Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    05. Rujan 2019. 21:55

Luce super video, hvala. 

Kako onda to izgleda ispod odjece? Oce im onda hlacice velicine 56 biti knap zbog toga?

mc_zgb
    05. Rujan 2019. 21:56

luce35

https://youtu.be/4csDJXOJ4ko
    .
    Siroko povijanje sa klasicnom svedskom

Super, hvala! Cak kad vidis i ne izgleda komplicirano. 😊

Venus
    05. Rujan 2019. 21:56

Jeste vi i dalje umorne i pospane nakon spavanja, meni je tako nekih pola sata/sat ujutro nakon budjenja. I popodne spavala od 6 do 9 haha, i opet sam satrana cijela... nadam se samo “normalni” dio trudnoce

luce35
    05. Rujan 2019. 22:03

Venus

Luce super video, hvala.

Kako onda to izgleda ispod odjece? Oce im onda hlacice velicine 56 biti knap zbog toga?

Moja beba je rodjena s 54 cm i preko 4 kg pa smo startali s vel.62

• Noemi1
    05. Rujan 2019. 22:13

Manich

Noemi1

Manich

Gdje nam je Noemi da cujem sta kazu u kbc os za to povijanje jel rade kod nas to jos? Ja bi rado to radila preventivno da nebi poslje bilo nekih problema.. Bolje spriječiti nesto nego se poslje kajati sto nismo..

Ne traze u osijeku to siroko povijanje. Ja pitala, pa su rekli tek poslje uzv kukova da se povija ako bude potrebe. Dosta mama krivo povija pa ne naprave nista s tim, samo muce bebe sa slojevima pelena. Tako su mi rekli. 🤔

Ma da znaci ti nisi to radila.. A dobro ako oni tako kazu onda valjda nema neke stete do prvog uzv…

Nisam, poslusala sam kako su rekli. Ako bude potrebe, nakon uzv-a cemo povijati 😯

• ReginaP
    05. Rujan 2019. 22:15

Aurora, nadam se da si preživjela slavlje 😁

luce35
    05. Rujan 2019. 22:59

Venus

Jeste vi i dalje umorne i pospane nakon spavanja, meni je tako nekih pola sata/sat ujutro nakon budjenja. I popodne spavala od 6 do 9 haha, i opet sam satrana cijela… nadam se samo “normalni” dio trudnoce

Ja zadnjih dana jako slabo spavam, nikako se namjestit pa se ukocim 5 puta u noci. Glava me boli danima, spavam dok hodam a nikako zaspati na boku. Mastam o bar 10 min sna na stomaku al nacekat cu se

Venus
    05. Rujan 2019. 23:04

Joj i meni je najvise falilo spavanje na stomaku cijelu trudnocu, prije trudnoce bi isto najvise lijevi bok, al kad god se mucim jedino bi spavanje na stomaku pomoglo i djelovalo kod nesanice. Sada me toliko bole kukovi da se nonstop vrtim s boka na bok.
    Al bas me nesto satralo danas, iako sam dosta spavala.

Jel neka od vas imala super nalaze u pocetku trudnoce, pa ponovila krvnu sliku u 3.trimestru? Uvijek se pitam da mi nije mozda zeljezo opalo, trebala bih ponoviti

05. Rujan 2019. 23:13

Venus

Joj i meni je najvise falilo spavanje na stomaku cijelu trudnocu, prije trudnoce bi isto najvise lijevi bok, al kad god se mucim jedino bi spavanje na stomaku pomoglo i djelovalo kod nesanice. Sada me toliko bole kukovi da se nonstop vrtim s boka na bok.
    Al bas me nesto satralo danas, iako sam dosta spavala.

Jel neka od vas imala super nalaze u pocetku trudnoce, pa ponovila krvnu sliku u 3.trimestru? Uvijek se pitam da mi nije mozda zeljezo opalo, trebala bih ponoviti

Ja sam radila krvnu sliku u prvom tromjesečju i bilo je sve super.. Od onda nista nitko nije ni spomenuo da kontrolira al ajd moja doktorica ocito takva da ako ja ne kazem da mi je lose i ako ne kukam ona nece radit nove pretrage iako sam cijelo prvo tromjesečje i mislim dio drugog provela stalno prehladjena i imala stalno herpes nikaaad to necu zabb u zivotu valjda nitko toliko cesto nije imao herpes kao ja hahahha... Ja vise necu nista komentirati za moju doktoricu.. Sutra idem na pregled pa cemo vidjeti kako bebac napreduje.. Bitno mi je da mi je tlak stalnooo ispod 120 sto je idealno dns mi je prvi put bio 130/68 ali jela sam slaniju hranu pa je od toga inace mi se tlak krece oko 100 /70

Venus
    05. Rujan 2019. 23:20

Meni je tlak od pocetka trudnoce oko 55-60/100, zadnja dva pregleda oko 100/70 i tako... mislim da nizak tlak uvelike utjece na umor, sad neznam jel mi mozda i zeljezo palo. Il opcenito pala kondicija od strogog mirovanja. U ta tri tjedna sto lezim nisam ni grama dobila, ko da mi misici atrofiraju, i nemam bas apetita. Najvise mi voce odgovara

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.