Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leona29
    05. Rujan 2019. 10:48

Aurora87

Leona29

Aurora87

Leona29

Cure, mene to toliko opali, znaci menstrualna bol pa prema naprijed u zdjelicu pritisak, al nisu mi pravilni razmaci… Cekam da se mozda to nekako stabilizira na pravilan razmak pa bi onda mozda do bolnice.. Nisam pametna.. Nije mi ni cep jos otiso… Al da opali, bome opaliiiiiii 😳😳😂😂😂

A jel ti pomogne promjena polozaja da manje boli? Kazu da ako pomaze, da su lazni trudovi

Neeee nego me jos jace, a pogotovo kad sam na nogama 😳😳😳

Hm…to je onda vjerojatno TO😊. A kad krenuti u bolnicu….mozda ti netko iskusniji moze reci…netko je pisao da uopce nije imao pravilne razmake pa je rodio, zaboravila sam tko. I mene od toga muka hvata, kako procijeniti kad otici, da ne budes tamo sto godina…ja se sve nadam da cu docekati utorak i da cu moci svog gina sve ispitati…kreten nisam na zadnjem pregledu🙄

Pa zato se mislim ici ili ne ici da me ne drze tamo, bas mi i svekrva kaze da cekam jos pa cemo vidit 

Frajla
    05. Rujan 2019. 10:52

Leona29

Aurora87

Leona29

Aurora87

Leona29

Cure, mene to toliko opali, znaci menstrualna bol pa prema naprijed u zdjelicu pritisak, al nisu mi pravilni razmaci… Cekam da se mozda to nekako stabilizira na pravilan razmak pa bi onda mozda do bolnice.. Nisam pametna.. Nije mi ni cep jos otiso… Al da opali, bome opaliiiiiii 😳😳😂😂😂

A jel ti pomogne promjena polozaja da manje boli? Kazu da ako pomaze, da su lazni trudovi

Hm…to je onda vjerojatno TO😊. A kad krenuti u bolnicu….mozda ti netko iskusniji moze reci…netko je pisao da uopce nije imao pravilne razmake pa je rodio, zaboravila sam tko. I mene od toga muka hvata, kako procijeniti kad otici, da ne budes tamo sto godina…ja se sve nadam da cu docekati utorak i da cu moci svog gina sve ispitati…kreten nisam na zadnjem pregledu🙄

Pa zato se mislim ici ili ne ici da me ne drze tamo, bas mi i svekrva kaze da cekam jos pa cemo vidit

Jesi se probala tuširati? Kazu da topla voda smiruje laznjake, pa i tako mozes provjeriti... ali ako je od jutra ja vjerujem da je to to 🎉
    Koliko ti je daleko bolnica? I jel zelis epiduralnu?

Frajla
    05. Rujan 2019. 10:56

MonaL.

Frajla

MonaL.

Jutro cure 🤗
    Što se tiče pelena najzdravije, odnosno najboljeg sastava su Babylove. A sad kako će kome valjati to je individualno. Kažu da su u početku ok kasnije slabije upijaju. Ali sve ovisi o bebici naravno😊

Mislim da oni isto imaju obicne i premium, mislim cak i neke bio….nisam zagledala previse jer pampersice uglavnom uhvatim kad su 2+1. Sad sam mu uzela dm pelene-gacice (jer si frajer otkopcava pelenu ako ga pustim bez hlaca 😡) i stvarno su dobre. Dobila sam jednom testeric, neku malu pelenicu, vec ju je prerasto mali pa sam prosljedila , ali stvarno je dobro izgledala, mekano i imala je indikator (to je zgodno za mlade mame 😉, kasnije ne treba). A sestricna uzima neke njihove i bas su mi plasticno izgledale🤔. Morat cu prouciti

Po sastavu su najbolje ali sad ne mora značiti da su i po kvaliteti. Ja ću krenit s Babylove pa dalje kako bude. Ako te zanimaju te zdravije stvari ima na Instagramu cura Diamaramakeup,kupim sve šta objavi 😂 sviđa mi se jer ne radi za nikog već sama hoda, kupuje,istražuje. 😉

