Jutroo 😁 Martinin porod zvuči čak i dobro. Epiduralna je odradila svoje,cak je I zaspala između trudova. Hmm sad razmišljam dal da ju uzimam(ako stvarno tako pomaze) ili ipak kada i voda🤔
Jutro!
Martina, drago mi je da je tako sve dobro prošlo. Što se tiče epiduralne, moj plan ju je uzeti jer i nemam neki visoki prag boli, ali vidjet ćemo. Teško da ću odjednom postati tolerantna na bol.
Zadnjih dana sam izrazito umorna, počinju me boliti kosti dolje, ne mogu dugo sjediti. Totalna suprotnost od cijele trudnoće. Teže dišem, teško mi se namjestiti i spavati. Sva sreća na onom jastuku kojeg sam kupila u Lidlu prije mjesec dana.
Termin se bliži, još desetak dana....
Jutro 🦉🙄
I ja se budim u to vrijeme i stalno mislim sad cu opet zaspati :)
Mom jendanas isto povremeno bas lupalo srce ubrzano ali tocno kad se micao….a bas sam puno tekucine pila, inace pijem dosta, najvise ujutro.
Marija, za kontrakcije ti ne znam reci, nisam ih bas osjecala…zna mi se nekad stvrdnut stomak i to je to.
Joj, bas mi je puno pomoglo cuti da se dogadja i drugima (vec pomislila da je to neka teska anomalija i naravno svasta procitala na googlu).
Decko je u jednom trenutku postao bas aktivan, ali covjek bi mislio da ce se uzeti u obzir da bebe nece strpljivo mirovati pola sata :)
A i vode bi mogla uvijek piti vise...
Marla ja čak i uspijem nakon doručka 🙈
Lolly ja ti sa jastukom spavam od početka trudnoće i ne znam kako ću bez njega kad rodim jer dragi jedva čeka da izbacimo uljeza iz kreveta. Kaže ne mogu ti ni priči od te zmijurine 😂😂😂
Marla ja čak i uspijem nakon doručka 🙈
Lolly ja ti sa jastukom spavam od početka trudnoće i ne znam kako ću bez njega kad rodim jer dragi jedva čeka da izbacimo uljeza iz kreveta. Kaže ne mogu ti ni priči od te zmijurine 😂😂😂
lol, moj je počeo prisvajati jastuk u jednom trenutku, ali se nisam dala. Ošinula sam ga trbuhom. Znam da neke cure dosta rano nabave taj jastuk, ali meni stvarno nije trebao do prije mjesec dana. Sad me spašava.
Mom jendanas isto povremeno bas lupalo srce ubrzano ali tocno kad se micao….a bas sam puno tekucine pila, inace pijem dosta, najvise ujutro.
Marija, za kontrakcije ti ne znam reci, nisam ih bas osjecala…zna mi se nekad stvrdnut stomak i to je to.
Joj, bas mi je puno pomoglo cuti da se dogadja i drugima (vec pomislila da je to neka teska anomalija i naravno svasta procitala na googlu).
Decko je u jednom trenutku postao bas aktivan, ali covjek bi mislio da ce se uzeti u obzir da bebe nece strpljivo mirovati pola sata :)
A i vode bi mogla uvijek piti vise…
Ja sam negdje u 5. ili 6.mj.radila fetalni ehokardiogram jer se vodim pod dijagnozom visokog tlaka tako da mislim da bi vjerojatno vidjeli da nešto nije ok. A ovaj dr na Merkuru je htio biti 100% siguran pa je tražio još jedan ctg popodne nakon unošenja tekućine u obilnim količinama. Popodne je doktorica potvrdila da se vjerojatno radilo o dehidraciji ili nekoj aktivnosti bebice u tom trenutku.
Ujutro cure!
Katalog je tu, ima svašta 😄 https://www.lidl.hr/hr/ponude.htm?id=1641&week=2
Jutro, cure! Kakav lijep porod od Martine bas divno. Nego me zanima za tu epiduralnu, treba li sta to prije najaviti ili? Pitala sam svoju dok, koja je rekla da je to glupost, jer su 2 anesteziologa pa ako se nade jedan slobodan da je to cudo.
a ja bi isto mozda htjela epiduralnu, ne mogu bas neke bolove trpiti.
A kolostrum sam pocela imati vec prije 25 ttj, i to samo na lijevoj. Smijesno kad se ujutro probudis sva zalijepljena a inace ni nisam imala neke sike, sve dosad
https://lbdf.lilypie.com/rMCkp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji