Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    06. Rujan 2019. 08:19

Frajla

ayla

mc_zgb

Netko je spomenuo široko povijanje, mislim da u Vinogradskoj to još rade i da ti kažu da radiš doma. Meni iskreno to nema smisla, tj ne vidim kako neki tako povoj može raditi razliku? Jel netko zna nešto više o tome?
    ..
    Što ste uzele sve od kozmetike za bebu? Ja sam skroz izgubljena u svim tim kremicama za ovo za ono i nemam pojma što bi uzela uopće. Imam od alverde neku kremu za tijelo valjda i šampon, to sam dobila. Ali isto tako ne bi to koristila odmah od početka. Ili se koristi odmah?Help!

Kod nas se siroko povija i mora vjezbati kukici do prve kontrole, zasto neznam i ja bi volila znati 😀
    Ja kod kupanja koristim hipp ulje za kupanje koje je s bademom i poslje svakog skupanja obavezno namazem cijelu bebicu s babylove uljem, za guzu koristimo pavlovicevu i super nam je i koristila sam puder katkad jer je bilo kao zguljene koze pa da nije uvijek vlazno i nema za sada nikakvog osipa za nosic koristimo aqua maris baby nakapam tu i tako kada hropce jer beba dosta kise jos iz bolnice e to nezz zasto je to tako Frajla jel ti znas zac bebac kiše? I to je sve sto koristimo od kozmetike nista pretjerano za sada 😁

Obicno kisu ako im nesti zasmeta u nosicu (isto ko i veliki). Samo kapaj, pa bude vec iskihnula.
    A za D3 vitamin ces vidit s pedijatrom, neki ne daju djeci na ad, neki daju…

D3 se daje ako je beba na adaptiranom. A D3K1 ako je beba samo dojena. Mora se davat zbog rahitisa. Od 8. dana se daje. 
    Julie, Manich sretno na pregledima 😊
    Samy lijep porod, steta za toliko sivanja i rezanje. I drip a ti skroz otvorena? Nema smisla 🤔

• Noemi1
    06. Rujan 2019. 08:25

Venus

Joj Samy koja prica, ismijala sam se. Isto se pitam zasto si cekala da dodju na 3 minute? 😅 koliko dugo su ti trajali trudovi na svako 5min, znam da ima ono neko pravilo 5-1-1, svako 5 min, 1 minuta trajanja i tako bar sat vremena prije odlaska u bolnicu.

I ako si imala te trudove kako onda nisi imala bolne nagone na tiskanje? 😃😃

Kako god super da si brzo rodila, cestitke na djecacicu ❤️

Ne znam kako je kod drugih, ali meni je nagon za tiskanje dosao tek kad sam bila skroz otvorena i kad je dosao izgon. Zvali smo doktore i rodila sam za 5min. Do tada su bili samo trudovi, ali bez tog nagona za tiskanjem. 

06. Rujan 2019. 08:26

Dobro jutro ☀️
    Meni je od drugog tromjesecjan nos uvijek krvav. Dosta i zacepljen. A posebno ovih dana ne mogu disati. Mozda sam se prehladila cim je malo ovo bilo zahladilo 🙄

• Jeja4
    06. Rujan 2019. 08:37

Frajla

Jutro
    Aurora drago mi je ds je ne kraju sve proslo dobro.
    Kod nas danas lose vrijeme, to je vjetar je jako, pa cemo malo u skitnju

Jutro, i kod nas isto, nocas pala kisa, sad puse ko ludo, mislilm da smo skroz fulali vrijeme. Isto cemo nekud u setnju i obilazak, za kupanje nije.

Frajla
    06. Rujan 2019. 08:41

Jeja4

Frajla

Jutro
    Aurora drago mi je ds je ne kraju sve proslo dobro.
    Kod nas danas lose vrijeme, to je vjetar je jako, pa cemo malo u skitnju

Jutro, i kod nas isto, nocas pala kisa, sad puse ko ludo, mislilm da smo skroz fulali vrijeme. Isto cemo nekud u setnju i obilazak, za kupanje nije.

Meni ovak nije lose za izlezavanje, ali malom je dosadno za poluditi 🙄
    Ako se tako nastavi mislim da cemo doma ranije 😏

Venus
    06. Rujan 2019. 09:28

Jutro cure, nesanica je next level 😃
    Zaspala u 4, u 6ipo trcala vec na wc bolnog prekrcanog mjehura, uspavala se napokon oko 8, al onda za par minuta ogladnila uzasno i digla se jest voca. I evo me, jos bez minute sna...

Probada me sve dole u cerviksu, i u mokracnoj cijevi, koma, prava ona ko igla/strujanje. Nikako se opustit

PatyDi
    06. Rujan 2019. 09:36

Jutro! 💦💨
    I kod nas kisica...
    Sretno curke na pregledima 😉
    Nisam se pozalila jucer 🤣 Bila sam sa mamom kod rodjakinje i pola vremena kako smo bile tamo ja nisam imala zajednickih tema, a zena je samo koju god starija od mene 😕 Ista stvar mi se dogadja sa bilo kim kod koga dodjemo ili dodje k nama... razgovori o uredjenju vrta i dvorista, o zivotinjama i sl. nisu moj djir, a najcesce se o tome prica...savjeti oko radjanja i njege bebe mi idu vec kroz nos van...a kad krene prica o hrani, ja zivnem i krenem pricati o svojoj prehrani prije tr.i kak jedva cekam da opet pocnem jer sam se full zapustila, samo nastane tajac...ili ak nabacim neku svoju "teoriju" o bilo cemu, opet sam sama u tome...i onda se sjetim zasto se nisam nikad uklapala ovdje i zasto sam jedva cekala da odem...bilo kamo...uvijek sam tezila necem drugacijem...ja se zezam uvijek da mozes izvuc curu iz sela, ali selo iz cure ne, ali zapravo u meni selo nikad nije ni bilo....mislim, lijepo je doci povremeno, vidjet drage ljude, vidjeti ljude koje znas povrsno da ti se raduju, ali samo to...ne ostati ovdje...sva sreca pa moj dragi isto nije previse vezan za svoj dom tako da nam nije problem u buducnosti zivjeti bilo gdje... 🤔
    A onda slag na kraju dana je bila moja 67 godisnja teta kojoj sam pomagala vise od sat vremena neke stvari oko fb jer zena je moderna 🤣, a unucima njenim se ne da 🙄 i naravno da ce zaboraviti i da cemo jos koji put ponavljati 😓 A svi znamo kak su stariji ljudi sa tehnologijom s kojom se tek upoznaju 😓😓😓

mc_zgb
    06. Rujan 2019. 10:14

Ako vam treba, u Next dućanima je od danas do 8.9. akcija 30% na drugi (jeftiniji) kupljeni artikl. 
    ..
    Meni tako paše ova kiša, baš je za izležavati se pod dekicom, ma milina. 

felicita28
    06. Rujan 2019. 10:53

Jutro, ja se sad digla  😂😂 ovo vrijeme bas pase...zadnja 2 dana otkad mi je tata dosao, malac je toliko aktivan i toliko nisko me dole kopa da ja mislik da ce on kroz 10 dana max van...iscjedak se pojacao full i stalno imam te bh kontrakcije

anemone
    06. Rujan 2019. 11:40

Dijmar Nešto za tebe 😃
    https://www.mnovine.hr/medimurje/foto-rajski-plin-zahvaljujuci-novoj-opremi-omogucen-bezbolniji-porod-u-zb-cakovec/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.