Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sreca
    13. Rujan 2019. 01:02

samy_lo

Zadnjih 10 kontrakcija mi je islo na 4 minute pa se vrati na 7 pa na 4,uopce nisu bile pravilne,ali zadnjs 2 me spicio takav nagoj za tiskamje da sam se preznojila,i tu se brzinski pakujem i idem za rodiliste.
    Da u Sarajevu se pusta u koliko si rodio prije ponoci,onda te sutra u 14:00 puste.
    Sin je samo ljubi i ljubi

Znači ti si do zadnjeg čekala kuci😳😱 svaka čast. Koliko su ti trajali ti trudovi kod kuće, kad je započelo to sve? 
    Ja sam sva prestrasena mislim da ću odmah letit u bolnicu. Prije dva mj kolegici je ispao sluzni čep  al je ignorirala.Poslije toga su je  par puta  uhvatili trudovi al kao ništa jako. Nakon toga kad je skuzila da kreće češće krenula je u bolnicu al ispred kuće ju je uhvatio trud i nagon i dijete joj je samo ispalo u hlače. Nisam mogla vjerovati da se to dogodilo i to kod nekoga koga znam, baš me šokiralo.

13. Rujan 2019. 01:11

sreca

samy_lo

Zadnjih 10 kontrakcija mi je islo na 4 minute pa se vrati na 7 pa na 4,uopce nisu bile pravilne,ali zadnjs 2 me spicio takav nagoj za tiskamje da sam se preznojila,i tu se brzinski pakujem i idem za rodiliste.
    Da u Sarajevu se pusta u koliko si rodio prije ponoci,onda te sutra u 14:00 puste.
    Sin je samo ljubi i ljubi

Znači ti si do zadnjeg čekala kuci😳😱 svaka čast. Koliko su ti trajali ti trudovi kod kuće, kad je započelo to sve?
    Ja sam sva prestrasena mislim da ću odmah letit u bolnicu. Prije dva mj kolegici je ispao sluzni čep al je ignorirala.Poslije toga su je par puta uhvatili trudovi al kao ništa jako. Nakon toga kad je skuzila da kreće češće krenula je u bolnicu al ispred kuće ju je uhvatio trud i nagon i dijete joj je samo ispalo u hlače. Nisam mogla vjerovati da se to dogodilo i to kod nekoga koga znam, baš me šokiralo.

😳 Bome je i kolegica brzo to nekako i u hlace? 

• sreca
    13. Rujan 2019. 02:41

Prebrzo, nisam mogla vjerovati. Imala je široke dimije. Brzo je hitna došla ali su i promatrali onda dijete jer im je bilo nešto čudno na njemu. Sad je ipak sve okej.

• ReginaP
    13. Rujan 2019. 07:14

Venus

E cure koje ste rodile, ili one koje su blizu, kad su vam poceli lazni trudovi? Ono menstrualna bol, grcenje, stezanje i sl? I koliki razmaci?

Mislim kako oni ako me uhvati da znam 100% da su lazni?
    I danas je promaklo u guzvi ocito moje pitanje za sluzni cep, kad vam je poceo ispadati i kako je izgledao?

Meni je jucer ispao nakon pregleda i izgledao je bas kao na slikama. Veliki bijeli komad, neprozirni sa sukrvicom. Puno gusce od iscjedka

Julie
    13. Rujan 2019. 07:19

Jutro svima 🌽🌰🍁
    Sreca bas iz takvih situacija mislim da porod ne treba uzimati u svoje ruke. 
    Proslo je vrijeme kad su zene radale u poljima, stagljevima i kucama, seoske babe koje su poradale po kucama itd.
    Medicina je toliko uznapredovala i zaista svima je nadohvat ruke bolnica i strucno osoblje. 

• ReginaP
    13. Rujan 2019. 07:22

Jucer bas na Merkuru su ostavili neki zenu jer zivi na Crnomerecu, a pocela se otvarati, ali nije imala trudove i rekli su joj da bolje ostane da se ne porodi u povratku u bolnicu. Doduše nije prvorotka

• sreca
    13. Rujan 2019. 07:31

Julie

Jutro svima 🌽🌰🍁
    Sreca bas iz takvih situacija mislim da porod ne treba uzimati u svoje ruke.
    Proslo je vrijeme kad su zene radale u poljima, stagljevima i kucama, seoske babe koje su poradale po kucama itd.
    Medicina je toliko uznapredovala i zaista svima je nadohvat ruke bolnica i strucno osoblje.

Da,slažem se s tobom

lala3
    13. Rujan 2019. 07:38

Jutro ❤ Regina i mene su tako prosli put ostavili jer sam daleko, zato me sad strah da li cu na vrijeme krenuti, jer mene sztvarno ni prvi ni drugi put nije ono pripremno boljelo i ti lazni trudovi... 

lala3
    13. Rujan 2019. 07:41

I taj cep sto neko pita, kod mene tek na porodu ispao 🤔.. Ma sve smo mi razlicite  nema tu pravila nekog, sem da sve moramo roditi 😁

Leona29
    13. Rujan 2019. 08:06

Jutro 😘
    Da se napokon i ja javim... Jos smo u komadu 🙈😂😂 ono neki dan nije bila plodna, samo vodenkasti iscjedak i laznjaci... 
    Uglavnom, jucer bio termin... Ja na pregled...ctg ne ocitava trudove, ja prst otvorena, plodna vida mlijecna.. Kaze gin ja nebi forsirao nista nego cu vas pustiti kuci do subote pa cemo vidjet, nek ide pomalo prirodno... Reko ok svaka mu cast... Dosla ja kuci, popodne krenuo cep... I jos mi ide kad se obrisem, a imam laganu menstrualnu bol.. Tako da ko zna, mozemo dns ili sub ili ned definitivno jer ce me ostaviti posto mi je bolnica malo dalje a ja se otvaram...  Eto tako da sad cekamo 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.