Dijmar Nešto za tebe 😃
https://www.mnovine.hr/medimurje/foto-rajski-plin-zahvaljujuci-novoj-opremi-omogucen-bezbolniji-porod-u-zb-cakovec/
Dijmar Nešto za tebe 😃
https://www.mnovine.hr/medimurje/foto-rajski-plin-zahvaljujuci-novoj-opremi-omogucen-bezbolniji-porod-u-zb-cakovec/
Daaaa pričali su nam na tečaju da su dobili to te da si i pratnja slobodno povuče koji put
Dijmar Nešto za tebe 😃
Daaaa pričali su nam na tečaju da su dobili to te da si i pratnja slobodno povuče koji put
Hahahha idem ja kod vas roditi da si i ja malo povucem.. Salim se.. Ja bome nisam razmisljala o nicemu za ublazavanje bolova nadam se da nemoram to odluciti unaprijed nego da ponude oni na porodu onda cu znati jel zelim nesto ili ne.. Epiduralnu bas nebih jer imam zakrivljenu kraljeznicu pa neznam bas koliko je pametno a i pomisao te igle u ledja me strasi jako..
Dijmar Nešto za tebe 😃
🤣🤣🤣🤣
Hej mame, jeste vi uopce pripremile jorgancice,, ja imam tanju, deblju dekicu, nesto kontam grijat ce se sve, da i ne treba nista deblje.. A nakon mj. Mogu u vrecu za spavanje.
url=https://lilypie.com]
Cure ako koga znate da ce u 10.mj. biti manje od 30.tt evo im primamljive ponude da se prijave za gratis 4D UZV
🥰
Drage naše trudnice,
Pozivamo Vas da se prijavite za GRATIS 4D ultrazvučne preglede koje ćemo raditi u sklopu vježbi tijekom 3D/4D VISUS ultrazvučnog tečaja.
3D/4D VISUS ultrazvučni tečaj tradicionalno već osmi put organizira Specijalna bolnica Podobnik u suradnji s GE Healthcare i MEDICOM.
Tečaj će se održati 04. – 05.10.2019. u Zagrebu, Specijalna Bolnica Podobnik, Sveti Duh 112.
Tijekom pregleda će biti prisutno više liječnika, specijalista ginekologije i porodništva, zajedno s domaćim i međunarodnim stručnjacima, te će se pregledi obavljati koristeći najnapredniju 3D/4D ultrazvučnu tehnologiju GE Voluson aparatima.
Molimo prijavite se za vježbe isključivo na mail podobnik@podobnik.hr navodeći sljedeće podatke:
Ime i prezime
Datum rođenja
Zadnja menstruacija i očekivani termin poroda
Tjelesna visina i težina
Kontakt mobitel i adresa
Nakon što zaprimimo Vašu prijavu, povratno ćemo Vam se javiti putem emaila, ili kontakt telefona.
Broj mjesta je ograničen te molimo da se prijave trudnice s jednoplodnom trudnoćom koje će u vrijeme održavanja tečaja biti
između 20-og i 30-og tjedna trudnoće.
Hej mame, jeste vi uopce pripremile jorgancice,, ja imam tanju, deblju dekicu, nesto kontam grijat ce se sve, da i ne treba nista deblje.. A nakon mj. Mogu u vrecu za spavanje.
Imam jorgancic (tj nisam jos kupila za drugu bebu, ali budem) jer se ja ne volim porkivati dekom preko noci 🙈
I jos dodatno (neznam jel to svima ili samo kod nas) kad mali digne nogice u zrak i spusti dekica ode s njima. A jorgan samo ostane onak nabušen, pa se ne uspije otrkiti 😉
Evo nas sa pregleda, beba je oko 3600 i nemam trudova. Idemo u cetvrtak dalje i onda u nedjelju ako se ništa ne desi do tada.
Hej, curke😊
Manich, za epiduralnu moras ranije obaviti pretrage krvi i anesteziologa. Ja sam se bas odlucila da necu jer ne zelim imati tu opciju i onda dođem u TA i ta dr od svega me pita jedino za tu epiduralnu i da to napravim da imam opciju kad sam joj rekla da ne zelim…kao, mozda cete ipak zeljeti… uopce mi se ne sviđa kako mi je to prezentirala, pokusavam biti sigurna u sebe i svoje tijelo, vjerovati da ja to mogu jer mislim da je i taj stav pola posla odrađenog i da ti bude lakse i onda me ona nagovara da to odradim…nije ni cudo pa se zene boje poroda kad ni lijecnici ne rade na samopouzdanju trudnica. Samo daj kemije…kuzim ja da je doba kad si mozes olaksati, ali svejedno nije ni ta epiduralna bas bezazlena. Od boli stvarno nitko nije umro, a ako to dozivis kako neki normalan i prirodan tijek i dio poroda, neces ju ni dozivjeti u tolikoj mjeri…ima toliko nacina da se bol ublazi, pa i tehnike disanja, vizualizacije itd i umjesto da i tako nesto promoviraju, ova me jos obeshrabruje. Ugl, malo filozofiram, nemojte zamjeriti😊
Mozes obavit prije pretrage krvi i razgovor s anesteziologom. To ti tvoj gin daje uputnicu. Prvo vadis krv pa s tim nalazom ides kod anesteziologa u bolnicu. Isto tako ne moras obavit prije, vec na licu mjesta ti oni mogu izvadit krv i obavis razgovor tamo kad dodjes rodit. U prvom slucaju, kad imas vec obavljeno sve, epiduralnu mozes primit i kad si otvorena 8cm. U drugom slucaju ako nemas vec nalaze, onda moras doc ranije u bolnicu kad si otvorena 5cm, da ti stignu krv izvadit i da nalazi budu gotovi. Aurora, mislim da ti je doktorica dobro rekla. Evo ja sam ranije obavila te nalaze i svejedno sam rekla da necu uzet epi, da se super otvaram i zao mi uzet bezveze. Ali sam bila mirnija sto sam znala da ipak mogu uzet ako hocu. 😊
Aurora ja ti ne znam, to kaj ja osjećam su povremeni bolovi kao menstrualni, dekret se pojačao ali to je sve normalno pred kraj tak da ti ne znam reci 😂🙈 ja mislim da kak se to bliži da mi je svaki štrec trud i onda prođe i služim da to nije trud Itd.....luda mi glava jer iščekujem pa nisam uopće realna 🤪
Sortiraj odgovore
Najstariji