Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leona29
    06. Rujan 2019. 17:22

Ja tiskam samo u svojim mislima 😂😂😂 tako je jucer super krenulo i stalo, jos me par puta navecer opalilo i to je to... Iscjedak mi je obilniji al od cepa ni c... Ona se skroz spustila, trbuh mi je ful pao.... Danas sam isla na stepenice namjerno i nista... Cekam i cekam i zivcanim... Ako ne, u cetvrtak je termin pa se moram javiti u rodiliste pa cemo viditi sta ce rec... Moj osjecaj je bio kao prije cu, trece je... Mislim da nis od toga eto 🙄🤔😂

• Jeja4
    06. Rujan 2019. 17:23

Cure, ja se tako lijepo isplivala popodne, sva sam zakrzljala i ovo razgibavanje mi pase. Ajde, neka ujutro i bude suga vrijeme, malo nesto obidjemo a popodne kupanac. 

Julie
    06. Rujan 2019. 17:33

Lolly nije mi spominjao, rekao je da u četvrtak idem kod Matijevica koji je mij doktor i da u petak dođem kod njega ako ima potrebe, tipa ako se ne osjećam ok ili nešto ako sve bude ok onda da dođem kod njega u nedjelju jer je dežuran i zakon dalje svaka dva dana. Premda mi čekamo četvrtak pa ćemo vidjeti kad će Matijevic, mislim da će on to inducirati. Ko će ga vise znati 🙈😂 sva sam zbunjena ali želim ponoviti da su svi divni gore i danas Roki. Ko da sam na kavu došla, zafrkancija čitavo vrijeme. Zaista je divan i on.

LollyBB
    06. Rujan 2019. 17:42

Julie

Lolly nije mi spominjao, rekao je da u četvrtak idem kod Matijevica koji je mij doktor i da u petak dođem kod njega ako ima potrebe, tipa ako se ne osjećam ok ili nešto ako sve bude ok onda da dođem kod njega u nedjelju jer je dežuran i zakon dalje svaka dva dana. Premda mi čekamo četvrtak pa ćemo vidjeti kad će Matijevic, mislim da će on to inducirati. Ko će ga vise znati 🙈😂 sva sam zbunjena ali želim ponoviti da su svi divni gore i danas Roki. Ko da sam na kavu došla, zafrkancija čitavo vrijeme. Zaista je divan i on.

Je, ok je skroz i vidi se da zna šta radi i govori. To mi je najbitnije. :) U utorak idem gore pa ćemo vidjeti šta će mi reći. Treba se nadati najboljem. Bebači samo što nisu došli. 

PatyDi
    06. Rujan 2019. 17:59

A ja sam se malo vise aktivirala zadnjih tj dana iako nije bas lako, ali prosetam svaki dan po cca 20ak min i nekih 5 min laganog rastezanja i vjezbici tokom dana, najvise za donji dio tijela i dobro se osjecam za sad...nadam se da to nece potaknuti nesto ranije, ali vjerujem da nece skoditi jer mi tijelo samo govori kad je dosta i sto mi ne pase... 🤸‍♀️🏋️‍♀️vec sam mjesec dana bez bicikla ☹ bas mi fali... 😞 🚴‍♀️
    Nadam se da ce zima biti suha, bez puno kise i snijega da mozemo biti svaki dan vani 🌞❄

• lalolitala
    06. Rujan 2019. 18:47

Ma uzas sve gore i gore pocinje bit. Hodam ko pingvin do vrtica koji je na 2minute. Sve me boli stalno od leda prepona do ne znam cega... al jedino to kaj primjecujem je kao sto je neko napiso pojacan iscjedak ko kad sam utrogestane stavljala pa se topilo. Imam nekak veci strah nego prvi put.. valjda jer znam kaj me ceka. Imala sam filmsko puknuce vodenjaka ko slauf po noci najednom, tako da me sad strah po noci na wc ic 🙈 uzela sam epiduralnu prvi put primila tri puta i ako bude sve ok uzimam i sad. Jednostavno ne zelim prozivljavat bol ak ne moram

06. Rujan 2019. 18:54

Deja1988

Hahahahahahah jooj e zabolio me trbuh sad od smjeha... Ovo je predobrooo.. 🤣🤣🤣🤣

06. Rujan 2019. 18:58

DijMar

A ja sam se malo vise aktivirala zadnjih tj dana iako nije bas lako, ali prosetam svaki dan po cca 20ak min i nekih 5 min laganog rastezanja i vjezbici tokom dana, najvise za donji dio tijela i dobro se osjecam za sad…nadam se da to nece potaknuti nesto ranije, ali vjerujem da nece skoditi jer mi tijelo samo govori kad je dosta i sto mi ne pase… 🤸‍♀️🏋️‍♀️vec sam mjesec dana bez bicikla ☹ bas mi fali… 😞 🚴‍♀️
    Nadam se da ce zima biti suha, bez puno kise i snijega da mozemo biti svaki dan vani 🌞❄

Potpisujem za biciklu meni isto jakooo faliii jedvaa cekam da mogu opet voziti.. Prije jedno dva tjedna sam probala sjest na nju i po dvoristu malo voziti zanimalo me hocu moci... I bilo je okej samo me jakooo zulja sjedalo teska sam sama sebi tako da sam se pozdravila samo sa biciklom i rekla joj da se druzimo na proljece.. 

• samy_lo
    06. Rujan 2019. 19:24

Ja pijem tothemu za zeljezo,i cim krenem sa pijuckanjsm beba ima dernek u stomaku :D

• Pikulica19
    06. Rujan 2019. 20:13

Deja1988

😂😂😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.