tjedana ti rodila? I koliki ti je bio cerviks? Samo skracen il vec otvoren prije poroda?

14. Rujan 2019. 02:06

Venus

Moguce, jer beba pritisce glavom dosta na cerviks tako, a i opcenito dok sjedimo vrsimo pritisak na zdjelicu. Mozda te tako pocela otvarati beba pa krenuli i trudovi? Isto nastojim vecinu dana provesti na lijevom boku i dalje, al i to malo hodanja/minimum rada po kuci mi je doslo tako dobro, jer mi se raspadaju ledja od lezanja vise

I meni su al se s vremenom naviknula i samo sam na bokovima lezala al mi vise pasao desni nego li lijevi

14. Rujan 2019. 02:09

Venus

S koliko si ono tjedana ti rodila? I koliki ti je bio cerviks? Samo skracen il vec otvoren prije poroda?

39+2, za pola s tim da me niko nije od 38 tj pregledavo i uloziva za prst al u 38 tj mi dr reko da je beba jako nabijena da bi mogla uskoro i tako i bilo 😁 

Venus
    14. Rujan 2019. 02:52

Ma ja forsiram lijevi jer sam cula da je za bebu najbolje, al isto mi bude olaksanje na desnom, i po noci bar pola prespavam na desnom boku. A eto od 36tj cu se nastojat razgibat, lagane setnje i to...u nadi da ce bit lakse otvaranje i porod 😂

Venus
    14. Rujan 2019. 02:53

E pretpostavljam da ti znas jer si isto imala problema s cerviksom i mirovanje, jesu li odnosi ponovo dozvoljeni od 36-37tj? 😃

14. Rujan 2019. 02:56

Venus

Ma ja forsiram lijevi jer sam cula da je za bebu najbolje, al isto mi bude olaksanje na desnom, i po noci bar pola prespavam na desnom boku. A eto od 36tj cu se nastojat razgibat, lagane setnje i to…u nadi da ce bit lakse otvaranje i porod 😂

Da svakako je preporucljivo pocet se gibati al ja sam bila lijena nekada i jesti a kamo li sto raditi 😂

14. Rujan 2019. 02:58

Venus

E pretpostavljam da ti znas jer si isto imala problema s cerviksom i mirovanje, jesu li odnosi ponovo dozvoljeni od 36-37tj? 😃

Iskreno nemam pojma, doktora nisam ni pitala dal mogu a on nista nije rekao sam, a bogme mi se nije ni dalo to raditi, tako da sam to i zaboravila kako ide 🙈😂

• pahuljicaa
    14. Rujan 2019. 03:16

Dobro jutroo 🙄🙄🙄🙄🙈😑😑😑

• Pikulica19
    14. Rujan 2019. 06:19

Jutrooo 🦉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI