Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leona29
    05. Rujan 2019. 18:40

Meni je sve stalo 😪😪

teresita
    05. Rujan 2019. 18:47

Pozz cure, ja sam starijeg malog široko povijala do 3 mjeseca, na prvom uzv dr je rekao da je na granici i da nastavim povijati.( ne zelim ni pomisliti sto bi bilo da nissm stavljala tu švedsku pelenu preko pampersice). Kolega sa posla mi je sa malom prosao gadnu kalvariju sa displazijom kukova, beba u gipsu 6 mj i da ne nabrajam... grozno..., uglavnom nisam koristila standardne trokute ( starinske) vec u baby centru kupila švedske pelene od frotira, 50 kn komad. I sa ovom bebom cu ih sigurno koristiti.
    🥰🥰

05. Rujan 2019. 18:52

teresita

Pozz cure, ja sam starijeg malog široko povijala do 3 mjeseca, na prvom uzv dr je rekao da je na granici i da nastavim povijati.( ne zelim ni pomisliti sto bi bilo da nissm stavljala tu švedsku pelenu preko pampersice). Kolega sa posla mi je sa malom prosao gadnu kalvariju sa displazijom kukova, beba u gipsu 6 mj i da ne nabrajam… grozno…, uglavnom nisam koristila standardne trokute ( starinske) vec u baby centru kupila švedske pelene od frotira, 50 kn komad. I sa ovom bebom cu ih sigurno koristiti.
    🥰🥰

Ja sam u bubamari uzela bilo na akciji do kraja 8 mj, 30kn komad ja mislim tako da mi je to supp a i dns je duplo lakse kad imaju te ko pampersice a ne starinjaki daj jednu krpu daj trokut pa dok namotas zamotas prode god 😂😂

• sunshine1
    05. Rujan 2019. 19:01

Samo da se nadovežem da bebe kišu kad se rode jer se čiste od plodne vode i svega. Možeš cistit nosic fiziološkom :) 

• ReginaP
    05. Rujan 2019. 19:01

Leona29

Meni je sve stalo 😪😪

Možda je ovo bilo zagrijavanje 😁 

• Kengurica
    05. Rujan 2019. 19:05

Ovo je jedna koju imam i jedva sam odgonetnula sta je to, ali i dalje ne kuzim kako se koristi:

05. Rujan 2019. 19:22

sunshine1

Samo da se nadovežem da bebe kišu kad se rode jer se čiste od plodne vode i svega. Možeš cistit nosic fiziološkom :)

Kapam aqua maris jeli jednako djelotvorno? 

05. Rujan 2019. 19:27

Kengurica

Ovo je jedna koju imam i jedva sam odgonetnula sta je to, ali i dalje ne kuzim kako se koristi:

I ja imam takve 2 i uzela sam ipak onu deblju ko pampersica jer je lakse aj da ti probam objasniti kako ide 😂 rastvoris pelenu oto sto ima kao duze ide bebi pod leda guzicu a sto je spage ide kod nogu i onda stavis jednu tetra pelenu podebljanu po sredini i ovo sto je ispod leda preklapas preko trbuha kao da meces obicnu pelenu koja se kopca i onda kroz noge provuces ovo s spagama i spojis gore i spagu opasas oko bebe i zavezes valja sam ti dobro objasnila al da bi ti bilo laske uzmi u bubamari pelenu koju samo cickom uhvatis i problem rijesen ovo po starinjski je duzi proces pogotovo kada se beba pocme buniti jer je gladna i onda jedva uspijes presvuci kamo li jos motati 

• sunshine1
    05. Rujan 2019. 19:42

ayla

sunshine1

👍👍

05. Rujan 2019. 19:53

sunshine1

ayla

sunshine1

👍👍

😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI