Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Rujan 2019. 20:22

DijMar

mc_zgb

ayla

Kengurica

Ovo je jedna koju imam i jedva sam odgonetnula sta je to, ali i dalje ne kuzim kako se koristi:

I ja imam takve 2 i uzela sam ipak onu deblju ko pampersica jer je lakse aj da ti probam objasniti kako ide 😂 rastvoris pelenu oto sto ima kao duze ide bebi pod leda guzicu a sto je spage ide kod nogu i onda stavis jednu tetra pelenu podebljanu po sredini i ovo sto je ispod leda preklapas preko trbuha kao da meces obicnu pelenu koja se kopca i onda kroz noge provuces ovo s spagama i spojis gore i spagu opasas oko bebe i zavezes valja sam ti dobro objasnila al da bi ti bilo laske uzmi u bubamari pelenu koju samo cickom uhvatis i problem rijesen ovo po starinjski je duzi proces pogotovo kada se beba pocme buniti jer je gladna i onda jedva uspijes presvuci kamo li jos motati

Ovo zvuci ko znanstvena fantastika 😂😂 nadam se da ce mi u bolnici netko pokazati, ako ne, ima sigurno video negdje 😁 hvala svima na objasnjenjima 😊

Ma ful je jednostavno to, ali pokazat će ti i ko što kažeš, možeš ziher naći neki video. I na kraju kad se završi sa širokim, ostaju ti samo te tanke švedske koje kasnije ničem ne služe dok tetre iskoristiš za svašta nešto. Ove debele su skuplje, okej jednostavnije, ali kasnije ne možeš niš sa njima…

A s njima isto kao i s tom krpom po mome 😂 ma ja se nadam da ce neko od mojih poraditi na djeci pa da im sve to poklonim da ne uzimaju tako da ce dobro doci i ako se odlucim na drugo 😂 

Leona29
    05. Rujan 2019. 20:23

luce35

Leonacekamo filmsko pucanje vodenjaka 🤣, i hop na plocice da ne moras kupiti da se ne podigne parket 🤣🤣

Bome cekam i ja to, jer znam da ako pukne da cu definitivno roditi 😂😂

luce35
    05. Rujan 2019. 20:55

Ja sam bebu u pocetku  presvacila prije hranjenja i redovito usred sisanja pogotovo nocu napuni pelenu i sve ispocetka 🤣🤣

05. Rujan 2019. 20:59

Gdje nam je Noemi da cujem sta kazu u kbc os za to povijanje jel rade kod nas to jos? Ja bi rado to radila preventivno da nebi poslje bilo nekih problema.. Bolje spriječiti nesto nego se poslje kajati sto nismo.. 

Venus
    05. Rujan 2019. 21:08

I koliko dugo se to preventivno radi? I mora li beba biti cijeli dan i noc tako povijena ili samo neko vrijeme?
    Sta kad idemo vani itd? Jel bude onda knap ispod manje robice il?

luce35
    05. Rujan 2019. 21:14

Povijanje ide min. do prvog uzv kukica, 24 sata dnevno sam trebala povijati. Nama su skinuli odmah s mjesec dana jer je uzv bio dobar. 

• Noemi1
    05. Rujan 2019. 21:17

Manich

Gdje nam je Noemi da cujem sta kazu u kbc os za to povijanje jel rade kod nas to jos? Ja bi rado to radila preventivno da nebi poslje bilo nekih problema.. Bolje spriječiti nesto nego se poslje kajati sto nismo..

Ne traze u osijeku to siroko povijanje. Ja pitala, pa su rekli tek poslje uzv kukova da se povija ako bude potrebe. Dosta mama krivo povija pa ne naprave nista s tim, samo muce bebe sa slojevima pelena. Tako su mi rekli. 🤔 

• Pikulica19
    05. Rujan 2019. 21:26

Ajde bar sam nesto eliminirala 🤣
    Deja, Julie, Frajla hvala curke na pojasnjenju...
    I ja cu cisto preventivno stavljati siroko povijanje imam iz Adax-a 2 od seke i jos si uzmem jednu u Bubamari ako promoci pelena pa ode na nju.... 
    Kuma je privatno preventivno otisla na uzv kukica i hitno je mala s mjesec dana zavrsila u bolnici na rastezanju i namjestanju istih. Izbor je bio gips ili remencici 24/7 i vezanje nogica gore dok je ostajala u bolnici... Bas se malecka napatila jadna... Tek s 5-6mj su joj skinuli to jer su kukici poceli lijepo sjedat... Sad ima 10mj i lijepo sjedi i sva je ziva s nogicama, sto je lijepo vidjet 🥰
    S tom pelenom na cicak za siroko nist se nemoze izgubit niti naskodit, jednostavno za koristit, a sasvim sigurno pomazemo bebici pa hvala Bogu da je i sve u redu s kukicima... 

05. Rujan 2019. 21:26

Noemi1

Manich

Ne traze u osijeku to siroko povijanje. Ja pitala, pa su rekli tek poslje uzv kukova da se povija ako bude potrebe. Dosta mama krivo povija pa ne naprave nista s tim, samo muce bebe sa slojevima pelena. Tako su mi rekli. 🤔

Ma da znaci ti nisi to radila.. A dobro ako oni tako kazu onda valjda nema neke stete do prvog uzv... 

luce35
    05. Rujan 2019. 21:28

https://youtu.be/4csDJXOJ4ko 
    .
    Siroko povijanje sa klasicnom svedskom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.