Ma ne muci me to kod pelene bas previse... samo sam htjela reci da imaju razlicitih "kolekcija" i da sigurno nisu sve iste ni sastavom ni ponasanjem, pa treba paziti koje uzimate i kad netko prepucuje pitat koje tocno je koristio 😉
    Evo konkretno ja sam probala i bijele i zelene pampers i meni je to razlika nebo i zemlja, zelene su dosta plasticnije i manje su im velicine 

Julie

Ja sam uspješno zaspala 🤪 sad se napapalani čitam ja, čitam 🙈🙈🙈🙈 svašta ste pisale i super mi je dok tako mjenjamo teme i imaš svega za pročitati.
    Aurora želim ti sretan rođendan i da sve prode kako treba 🍰🎉🎁  
    Znam da nije mjerilo za uspješno dojenje, ali ja sam si mislila ma odakle će to mlijeko, neću ga sigurno imati Itd 😂🙈 pa sam jučer isto nakon tuširanja pokušala stisnuti i očito bila pregruba jer me malo zaboljelo. Inače sam osjetljiva na grudi 🤪
    Leona sretno 🧸🤩 i javljaj nam, sad će to svaki dan jedna jer nas je puno koje uskoro trebamo dobiti bebice 🤪🥰
    Sto se pelena tiče ja sam isto uzela pampers p. care pa ćemo vidjeti, dm ima te bio bijelo pakiranje koje nije bojani kloridom Itd.....pampers nije bas po sastavu bio oprezan ali eto, vidim da svako dijete ima svoje tako da se nitko ne može osloniti na ičije iskustvo osim vlastitog glede pelena.
    Ja pijem čaj i nisam primjetila neki miris, samo mi je bija ekstra žuta na jutarnje pisanje odnosno uvijek kad ne idem duže.
    Lidl se vidim raspistoljio, od kad sam trudna nikad ovako bogat asortiman za bebe, trudnice i babetine 😂😂
    Zašto one u tom slijedu mislim da je svima jasno. Čekam kad će pocet slinceke stavljat oko vrata kao modni detalj umjesto marame 😂🙈 strahota su ti bapci 😂

Leona29

Aurora87

Leona29

Aurora87

Leona29

Hihi pazi samo da nebi onak filmski odjednom vikalaa aaaaa beba ideee van hihi malo sale da se opustis... Etooo nama jos jedne bebice bas sam vesela zbog toga... Jucer bebica dosla na rockas od mog tate danas na Aurorin rockas 😍😊 Auroraaaa zelim ti sve najbolje od srcaaaa drzim fige da ti rockas prodje bez incidenata hihi znam kako je to kad se netko ne podnosi bilo je i kod nas takvih situacija.. 

• mamaoddanas
    05. Rujan 2019. 10:59

Frajla

Evo nesto novo za nositi male bebice
    https://nosenjebeba.com/2019/09/05/recenzija-jednostavne-nosiljke-za-novorodencad-ergobaby-embrace-carrier/
    Nadam se da ce dati neki popust na sajmu 🤞
    Ubit ce me muz 🙈

Ova nosiljka izgleda super! Hvala na linku, baš bih je i ja kupila. Nisam samo jos vidjela kad stize u ducane. Koliko dugo vremena bebica smije bit u toj nosiljci dnevno, onako po doma npr.ako je u tome nosim? Zna li tko? 😊

A sto se tice pelena, i ja sam cula za babylove i bambo (tako nekako) da imaju dobar sastav. Ali mene zanimaju jos i pampers pure, to su neke novije i kao imaju dobar sastav. 

Leona29
    05. Rujan 2019. 11:02

Frajla

Leona29

Aurora87

Leona29

Aurora87

Leona29

Jesi se probala tuširati? Kazu da topla voda smiruje laznjake, pa i tako mozes provjeriti… ali ako je od jutra ja vjerujem da je to to 🎉
    Koliko ti je daleko bolnica? I jel zelis epiduralnu?

Nisam se jos tusirala.. Bolnica mi je na 40min,al hitna mi na 3 min tako da me mogu i oni... A za epi nzm jos bi nebi 😂😂 prvo sam sa epi pa nije djelovala, drugu bez i bilo je podnosljivo i brzo... A sad nzm evo 🤔😂

05. Rujan 2019. 11:06

Julie

Ja sam uspješno zaspala 🤪 sad se napapalani čitam ja, čitam 🙈🙈🙈🙈 svašta ste pisale i super mi je dok tako mjenjamo teme i imaš svega za pročitati.
    Aurora želim ti sretan rođendan i da sve prode kako treba 🍰🎉🎁
    Znam da nije mjerilo za uspješno dojenje, ali ja sam si mislila ma odakle će to mlijeko, neću ga sigurno imati Itd 😂🙈 pa sam jučer isto nakon tuširanja pokušala stisnuti i očito bila pregruba jer me malo zaboljelo. Inače sam osjetljiva na grudi 🤪
    Leona sretno 🧸🤩 i javljaj nam, sad će to svaki dan jedna jer nas je puno koje uskoro trebamo dobiti bebice 🤪🥰
    Sto se pelena tiče ja sam isto uzela pampers p. care pa ćemo vidjeti, dm ima te bio bijelo pakiranje koje nije bojani kloridom Itd…..pampers nije bas po sastavu bio oprezan ali eto, vidim da svako dijete ima svoje tako da se nitko ne može osloniti na ičije iskustvo osim vlastitog glede pelena.
    Ja pijem čaj i nisam primjetila neki miris, samo mi je bija ekstra žuta na jutarnje pisanje odnosno uvijek kad ne idem duže.
    Lidl se vidim raspistoljio, od kad sam trudna nikad ovako bogat asortiman za bebe, trudnice i babetine 😂😂
    Zašto one u tom slijedu mislim da je svima jasno. Čekam kad će pocet slinceke stavljat oko vrata kao modni detalj umjesto marame 😂🙈 strahota su ti bapci 😂

Hhahahaah ja cu nazalost ovaj put preskocit odlazak u lidl u kupovinu ah steta bas sam htijela vidjet sta ce babe ovaj put grabit.. Katastrofa 😒😒😒 blesave babe.. 

Frajla
    05. Rujan 2019. 11:09

mamaoddanas

Frajla

Evo nesto novo za nositi male bebice
    https://nosenjebeba.com/2019/09/05/recenzija-jednostavne-nosiljke-za-novorodencad-ergobaby-embrace-carrier/
    Nadam se da ce dati neki popust na sajmu 🤞
    Ubit ce me muz 🙈

Ova nosiljka izgleda super! Hvala na linku, baš bih je i ja kupila. Nisam samo jos vidjela kad stize u ducane. Koliko dugo vremena bebica smije bit u toj nosiljci dnevno, onako po doma npr.ako je u tome nosim? Zna li tko? 😊

A sto se tice pelena, i ja sam cula za babylove i bambo (tako nekako) da imaju dobar sastav. Ali mene zanimaju jos i pampers pure, to su neke novije i kao imaju dobar sastav.

Za dućane neznam, to ti je najbolje pitati mailom ove koji drze ergo.
    A na webshopu ih vec imas
    https://ergobaby.hr/kategorija-proizvoda/nosiljke/embrace/

Btw. Bit ce sajam u 10 mj u splitu, u 11 u zg, neki onda i u webshopovima daju popuste 😉
    Ako je beba u ispravnom polozaju nema vremenskog ogranicenja.

05. Rujan 2019. 11:17

Nego curke koje su rodile zanima me kada ste isli prijavljivat bebu nakon koliko vremena? koliko zapravo imam vremena za prijaviti bebu i gdje se tocno prvo ide? Ako kojoj nije problem napisati... Meni stalno u glavi to sve pogotovo ako cu dojiti kako cu ja to sve uspjet rijesiti u dva sata i onda trcat kuci da beban papa.. Mislim najmanji problem izdojiti se pa ostaviti kuci da mu netko da papati ako se zadrzim a sigurno hocu jer znamo svi kakvih supaka ima i kako nitko nece pustit preko reda iako cu se ja naravno borit za to. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.