Venus ja sam imala kontrakcije pa sam pila magnezij i tako to rjesila. Sluzni cep mi nije ispao a imam ponekad menstrualne bolove koji produ dosta brzo.
Ayla heheheheh mi kad krenemo to ce bas biti kak si rekla baby booom 😂🙈

E cure koje ste rodile, ili one koje su blizu, kad su vam poceli lazni trudovi? Ono menstrualna bol, grcenje, stezanje i sl? I koliki razmaci?
Mislim kako oni ako me uhvati da znam 100% da su lazni?
I danas je promaklo u guzvi ocito moje pitanje za sluzni cep, kad vam je poceo ispadati i kako je izgledao?
Ja nisam opce primjetila da je ispao niti kada. Tko zna, mozd je i na porodu otisao. Laznih trudova nisam imala, nakon sto je puknuo vodenjak, nakon cca sat vremena su poceli trudovi slabi, slicni menstrualnoj boli. Ali kod laznih trudova bol prestane s promjenom polozaja. Vjeruj kad dobijes one prave prave trudove, znat ces sigurno, ne sekiraj se. 😊

Hvala cure :-)
Meni je receno da se magnezij uzima do 34tt, iza toga ne, bas zato kao da ne treba sprjecavati kontrakcije kad se priblizi termin 🤔
A svakako sam prestala jer me stomak mucio, eventualno nekad malo donata

Hvala cure :-)
Meni je receno da se magnezij uzima do 34tt, iza toga ne, bas zato kao da ne treba sprjecavati kontrakcije kad se priblizi termin 🤔
A svakako sam prestala jer me stomak mucio, eventualno nekad malo donata
Je, to je tocno, ja recimo imam trudnicku anemiju pa su mi savjetovali doktori da i dalje pijem vitamine isto tako i magnezij jer dam rekla da sam izbacila. Rekli su mi zasto da ga uzimam ali zaboravih. Ista stvar je i sa vitaminom c, pijem ga uz zeljezo a on recimo odrzava cerviks. Kao ne bi ga sad trebala piti ali moram zbog apsorbacije zeljeza.

E cure koje ste rodile, ili one koje su blizu, kad su vam poceli lazni trudovi? Ono menstrualna bol, grcenje, stezanje i sl? I koliki razmaci?
I danas je promaklo u guzvi ocito moje pitanje za sluzni cep, kad vam je poceo ispadati i kako je izgledao?
Sammy čestitam, baš se sve kod tebe odigralo brzo.
Venus meni je ispao sluzni čep navečer, skroz proziran bez sukrvice, a ujutro oko 7 počeli su trudovi i sukrvica. Lažnih trudova nisam imala ili ih jednostavno nisam zamijetila. Sada u ovoj trudnoći od 33 tjedna osjetim koji dan lagane menstrualne grčeve.

Zadnjih 10 kontrakcija mi je islo na 4 minute pa se vrati na 7 pa na 4,uopce nisu bile pravilne,ali zadnjs 2 me spicio takav nagoj za tiskamje da sam se preznojila,i tu se brzinski pakujem i idem za rodiliste.
Da u Sarajevu se pusta u koliko si rodio prije ponoci,onda te sutra u 14:00 puste.
Sin je samo ljubi i ljubi
Znači ti si do zadnjeg čekala kuci😳😱 svaka čast. Koliko su ti trajali ti trudovi kod kuće, kad je započelo to sve?
Ja sam sva prestrasena mislim da ću odmah letit u bolnicu. Prije dva mj kolegici je ispao sluzni čep al je ignorirala.Poslije toga su je par puta uhvatili trudovi al kao ništa jako. Nakon toga kad je skuzila da kreće češće krenula je u bolnicu al ispred kuće ju je uhvatio trud i nagon i dijete joj je samo ispalo u hlače. Nisam mogla vjerovati da se to dogodilo i to kod nekoga koga znam, baš me šokiralo.

Zadnjih 10 kontrakcija mi je islo na 4 minute pa se vrati na 7 pa na 4,uopce nisu bile pravilne,ali zadnjs 2 me spicio takav nagoj za tiskamje da sam se preznojila,i tu se brzinski pakujem i idem za rodiliste.
Da u Sarajevu se pusta u koliko si rodio prije ponoci,onda te sutra u 14:00 puste.
Sin je samo ljubi i ljubi
Znači ti si do zadnjeg čekala kuci😳😱 svaka čast. Koliko su ti trajali ti trudovi kod kuće, kad je započelo to sve?
Ja sam sva prestrasena mislim da ću odmah letit u bolnicu. Prije dva mj kolegici je ispao sluzni čep al je ignorirala.Poslije toga su je par puta uhvatili trudovi al kao ništa jako. Nakon toga kad je skuzila da kreće češće krenula je u bolnicu al ispred kuće ju je uhvatio trud i nagon i dijete joj je samo ispalo u hlače. Nisam mogla vjerovati da se to dogodilo i to kod nekoga koga znam, baš me šokiralo.
😳 Bome je i kolegica brzo to nekako i u hlace?
Prebrzo, nisam mogla vjerovati. Imala je široke dimije. Brzo je hitna došla ali su i promatrali onda dijete jer im je bilo nešto čudno na njemu. Sad je ipak sve okej.

Meni je jucer ispao nakon pregleda i izgledao je bas kao na slikama. Veliki bijeli komad, neprozirni sa sukrvicom. Puno gusce od iscjedka

Jutro svima 🌽🌰🍁
Sreca bas iz takvih situacija mislim da porod ne treba uzimati u svoje ruke.
Proslo je vrijeme kad su zene radale u poljima, stagljevima i kucama, seoske babe koje su poradale po kucama itd.
Medicina je toliko uznapredovala i zaista svima je nadohvat ruke bolnica i strucno osoblje.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji