Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Rujan 2019. 22:55

marinaaaa

ayla

marinaaaa

ayla

Bila sam 9 dana u bolnici kose mi nisu dali prati, jedino da ju osusim do kraja a posto mi duga do guzce odlucila sam ipak da necu tako da po meni fen i sampon su nepotrebni ko ima kratku kosu ajd al za dugu ne isplati se napravi se pundža ili rep i dobro nece niko gledati u kose jer ja sam radije odlucila neprati reko jos fali da kakvu upalu pokupim pa da ostanem jos duze u bolnici, cim sam kuci dosla dite uspavala i oprala kosu 😁

Ja sam spakirala sampon za suho pranje kose 🤭

I ja sam al ga nisam koristila jer nemoze spasiti 11dana nepranja 🙈 voda je voda

Naravno,perem čim dođem doma. Nadam se samo 3 dana 😁

Ja sam se nadala pa me sjebalo 🙈

marinaaaa
    13. Rujan 2019. 22:59

ayla

marinaaaa

ayla

marinaaaa

ayla

Bila sam 9 dana u bolnici kose mi nisu dali prati, jedino da ju osusim do kraja a posto mi duga do guzce odlucila sam ipak da necu tako da po meni fen i sampon su nepotrebni ko ima kratku kosu ajd al za dugu ne isplati se napravi se pundža ili rep i dobro nece niko gledati u kose jer ja sam radije odlucila neprati reko jos fali da kakvu upalu pokupim pa da ostanem jos duze u bolnici, cim sam kuci dosla dite uspavala i oprala kosu 😁

Ja sam spakirala sampon za suho pranje kose 🤭

I ja sam al ga nisam koristila jer nemoze spasiti 11dana nepranja 🙈 voda je voda

Naravno,perem čim dođem doma. Nadam se samo 3 dana 😁

Ja sam se nadala pa me sjebalo 🙈

🙊🙉🙉

13. Rujan 2019. 23:02

Norules

Aammm_

Pozdrav. Ovo nije tema prikladna za ovaj forum ali me zanima da li neka od vas ima iskustva sa Duphastonom ? Naime, menstruaciju nisam dobila, otisla sam ginekologu gdje mi je trudnoca iskljucena, imam malu cistu na desnom jajniku i tada mi je endometrij bio 0,95 cm. Popisao mi je tablete Duphaston 8 dana 2×1 . Danas je 5-ti dan kako pijem, imam osjecaj kao da ce mi grudi explodirati ali jos ne dobijam. Rekao mi je da pricekam sedmicu ili dvije od zadnje tablete. Zaista sam zbunjena 😒

Tako kako ti je rekao doktor,menstruacija obicno nastupi 3-4 dana od zadnje tablete,a grudi normalno da bole jer to je taj hormon progesteron koji utjece na njih

Hvala ti puno ❤

Venus
    13. Rujan 2019. 23:13

Jel ijedna od vas uloziva prst il vec? Ja se bas pitam oce mi se sad jos vise otvarati kako hodam i lagano radim po kuci, a sa 36tj sve mogu po starom. 

I da me neko utjesi ako se otvorim u terminu 2-3 prsta ocu onda brze rodit? 😂😂

Venus
    13. Rujan 2019. 23:15

Mislim prst il vise? Neznam jel to 1-2cm koliko?
    Meni od 25tj bilo vrh prsta, od 29tj cijeli prst do ovoja, i vidit cemo opet na kontroli za 10 dana sad nakon prestanka stalnog lezanja 😀

mc_zgb
    13. Rujan 2019. 23:35

Ja sam od zadnjeg pregleda prst otvorena (od 34. tjedna). Ne znam kolko to utjece na samo otvaranje/porod, al nekako se nadam da ce onda to sve brze ici 😁 

• MonaL.
    13. Rujan 2019. 23:49

marinaaaa

VENUS i ti si Splitskom rodilištu, imaš li popis šta se treba ponijeti u rodilište,rađaonu, stvari za izlazak.. Jer ja sam se pakirala po obaveznoj nekoj listi za sva rodilista. Ali neka imaju recimo spavacice, pelene za bebe i tako..Mislim da sam previse stvari spakirala pa barem da neke izbacim ako su mi nepotrebne 🤦🏻‍♀️🤭

U Splitu za bebe ne treba ništa osim robice za izaći

14. Rujan 2019. 01:00

Venus uopće nije pravilo da ces se brze otvarati ili da ce biti brzi porod, ja sam se sporo otvarala doslovno sat po cm cerviks skracen od 29tj al sam se cuvala cim sam napunila 36 tj prestala sam al dan prije neg mi vodenjak puko presidila sam oko 4,5h i komadu i tad me pocelo boliti i imala sam osjecaj da ce biti nesto kad ono ujutro vodenjak puko tako da sjedenje izbjegavaj ako ne zelis još da rodis 😊

Venus
    14. Rujan 2019. 01:13

Ajme Ayla sad ce me paranoja uhvatit, meni je dokt rekla kako je sad s 34tt proslo krizno razdoblje da ne moram vise strogo lezati doma, i evo veecras presjedila 3 sata ispred kuce, zabolio me i stomak i ledja i malena se uzvrtila cijela 😅

I pocela sam lagano ono po kuci sto mogu, isprazniti sudje iz masine, malo pomest s nogu i tako... 
    al od 36tt kao da se nemoram vise uopce paziti

14. Rujan 2019. 01:29

Men je dr reko da do 36tj pripazim i sto i stvarno jesam al sam cistila po kuci lagano nisam se forsirala da cijela kuca blista u danu svaki dan nesto, al od 36 kad sam mogla raditi svasta ja nisam imala kondicije za ista pa sam i dalje lezala al velim docim sam presidila toliko dugo odma mi je krenulo e sad el do toga ja stvarno nezz al tako se desilo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI