Evo nastavno na pricu o nosiljkama/maramama jedna super slika kako beba treba biti namještena.
Znaci maloj bebi kraljesnica treba ici u C i konjena visoko. Kasnije koljena ne moraju tako visoko, ali svakako ne smiju visiti ispod kukova.
https://i.pinimg.com/736x/d4/b5/72/d4b572b640641bcb1066609467bf2f46--baby-safety-safety-tips.jpg
https://i.pinimg.com/736x/d4/b5/72/d4b572b640641bcb1066609467bf2f46--baby-safety-safety-tips.jpg
Nesto zezaju slike 😡
Evo ima ovdje
http://www.bebologija.net/idealan-polozaj-djeteta-u-nosiljci/

Jutro 🤗
Zaboravila sam vam jucer javiti se nakon pregleda... Kaze gin zatvorena ali smeksana, i da ce to kroz 3-4 dana, dao uputnicu... Jucer citav dan aktivna, i evo od jutros me drzi jaka menstrualna bol na 5-10 min, nisam rekla jos ni dragom nego sutim, trpim, cekam da vidim sta ce bit, glupo mi ici u bolnicu nekako... Ali boli....
Idem vas procitat 😉
Leona, stiže nam bebica 🥰 drži se i želim ti da prodje što brže
Aurora, sretan rođendan ,🥳 samo par sati ih trebaš pretrpiti i eto novog dana

Manich vidim da si spominjala pelene, meni je par ljudi uz dm pohvalilo i pelene iz Mullera a koliko sam gledala cijenom su stvarno pristupačne (često su i na akciji), ja cu probat dm i njih jer mi nema smisla plaćat ove lude cifre ako su i te jeftinije dobre 😀
Aurora sve najbolje želim! 💐🎈

Što se pelena tiče, najbolje je isprobati i vidjeti jer će svaka od nas imati neke svoje favorite. Možda dečkima ne pašu i ste ko i curama i kao što je jedna od vas napisala, ovisi i kak je beba građena, a i ti modeli se razlikuju... Ja pitala prijateljicu i ona pohvalila sve osim iz Mullera jer kaže da su joj te najgore. Ja za sad imam najmanje Pampers i Mullerove i broj veće iz dm-a, a još ću uzeti ostale (Violeta, Lumpi, Lupilu...) da isprobam...
I da vas pitam, koja od vas pije čaj, da li vam se možda promijenio miris mokraće? Ja počela jučer i već noćas sam osjetila jači miris... nešto kao kad pijem antibiotik pa onda mokraća bude takvog mirisa...
Jutro 🤗
Zaboravila sam vam jucer javiti se nakon pregleda… Kaze gin zatvorena ali smeksana, i da ce to kroz 3-4 dana, dao uputnicu… Jucer citav dan aktivna, i evo od jutros me drzi jaka menstrualna bol na 5-10 min, nisam rekla jos ni dragom nego sutim, trpim, cekam da vidim sta ce bit, glupo mi ici u bolnicu nekako… Ali boli….
Idem vas procitat 😉
Opa, znaci krenulo je polako. Drzi se i sretno 🥰

Jutro cure 🤗
Što se tiče pelena najzdravije, odnosno najboljeg sastava su Babylove. A sad kako će kome valjati to je individualno. Kažu da su u početku ok kasnije slabije upijaju. Ali sve ovisi o bebici naravno😊
Jutro 🤗
Zaboravila sam vam jucer javiti se nakon pregleda… Kaze gin zatvorena ali smeksana, i da ce to kroz 3-4 dana, dao uputnicu… Jucer citav dan aktivna, i evo od jutros me drzi jaka menstrualna bol na 5-10 min, nisam rekla jos ni dragom nego sutim, trpim, cekam da vidim sta ce bit, glupo mi ici u bolnicu nekako… Ali boli….
Idem vas procitat 😉
Opa, znaci krenulo je polako. Drzi se i sretno 🥰
Nadam se da je... Javim jos sve 😊
Što se pelena tiče, najbolje je isprobati i vidjeti jer će svaka od nas imati neke svoje favorite. Možda dečkima ne pašu i ste ko i curama i kao što je jedna od vas napisala, ovisi i kak je beba građena, a i ti modeli se razlikuju… Ja pitala prijateljicu i ona pohvalila sve osim iz Mullera jer kaže da su joj te najgore. Ja za sad imam najmanje Pampers i Mullerove i broj veće iz dm-a, a još ću uzeti ostale (Violeta, Lumpi, Lupilu…) da isprobam…
I da vas pitam, koja od vas pije čaj, da li vam se možda promijenio miris mokraće? Ja počela jučer i već noćas sam osjetila jači miris… nešto kao kad pijem antibiotik pa onda mokraća bude takvog mirisa…
Pazi s konzumovim, meni su stvarno bile dosta manje, pa nemoj uzeti neku velicinu da bude na knap...
Iako mi je to bilo skroz cudno obzirom da ih proizvodi teta violeta, a njihove su vece 🙄
Za caj nisam primjetila, opcenito miris bude intenzivniji kada duze ne idem na wc. A od ovog magnezija sto pijem mi bude bas zuto jako prvi iduci put kad idem.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji