DijMar buduci da imamo isti termin,kako se ti osjecas? Mene je ova moja sinoc i ujutro tako istukla, kao boksacku vrecu🤪 nikad nije bila tako aktivna…il zeli van il joj ne paše sta je mama jela😂
Zadnjih tj dana sam se počela osjećati baš trudno hahah povremeno me rasteže u križima i dolje ispred, ali paše mi rastezanje, lagane vježbe i šetnja… a malac se samo vrti, povremeno ko da kopa s rukicama i nabije se sa guzom ili leđima, ne znam šta mu je toEvo danas je nešto mirniji, ali dogovorila sam se sama sa sobom da neću raditi paniku
bitno da ga osjećam
I ja isto zadnjih 10ak dana osjecam neko vece opterecenje nego do sada i nadam se da uskoro van,a svakako hoce jer vrijeme leti🙃
Ti bi da bude ranije? Kakav imaš osjećaj? Ja si mislim da će nekih tj dana kasnije, ne bih baš ranije
Ayla jel dajes i biogayiu? I k1d3? I espumisan? Ja sad razmisljam da uzmem taj espumisan, a opet ne volim sopat bebu s toliko toga 😕
Ayla jel dajes i biogayiu? I k1d3? I espumisan? Ja sad razmisljam da uzmem taj espumisan, a opet ne volim sopat bebu s toliko toga 😕
Ne dajem samo espumisan, koliko sam cula(citala) da k1d3 da to pedijatar daje a mi jos nismo bili na prvoj kontroli.. Kada odem na kontrolu znat cu sto ce pedijatar reci a i za espumisan sam njih tamo pitala nisam tila na svoju ruku nista, a i otkad joj dajem kapi manje se grci i cesce prducka.. A i zna sada i podrignuti al nije toliko cesta jos
Netko je spomenuo široko povijanje, mislim da u Vinogradskoj to još rade i da ti kažu da radiš doma. Meni iskreno to nema smisla, tj ne vidim kako neki tako povoj može raditi razliku? Jel netko zna nešto više o tome?
..
Što ste uzele sve od kozmetike za bebu? Ja sam skroz izgubljena u svim tim kremicama za ovo za ono i nemam pojma što bi uzela uopće. Imam od alverde neku kremu za tijelo valjda i šampon, to sam dobila. Ali isto tako ne bi to koristila odmah od početka. Ili se koristi odmah? Help!
DijMar buduci da imamo isti termin,kako se ti osjecas? Mene je ova moja sinoc i ujutro tako istukla, kao boksacku vrecu🤪 nikad nije bila tako aktivna…il zeli van il joj ne paše sta je mama jela😂
Zadnjih tj dana sam se počela osjećati baš trudno hahah povremeno me rasteže u križima i dolje ispred, ali paše mi rastezanje, lagane vježbe i šetnja… a malac se samo vrti, povremeno ko da kopa s rukicama i nabije se sa guzom ili leđima, ne znam šta mu je toEvo danas je nešto mirniji, ali dogovorila sam se sama sa sobom da neću raditi paniku
bitno da ga osjećam
I ja isto zadnjih 10ak dana osjecam neko vece opterecenje nego do sada i nadam se da uskoro van,a svakako hoce jer vrijeme leti🙃
Ti bi da bude ranije? Kakav imaš osjećaj? Ja si mislim da će nekih tj dana kasnije, ne bih baš ranije
Zbog uzbuđenja i da vidim na svoje oči da je dobro, da je zdrava i da započnemo novu fazu života. Bez obzira na divnu trudnocu sada mi je ipak dosta...ne žalim se ali malo su me ove vrućine dotukle pred kraj😣 sta se poroda tiče čula sam da ako idem na carski,jer je beba ma zadak, da cu ici u 39.tjednu🤔
Ali svasta sam cula jasno, iducu srijedu idem na ultrazvuk i cu vidjet sta doktor kaze
Netko je spomenuo široko povijanje, mislim da u Vinogradskoj to još rade i da ti kažu da radiš doma. Meni iskreno to nema smisla, tj ne vidim kako neki tako povoj može raditi razliku? Jel netko zna nešto više o tome?
..
Što ste uzele sve od kozmetike za bebu? Ja sam skroz izgubljena u svim tim kremicama za ovo za ono i nemam pojma što bi uzela uopće. Imam od alverde neku kremu za tijelo valjda i šampon, to sam dobila. Ali isto tako ne bi to koristila odmah od početka. Ili se koristi odmah?Help!
Kod nas se siroko povija i mora vjezbati kukici do prve kontrole, zasto neznam i ja bi volila znati 😀
Ja kod kupanja koristim hipp ulje za kupanje koje je s bademom i poslje svakog skupanja obavezno namazem cijelu bebicu s babylove uljem, za guzu koristimo pavlovicevu i super nam je i koristila sam puder katkad jer je bilo kao zguljene koze pa da nije uvijek vlazno i nema za sada nikakvog osipa za nosic koristimo aqua maris baby nakapam tu i tako kada hropce jer beba dosta kise jos iz bolnice e to nezz zasto je to tako Frajla jel ti znas zac bebac kiše? I to je sve sto koristimo od kozmetike nista pretjerano za sada 😁
Super, hvala deja i ayla! Znaci i kapi za nos bi trebalo odmah imati. Dobro za znati 😁 Vjezbanje kukica jos razumijem, al to siroko povijanje ne, pa onda ako netko zna, rado bih procitala/cula 😊
Super, hvala deja i ayla! Znaci i kapi za nos bi trebalo odmah imati. Dobro za znati 😁 Vjezbanje kukica jos razumijem, al to siroko povijanje ne, pa onda ako netko zna, rado bih procitala/cula 😊
Ja sam ih dobila od jgl poklon za trudnice tako da su mi odma dobro dosle, al sam bila sebi u trudnoci uzimala iste takve na spricanje i evo nestale iz kuce 🙄 kao da su u crnu zemlju propale 😂 a nos mi tokom cijele trudnoce toliko bio zacepljen da to bilo za nepovirovati a sad sve super
Bas ste se lijepo raspisale, lijepo za vidjet a i citat 🤗
Aurora happy Bday 🥳🎂🍾 i ja imam sve jaci filing da cu rodit na svoj rodjendan 🤣🙈
Ayla imas bebicu za pozeljet 🥰 nadam se da ce svima bebice malo dati predaha za oporavak i pripremimo se za grcice a poslije i ostala cudesa koja nas cekaju zubici, neprospavane noci itd…
Leona sretno i bez panike i da dodje beba sto bez bolnije 🥰
Ostalo nista nisam zapamtila 🙈 osim pod zadnje o pelenama….
Ja cu Pampers Premium, ove Pure su od finijeg pamuka i bez mirisa, vise kao prozracnije i prirodnije ali su skoro troduplo skuplje od ovih Premium.
A za dalje cu istrazivat 🤓📑
Nego, htjela sam pitat kako sam u nedoumici koje s ovog popisa baby kozmetike da prekrizim a kojima da dam prednost za isprobat??
Uriage
La Roshe Posay
A-derma
Sebamed
Nivea baby
Hipp
Johnsons & Johnsons
Mustela
Biobaza
Melem baby????
Čitam i vašu grupu tu i tamo, pa eto prvo vam želim da izdržite to još malo do kraja jer vjerujem da nije bilo lako biti trudan po ovim vrućinama, jer je i meni bilo za popizdit, a kamo vama. Što se tiče kozmetike, ja sam dobila na poklon onaj ruksak Nivea i u njemu gel za kupanje i još mi uvijek traje 🤣. Kad je bio skroz mali, samo par kapi bademovog ulja u vodu i to je to, krema jgl, pelene pampers, vlažne maramice pampers (al dobre su i bilo koje druge na akciji, jer troše se nenormalno) i to je to 😀 patronažna mi je preporučila aderma sapune i tako neke skupe izmišljotine, ali niš od toga ti na kraju ne treba. Guzicu sam mu prala samo sa vodom na početku, jer mi patronažna tak rekla, ali poslije sam skužila da mi se baš ne da u 3 ujutro punit toplu vodu i zajebavat sa tim. Htjela sam zapravo reći da se ne opterećujete sa pola tih gluposti koje se prodaju samo da bi vam nestajali novci iz džepa, jer je nepotrebno. Shvaćam i da ste u fazi da vam je lijepo sve to proučavat i da sve izgleda slatko i prekrasno, ali ne treba vam toliko toga, ali stvarno. Pogotovo kad vam je prvo pa želite sve najbolje. Eto to sam vam svim htela reć. 😉
Zadranka jesi radjala u Splitu ili Zadru pa si imala slobodu kretanja?
Noemi neznam zasto nebi smjele stajati barem na koljenima ili na nogama uz krevet iako smo prikopcane na drip, kazu da lezanje samo usporava trudove i otvaranje. Sogorica je rodila ima mjesec dana i kad joj se pripiskilo prije izgona dosla je sestra i kateterom ispraznila mjehur, iako nije imala epi vec samo drip.
Pikulice sto se tice kozmetike mislim da ne mozes faliti sa Hipp, Babylove i Alverde baby proizvodima, ostalo je pretezito cista kemija, a Johnson ne bih ni u snu u blizini bebe. Mislim da je daleko najprirodnija i najkvalitentija Alverde baby linija, cak i himalaya baby je ok. Od Alverde sam nabavila i baby gel za tusiranje/sampon i kremicu da sebe u rodilistu, a onda ce mi ostati i za bebu
Sortiraj odgovore
Najstariji