Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • samy_lo
    12. Rujan 2019. 22:19

Zadnjih 10 kontrakcija mi je islo na 4 minute pa se vrati na 7 pa na 4,uopce nisu bile pravilne,ali zadnjs 2 me spicio takav nagoj za tiskamje da sam se preznojila,i tu se brzinski pakujem i idem za rodiliste.
    Da u Sarajevu se pusta u koliko si rodio prije ponoci,onda te sutra u 14:00 puste.
    Sin je samo ljubi i ljubi.

lala3
    12. Rujan 2019. 22:49

Samy cestitam 😍... ti si bas dugo cekala kod kuce, dobro si se usudila na to, jer znam da si cak noc ranije pitala za prodisavanje trudova... meni je frka jer mi je bolnica prilicno daleko, treca beba, a interesantno da ja nemam(barem s prvo dvoje nisam imala) tih pripremnih trudova... bas me strah kako cu stici do bolnice... to mi zadnjih dana ne da mira.. prvi porod 6 sati, drugi 3,5 🙄, a bolnica sat vremena daleko.... kako sam napunila 30 tt sve me vise strah kako ce to sve proci...

• irma123
    12. Rujan 2019. 22:56

Andrea21

Ispricajte me sto jos jednom pitam vezano za ovu temu. Sve podatke, papire i ostalo sto ce mi biti potrebno za porodiljnu naknadu sam izvadila kopirala i pripremila. U hzzu mi je rekla zena da moram donjeti i od biroa potvrdu da sam nezaposlena.
    Ja se nikad nisam prijavila na biro ( nisam imala potrebe za tim ugl. ) pa imam tri pitanja za Vas ako mi itko moze reci.
    1.Dali se ja sad trebam prijavit na biro da bih mogla dobiti tu potvrdu o nezaposlenosti?
    2. Na netu sam citala da sto papira treba i njima na bito donjet da bi se ta potvrda dobila, koji su to papiri?
    3. I dali je ijedna od Vas prijavljena na biro dok je trudna? Jel fkt nekuzim to s biroom sada

Gdje se sve treba ic za porodiljnu naknadu ako si nezaposlen? Ja opce nisam nist jos istrazivala.. znam da u opcinu i u zupaniju za jednokratnu al za ostalo opce nz..

12. Rujan 2019. 23:22

Irma123- za porodiljnu ti treba kopija zdravstvene i osobne, uvjerenje policijske uprave o prebivalistu,preslika tekuceg racuna, potvrda s biroa da si nezaposlena, od bebe kad se rodi kopija rodnog lista i ispunjen obrazac koji ces dobit u hzzu i tamo ides za porodiljnu naknadu. 🤗

Julie
    12. Rujan 2019. 23:25

Aurora87

Evo da prijavim da mi ispalo jos malo sluznog cepa…mislim, pretpostavljam da je jer slici slikama na guglu samo su manji komadi. Sad kad me sutra gin opet pregleda pa krene i rodim na petak 13😁. Iako, nemam nikakvih drugih tegoba i najava moguceg poroda…
    A nikako da se sjetim komemtirati da mi julie bas sumnjiva…jako ti se spava u zadnje vrijeme, to je to…sutra, preksutra😉😁

Ahahahahahah, ja se nadam da bude, ali kako mi se cini nista od toga jos nekoliko dana premda se to okrene za cas 😂

• irma123
    12. Rujan 2019. 23:26

Andrea21

Irma123- za porodiljnu ti treba kopija zdravstvene i osobne, uvjerenje policijske uprave o prebivalistu,preslika tekuceg racuna, potvrda s biroa da si nezaposlena, od bebe kad se rodi kopija rodnog lista i ispunjen obrazac koji ces dobit u hzzu i tamo ides za porodiljnu naknadu. 🤗

Ee hvala. Jel isto to sve nosim i u zupaniju i opcinu? 

Venus
    12. Rujan 2019. 23:28

E cure koje ste rodile, ili one koje su blizu, kad su vam poceli lazni trudovi? Ono menstrualna bol, grcenje, stezanje i sl? I koliki razmaci? 

Mislim kako oni ako me uhvati da znam 100% da su lazni?
    I danas je promaklo u guzvi ocito moje pitanje za sluzni cep, kad vam je poceo ispadati i kako je izgledao?

12. Rujan 2019. 23:30

Irma123- ma nema na cemu 🤗 to sve nosis u hzzo gdje si prijavljena
    A za jednokratnu novcanu potporu ti treba: 
    - takoder kopija osobne i zdravstvene
    - uvjerenje o prebivalistu 
    - i bebin izvod iz matice rodenih kad se rodi ( to se valjda u maticnim dobije, nisam sigurna) 

12. Rujan 2019. 23:41

Venus

E cure koje ste rodile, ili one koje su blizu, kad su vam poceli lazni trudovi? Ono menstrualna bol, grcenje, stezanje i sl? I koliki razmaci?

Mislim kako oni ako me uhvati da znam 100% da su lazni?
    I danas je promaklo u guzvi ocito moje pitanje za sluzni cep, kad vam je poceo ispadati i kako je izgledao?

Ja sam imala menstrualnu bol katkad a grcenje sam imala dosta rano tj bh kontrakcije al sam uzimala magnezij, sluzni cep mi je ispao 16 a ja rodila 17 ujutro meni je izgledao kao obilan iscjedak i curila je plodna voda i  tada su me vec pocelo boliti u ledima i imala sam kontrakcije koje su prvo bile svakih pol sata i kako je voda otjecala postalo je sve jace i jace,a sad kad su lazni kad su pravi nezz jer svatko je drugaciji, jedino je razlika kod mene je sto je mene bolilo u ledima i u trbuhu i to su kao pravi, razmaci nisu bili jednaki al vjeruj kad krenu pravi znat ces 😁

12. Rujan 2019. 23:44

Jos malo pa ce ovdje biti baby boom 😊😊 kad krenu bebaci s Merkura 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI