Jucer bas na Merkuru su ostavili neki zenu jer zivi na Crnomerecu, a pocela se otvarati, ali nije imala trudove i rekli su joj da bolje ostane da se ne porodi u povratku u bolnicu. Doduše nije prvorotka

Jutro svima 🌽🌰🍁
Sreca bas iz takvih situacija mislim da porod ne treba uzimati u svoje ruke.
Proslo je vrijeme kad su zene radale u poljima, stagljevima i kucama, seoske babe koje su poradale po kucama itd.
Medicina je toliko uznapredovala i zaista svima je nadohvat ruke bolnica i strucno osoblje.
Da,slažem se s tobom

Jutro ❤ Regina i mene su tako prosli put ostavili jer sam daleko, zato me sad strah da li cu na vrijeme krenuti, jer mene sztvarno ni prvi ni drugi put nije ono pripremno boljelo i ti lazni trudovi...
I taj cep sto neko pita, kod mene tek na porodu ispao 🤔.. Ma sve smo mi razlicite nema tu pravila nekog, sem da sve moramo roditi 😁
Jutro 😘
Da se napokon i ja javim... Jos smo u komadu 🙈😂😂 ono neki dan nije bila plodna, samo vodenkasti iscjedak i laznjaci...
Uglavnom, jucer bio termin... Ja na pregled...ctg ne ocitava trudove, ja prst otvorena, plodna vida mlijecna.. Kaze gin ja nebi forsirao nista nego cu vas pustiti kuci do subote pa cemo vidjet, nek ide pomalo prirodno... Reko ok svaka mu cast... Dosla ja kuci, popodne krenuo cep... I jos mi ide kad se obrisem, a imam laganu menstrualnu bol.. Tako da ko zna, mozemo dns ili sub ili ned definitivno jer ce me ostaviti posto mi je bolnica malo dalje a ja se otvaram... Eto tako da sad cekamo 😊
Prebrzo, nisam mogla vjerovati. Imala je široke dimije. Brzo je hitna došla ali su i promatrali onda dijete jer im je bilo nešto čudno na njemu. Sad je ipak sve okej.
Bitno da je bebac ok 😊
Cure, kako ide s porodiljnim? Po starom terminu, trebao bi mi krenuti 10.10. Kako mi je termin pomaknut pet dana prije, krenut ce porodiljni pet dana prije, znaci 05.10. Kako onda ide isplata? Za ovaj mjesec cu jos dobiti koplikacije i od 01.-05.10. a onda od 05.10. do kraja mjeesca porodiljnu naknadu, tj." svoju placu"? To dobivam krajem listopada? Tako da znam oko troskova, moram maloj kompletno sve za jesen zimu kupovati a i za bebu jos neke stvari.
Porodiljni ces dobiti u 11 mjesecu, isto oko 20-tog
Samo si provjeri s gin jel termin bas sluzbeno pomaknut, tj hoce ti po njemu otvarati
Jer neki dr tako kazu to je manja/veca trudnoca, a svedno otvaraju po zm
provjeri svakako kod gin...meni je termin po zm bio 06.11. al mi je pomakla na 30.10. i ja sam racunala porodiljni otvorit 45 dana prije sto bi bilo 15.09. al kad sam ju pitala sta trebam, njima je u racunalu crveno oznaceno 45 dana od onog prvog termina, znaci 22.09.

Samycestitam 😍… ti si bas dugo cekala kod kuce, dobro si se usudila na to, jer znam da si cak noc ranije pitala za prodisavanje trudova… meni je frka jer mi je bolnica prilicno daleko, treca beba, a interesantno da ja nemam(barem s prvo dvoje nisam imala) tih pripremnih trudova… bas me strah kako cu stici do bolnice… to mi zadnjih dana ne da mira.. prvi porod 6 sati, drugi 3,5 🙄, a bolnica sat vremena daleko…. kako sam napunila 30 tt sve me vise strah kako ce to sve proci…
A u najgorem slucaju zoves hitnu 🙈
Mozes mozda vidjeti u trudnckoj, pa ako vide da se nesto sprema da te ostave u bolnici i prije poroda (naravno, ako ti tko ima klince cuvati)

Evo da prijavim da mi ispalo jos malo sluznog cepa…mislim, pretpostavljam da je jer slici slikama na guglu samo su manji komadi. Sad kad me sutra gin opet pregleda pa krene i rodim na petak 13😁. Iako, nemam nikakvih drugih tegoba i najava moguceg poroda…
A nikako da se sjetim komemtirati da mi julie bas sumnjiva…jako ti se spava u zadnje vrijeme, to je to…sutra, preksutra😉😁
Jooooj meni je to bas drag dan. S muzem sam krenula na petak 13 🤪
Htjela sam i vjencanje tako,ali nije ga bilo na vidiku, pa je ipak bila subota 13 😆
Svaka cast na hrabrosti za gugla je sluznih, meni to malo gadljivo.🙈 Ja sam se pouzdala da cu i ovak skuziti da je drugacije od iscjedka

Jutro 😘
Da se napokon i ja javim… Jos smo u komadu 🙈😂😂 ono neki dan nije bila plodna, samo vodenkasti iscjedak i laznjaci…
Uglavnom, jucer bio termin… Ja na pregled…ctg ne ocitava trudove, ja prst otvorena, plodna vida mlijecna.. Kaze gin ja nebi forsirao nista nego cu vas pustiti kuci do subote pa cemo vidjet, nek ide pomalo prirodno… Reko ok svaka mu cast… Dosla ja kuci, popodne krenuo cep… I jos mi ide kad se obrisem, a imam laganu menstrualnu bol.. Tako da ko zna, mozemo dns ili sub ili ned definitivno jer ce me ostaviti posto mi je bolnica malo dalje a ja se otvaram… Eto tako da sad cekamo 😊
Ooo stize bebica 🥰 jesi uzbudjena? Drzim fige da sve brzo i lijepo prodje

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji