Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    06. Rujan 2019. 15:27

Da, nema cura..... one tiscu gore 😂😂😂😂 ja si nekako mislim da ni moj neće, al Deja  me plaši da ću ja prva 🙈😂🤪

• Breskvica
    06. Rujan 2019. 15:30

Pozz curke, kad spominjete promjene i bolove, da kazem da se ja skroz drugacije osjecam od kako sam usla u deveti mjesec, nisam imala nikakvih tegoba tokom trudnoce, sve super i skolski, al u devetom sam se bas ulijenila, postala sebi teska, pocele mi bh kontrakcije svaku noc, pojacan sekret, al ponovo nisam neku paznju pridavala tome jer je to sve normalno pri kraju.. 
    I ja svaki dan osluskujem, sutra sam punih 39tt, a evo od jucer me sve zivo boli, iako sam u kuci bila i nisam se umarala, pritisak mi je dole, cesto me probada, al me beba i dalje lupa ko luda 😆 Ja se samo nadam da necu puno preci termin i nekako bi voljela tu oko termina da bebica dodje.
    Cestitam na bebicama koje napreduju i zelim da svi sto bezbolnije prodjete do kraja trudnoce i na porodu, a cure pri kraju sto prije se druzite sa bebama ☺️

felicita28
    06. Rujan 2019. 15:31

Bravo za preglede danas :) nase bebice ❤❤
    Ma sad ce to, svaki dan ce jedna skoro...ja cu ubrzo ako pricamo o feelingu 😂😂😂

lala3
    06. Rujan 2019. 16:02

Haha felisita pusti ti filing 😁.. ja sam s drugom bebom tako osjecala sve ranije ce, ranije, a ono debelo preko termina i to sto su oni zakljucili da je vrijeme da rodim 😂.. nego cure meni je dan danas katastrofa, ali ne po pitanju tegoba, nego psihe... jutros uz kafu citam nesto po netu i nekakve slike se pojavise, ne znam uopste kako sam dosla do toga. Na jednoj od slika djecak od recimo tri god lezi u lokvi krvi i sve mu po vraticu krvavo... ispod slike pise neka ti je rahmet dusi.... nisam mogla vjerovati ko je ono uopste mogao slikati i cak objavljivati i pisati nesto o tome.... strasno, citav dan mi se place i citav dan ljubim i milujem svoju djecicu... ne zamjerite mi sto sam pisala, ali negdje sam morala to reci jer me je strasno potreslo... nisam mogla citati ni gdje je taj slucaj bio, niti bilo sta o tome jer mi je bilo previse😭😭😭.. 

Angelina
    06. Rujan 2019. 16:16

Da bar tiscem! Vec razmisljam da pocnem tiskati u prazno, mozda izade 😂
    Ne znam sto bih rekla.. zadnja 2 tjedna ponekad imam menga bolove, uglavnom po noci; lazne imam po cijele dane, ali nikako da nesto zaboli; ona se bas jako spustila, trbuh mi upada medu noge kad sjedim 🙈 osjecaj na mjehuru je katastrofa, piskim svaki cas; iscjedak mi se i nije nesto promijenio.. i tak.. nista se konkretno ne dogada. Evo u ponedjeljak termin, a ja stvarno imam osjecaj kao da cu jos mjesecima bit trudna.
    Stvarno me sad nije nicega strah, spremna sam to odraditi najbolje sto budem mogla i znala, ali psiha oko tog cekanja mi postaje bas nestabilna. Koliko god da je normalno, nije mi svejedno prijeci taj termin, onda pak nastupaju isto svakakve misli.
    Ne znam, svi su mi dosadni, najvise mi odgovara samoca, odbila sam vec nekoliko festa i kava i hvala Bogu sto imam pored sebe muskarca koji je sabran i koji me u svemu tome izvlaci ❤

PatyDi
    06. Rujan 2019. 16:22

Ni Irma nam se dugo ne javlja. Nadam se da je sve u redu, sjećam se da je nešto bila pisala za neke bolove... 
    Ako je do filinga, onda sam si ja još mirna neko vrijeme 
    Pisale ste o epi - ne znam što da mislim o tome...muka mi je od same pomisli da mi guraju tu igletinu u kralježnicu, a za sada me još niš nisu pitali u TA vezano uz to... možda napraviti te pretrage pa čisto nek se nađe za svaki slučaj, ali ja se trudim mislit pozitivno da će mi biti dovoljan sam onaj famozni plin, on jedini ne ide do bebe dok svi ostali lijekovi nakon nekog vremena dođu do njih ukoliko se porod oduži... 

Julie
    06. Rujan 2019. 16:31

Ja isto nisam za nikakva druženja, samo bi bila doma sama ili sa dragim i jela. Ne znam sto mi je, zadnjih par dana sve tamanim. Danas su nam prijatelji dobili dijete (carski rez) ja si prvo pomislila joj blago se njoj, ona se rješila 😂😂😂🤪 idem kupiti u Baby centar velikog Mickeya jer mali nema krevetninu osim plahte posto bi ga u vreću stavljala pa da krevet nije prazan 😂🙈
    Sama vise ne znam sto bi radila. 

Venus
    06. Rujan 2019. 16:44

Joj cure vi ste bas blizu 38-39tjedana, jel uzbudjenje na vrhuncu? Il vas malo pere strah i panika? Sve pomalo?
    Bas me zanima kako cu se ja osjecat za mjesec dana, i stalno imam osjecaj da necu dogurat dalje od 38tt il da cu u po noci dobiti neke iznenadne trudove 😂 vidit cemo

Mene cijelo jutro probada ko igla u cerviksu, bas neugdno, cim se dignem na noge, a onda jos tako isto i kroz mokracnu cijev, urinokulture sve uredne vec 2mj. I jutros dok sam piskila bas jaki pritisak dole, ono imam osjecaj ko da ce mi stjenke rodnice poispadati iz mene, ko da sve otice i gura se prema van 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Neznam jel jos kome tako?

06. Rujan 2019. 16:55

ReginaP

Manich, drago mi je što si uspjela riješiti sve s doktoricom. Vidiš da je neka zbunjena tvoja doktorica tako da se nemoj ustručavati pitat ju i samo inzistiraj ako nešto ne da 😁 a maleni samo neka raste, super da je sve ok i da si ga napokon vidjela

Ma da neka je on dobro a nju cu ja jos do kraja trudnoce podsjetiti za brdo toga hhhha.. A malcu sam vidjela dupence sunce mu njegovo okrenio nam ledja. Ali meni vazno da se on razvija kako treba sve ostalo nije vazno... Stvarno ispada da imam bas ono skolsku trudnocu i hvala bogu na tome.. 

LollyBB
    06. Rujan 2019. 17:00

Julie, drago mi je da je sve ok. Jesu ti opet spominjali carski, ako prođeš termin? Meni je Roki rekao da će inducirati par dana nakon termina zbog tlaka. Vidjet ćemo. Za sada nikakve nervoze nema, više sam fizički umorna, budim se često po noći, po danu spavam.. Počela me boliti stidna kost i povremeno desna prepona, ali to je to. Mali nogama lupa po rebrima, želucu i dalje osjećam smanjeni kapacitet pluća. Što se tiče druženja, svedeno je na minimum. Par frendica je došlo u posjetu i to je to. Nemam volje za ići okolo. Baš sam cijelu trudnoću bila jako aktivna, a sada je ovo došlo kao vrijeme mirovanja pred cilj. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.