Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    05. Rujan 2019. 23:41

Ayla hvala na trudu, ali dok be vidim ja nista ne kuzim 😂😂. Imam i te deblje, nisam stigla staviti sliku jer stalno nesto jurcam. Ja otkad sam 27-28 tjedan imam povremeno porast pulsa, jos nizi rlak i bas mi tesko bude. Kad se najedem ko da bih trebala jos manje pojesti, a nikad obilno ne jedem. Danas na 24 umirala od vrucine, a dosad se cudila kad kazu da je trudnicama vruce. Sve me strah iduca 3 mjeseca (2 i pol mozda). 

Venus
    05. Rujan 2019. 23:41

I jos neke tegobe zadnjih dana su mi nos skoro stalno napola zacepljen, od klime kisem, pa smrcam, pa se zacepi nos i vecinu dana i noci prodisem na usta.

I jako osjetljiv stomak, mekana stolica ili dijareja po 3 puta u danu. Nekako mi se sve skupilo od jednom i bas se lose osjecam. Znam da su pri kraju sve tegobe normalne al neznam jel jos nekoga bas tako muci sve pomalo 😕😕

05. Rujan 2019. 23:46

luce35

https://youtu.be/4csDJXOJ4ko
    .
    Siroko povijanje sa klasicnom svedskom

E tocno to sam ja pokusala objasniti 😁

05. Rujan 2019. 23:49

Kengurica

Aylahvala na trudu, ali dok be vidim ja nista ne kuzim 😂😂. Imam i te deblje, nisam stigla staviti sliku jer stalno nesto jurcam. Ja otkad sam 27-28 tjedan imam povremeno porast pulsa, jos nizi rlak i bas mi tesko bude. Kad se najedem ko da bih trebala jos manje pojesti, a nikad obilno ne jedem. Danas na 24 umirala od vrucine, a dosad se cudila kad kazu da je trudnicama vruce. Sve me strah iduca 3 mjeseca (2 i pol mozda).

Ma i ja sam vise za viditi a ne za napisano 😂

• Kengurica
    05. Rujan 2019. 23:53

Luce, odlican ovaj film. Sad mi odjednom ovaj Aylin tekst skroz jasan. 

• Kengurica
    05. Rujan 2019. 23:55

Venus meni pola trudnoce nos zacepljen, ali sad me ambrozija jos uhvatila pa i lose spavam jer me krene svrbiti pa ga pusem i danas mi cijeli dan sve krvavo iz nosa. Sve u svemu imam dobru trudnocu iako sad kad pricam ne zvuci tako, al evo zadnja dva tj bas krenule te neke sitne tegobe. A bome imam jos do kraja. 🤦‍♀️

06. Rujan 2019. 00:04

Kengurica

Luce, odlican ovaj film. Sad mi odjednom ovaj Aylin tekst skroz jasan.

😂😂😂 Ma jedno je napisano drugo je videno, lakse skuziti nesto sto se vidi da je men neko objasnjavo ja bi blenula ko tele i rekla sto ova pise 😂😂

• Kengurica
    06. Rujan 2019. 00:23

😂😂😂 Ayla. Te bebe prije negoih dobijes zvuce ko neki space shutlle-ovi, ono trebas upute, a nema ih nigdje ;)

• samy_lo
    06. Rujan 2019. 00:30

Neko je pisao za trudove i sl.Pa da ispricam iskustbo sa svog prvog poroda.
    Narucena u ponedjeljak na komisiju jer mi je to 8 dan prelaska termina.Sluzni cep ispao ili u subotu ili nedjelju.2 prsta otvorena.Doktor me narucujd u srijedu na indukciju,i da ponesem gel.
    Tu vecer sjedim kod mame,inace zivim preko puta,i oko 21:30 mene presjeca stomak te idem stalno u wc,mama mi kaze hajde ti kuci ti ces roditi.(Inace sam mamu slusala za savjete jer je rodila 5,a od toga 4 kuci)
    Odlazim kuci te idem stalno u wc obavljati veliku nuzdu.Kontrakcije idu na 7 minuta.Muza otjeram u sobu da spava jer mi jednostavno smeta.Uzmem nesto pojesti,ali odmah povratim.Kontrakcije ubrzo idu na 5 minuta.U glavi mi mamin savjet da ako ne pukne vodenjak cim prokrvarim idem za bolnicu.Kada su kontrakcije stigle na 3 minute mene vec umor obara te izmedju kontrakcija ja zaspim.Opet imam potrebu da idem u wc,ali moja crijeva su prazna,obrisem se i vidim krv.Obucem sd i budim muza,vec je 6 i 20.U porodiliste stizemo oko 7:00.Mene prikljucuju na ctg i cekaju doktora.Moj muz doceka doktora na ulazu i kaze mu za mene,te doktor ulijece i odmah me skida sa ctg i na onu odvratnu stolicu da me pogleda.Galami da sta sam cekala otvorena sam 10 prstiju i da s sni slucajno ne napinjem.Naredjuje da me voze u salu.Ja stojim i cekam,vraca se kroz 10 minuta i galami na sestrice da sta cekam da trebam odmah u salu.Odvode me,i ide procedura nije ni vazno.Prilazi mom stolu i kaze mi da se malo strpim jos kad sam vec ovoliko da zavrse zenu pored koja radja dvojke.Ja pricam sa sestrama,te dajem potrebne podatke.Prilazi doktor busi vodenjak,i ukljucuje 5 kapi dripa.Veze nemam zasto.Opet dolazi za 5-10 minuta i kaze hajde imas trud napni se,ja se napnem ali nista.Ceka on i govori pa sto se ne napinjes kad imas trud,rekoh pa kad me ne boli.Opet mi govori kad cu se napeti,i govori sestri da pokusa izbjeci epziotomiju.Nakon par napona ipak me recnuse te se rodi moj djecak.Zatim dolazi sivanje koje nikad da zavrsi.Znam da su trazili 3 pakovanja konaca.Kasnije mi doktorica koja me sivala kaze kako sam rezana i uz to pukla na L,imala sam bas puno konaca i grozno iskustvo sa njima.
    Mozda sam ruzno pisala bez zereza i sl.ali sam preumorna.

• Kengurica
    06. Rujan 2019. 00:53

SamMy L jel ja dobro kuzim da tebe trudnoci nisu boljeli?
    Mami skidam kapu za 5 poroda.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.