Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Rujan 2019. 14:07

Eto nas sa pregleda... Malac je super ljepo raste okrenuo se glavicom dolje kaze doktorica poslusan bebac.. Ima priblizno 1915 grama kaze da je to super. U pon idemo odradit briseve koje sam vec trebala i doktorica bila uvjerena da vec jesmo ali eto nismo jer je ona zaboravila. Uglavnom nista nemoram nositi u osijek sve se to moze kod nas u belom tako da vise nemaaa panike kako cu za osijek nositi nesto i ne idem vise u dardu rekla sam joj da cu od sada u beli dolaziti. Tako da sam sada mirnija.. I nismo vidjeli lice bebanu jer nam je okrenuo ledja hihi zlocko mamin.

06. Rujan 2019. 14:16

Aurora ja podrzavam tvoj stav i zelju da odbijes epiduralnu i ja nisam za to bas mene je vise strah posljedica epiduralne nego da trpim tu bol.. Nitko nije umro od bolova sve zene su to prosle pa tak cemo i mi.. Ko zna mozda cu vikat tamo ko luda da mi nest daju ali zbilja nezelim epiduralnu. I ostajem pri tome! Hihi a moja doktorica nista mene ni ne pita sta ja zelim i kako zelim ona je poseban slucaj vidis i sama da je zaboravila da odradi briseve.. Kako god ja se osjecam okej tlak cu si i dalje pratiti kuci iako ga ona sada nije ni komentirala niti su mi mjerili tlak samo sam uzv odradila.. Meni je vazno da je beban dobro to sam i sama vidjela cak mislim da je gledala i organe srce uvijek pokaze i kaze vidi kako ljepo kuca tako da dok se ja osjecam okej i dok malac mlati kao inace ja sretna.. 

• ReginaP
    06. Rujan 2019. 14:17

Joj Julie znači uskoro stiže bebica 🥰 bas sam uzbudjena i samo čekam tko će javit da je krenulo 😁

06. Rujan 2019. 14:35

Da se ubacim za  epiduralnu ako ja sam ja prezivila 3h na dripu bez nje onda je to znak da niko nije umro od boli, vikala jesam, plakala jesam od bolova al sam prezivila tako da moze se bez nje. 😂
    Ovo za osjecaj da se nesta desava ja sam imala dugo al ja se nisam pokrecala znaci nisam dobila zelju za ciscenjem al ono po zadnje sam imala bas bas neki osjecaj, kako sam vodila dnevnik u kojem pisem sto osjecam i di ajmo reci izbacujem svoj bjes i kojeg zelim za koju god procitati i reci da sam uspila nesto promjeniti u njemu sam zapisala da imam osjecaj da se stvarno nesto desava i da bebac stize uskoro i za par dana je tako i bilo tako da vjerujte svom instinktu 😁

Julie
    06. Rujan 2019. 14:37

Regina ja čekam tebe i Angelinu 😂🙈 Lolly je kad i ja, svakako ćemo se vidjeti gore ovih dana 🤩🤪

• Jeja4
    06. Rujan 2019. 14:40

Frajla

Jeja4

Frajla

Jutro
    Aurora drago mi je ds je ne kraju sve proslo dobro.
    Kod nas danas lose vrijeme, to je vjetar je jako, pa cemo malo u skitnju

Jutro, i kod nas isto, nocas pala kisa, sad puse ko ludo, mislilm da smo skroz fulali vrijeme. Isto cemo nekud u setnju i obilazak, za kupanje nije.

Meni ovak nije lose za izlezavanje, ali malom je dosadno za poluditi 🙄
    Ako se tako nastavi mislim da cemo doma ranije 😏

Za sad smo uplatili 5 dana iako smo mislili biti 7, ali obzirom na vrijeme, vidjet cemo. Sad je izvirilo sunce pa cemo do plaze malo, barem nogice mociti u more.

• ReginaP
    06. Rujan 2019. 14:46

Julie

Regina ja čekam tebe i Angelinu 😂🙈 Lolly je kad i ja, svakako ćemo se vidjeti gore ovih dana 🤩🤪

Ja imam osjećaj da se ovaj moj mali nikako neće dat istjerati nego sredstvima prisile 🤣 sve nešto osluskujem jel se pokreće što i za svaku i najmanju bol pomislim jao možda je ovo haha već umisljam trudove

• ReginaP
    06. Rujan 2019. 15:05

Manich, drago mi je što si uspjela riješiti sve s doktoricom. Vidiš da je neka zbunjena tvoja doktorica tako da se nemoj ustručavati pitat ju i samo inzistiraj ako nešto ne da 😁 a maleni samo neka raste, super da je sve ok i da si ga napokon vidjela

06. Rujan 2019. 15:07

Aurora87

Manich, super za bebolinca, lijepo raste😊. Bit ce da ti je tlak stvarno prosli put skocio zbog dr.
    Ayla, super je sto vodis dnevnik, nekad sam i ja ali sam postala prelijena za to…a zapravo je to korisna stvar. Ja sam sad jedino nekako pozitivnija prema tom porodu, kad sam ugledala tu sluz odvalila sam se smijati, nije me frka uhvatila nego pozitivno uzbuđenje…valjda sam spremnija malo😊

Da nije na mob najvjerojatnije nebi jer ovde je pod sifrom nebi bas da mi to neko cita 😂😂 ma samo opusteno znas da van mora pa kad tad 😂

• ReginaP
    06. Rujan 2019. 15:10

Nema nam Leone danas, a ni Angeline nema. Nadam se da je curama krenulo 😊
    Aurora, kako si ti? Ima li kod tebe kakvih bolova?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.