100 beba, 100 pelena 😂
Mislim čak da sam negdje vidjela pojedinačno da se prodaju pelene, Mozda čak i u mileru, kao za probu.
Nisam sigurna 🙂

Jutreko🤗
Aurora-sretan ti rockas🎉🎊🍾🎂 🤗
Kod mene nista novo,osim sto sam spavala do 8🙃😬🤪 Najela se,i cekam dragog da se probudi☺️ Vise ne znam kaj bi jela,pogotovo dorucak😫 Prije mi je bilo lako-cokolino,kroasani,griz,ma bilo kaj😋😋 A sad dok sam na dijeti,koma,nis mi nije fino😖 Fali mi seceraa😅😅 Ali jos malooo😉😊Jucer sam se bas bas nahodala popodne,i onda jos navecer u setnju s dragim,tako da me ocito to slomilo😂
Bome se Lidl raspistoljio sa baby i trudnickim stvarima,napokon…bas cu u pon kupiti potkosulju..ako bude bilo naravno😆
Jutreko🤗
Kod mene nista novo,osim sto sam spavala do 8🙃😬🤪 Najela se,i cekam dragog da se probudi☺️ Vise ne znam kaj bi jela,pogotovo dorucak😫 Prije mi je bilo lako-cokolino,kroasani,griz,ma bilo kaj😋😋 A sad dok sam na dijeti,koma,nis mi nije fino😖 Fali mi seceraa😅😅 Ali jos malooo😉😊Jucer sam se bas bas nahodala popodne,i onda jos navecer u setnju s dragim,tako da me ocito to slomilo😂
Bome se Lidl raspistoljio sa baby i trudnickim stvarima,napokon…bas cu u pon kupiti potkosulju..ako bude bilo naravno😆
Pa mogli su se malo češće sjetit, dok nisam bila trudna svako malo su bile neke stvari. Pogotovo one vestice dok su bile, njih ne mogu izbit iz glave 😂

Jutro cure 🤗
Što se tiče pelena najzdravije, odnosno najboljeg sastava su Babylove. A sad kako će kome valjati to je individualno. Kažu da su u početku ok kasnije slabije upijaju. Ali sve ovisi o bebici naravno😊
Mislim da oni isto imaju obicne i premium, mislim cak i neke bio....nisam zagledala previse jer pampersice uglavnom uhvatim kad su 2+1. Sad sam mu uzela dm pelene-gacice (jer si frajer otkopcava pelenu ako ga pustim bez hlaca 😡) i stvarno su dobre. Dobila sam jednom testeric, neku malu pelenicu, vec ju je prerasto mali pa sam prosljedila , ali stvarno je dobro izgledala, mekano i imala je indikator (to je zgodno za mlade mame 😉, kasnije ne treba). A sestricna uzima neke njihove i bas su mi plasticno izgledale🤔. Morat cu prouciti malo

Jutreko🤗
Bome se Lidl raspistoljio sa baby i trudnickim stvarima,napokon…bas cu u pon kupiti potkosulju..ako bude bilo naravno😆Jutreko🤗
Pa mogli su se malo češće sjetit, dok nisam bila trudna svako malo su bile neke stvari. Pogotovo one vestice dok su bile, njih ne mogu izbit iz glave 😂
Ajd nisam jedina koju zeza ovo citiranje po par puta 🤬
Nego, ako mislis na vestice iz pure kolekcije za bebe, probaj baciti oko u one kosare gdje budu snizene stvari. Bas sam nekidan vidila iz te kolekcije bodije i jos nekih stvari u svom lidlu

Jutro 🤗
Zaboravila sam vam jucer javiti se nakon pregleda… Kaze gin zatvorena ali smeksana, i da ce to kroz 3-4 dana, dao uputnicu… Jucer citav dan aktivna, i evo od jutros me drzi jaka menstrualna bol na 5-10 min, nisam rekla jos ni dragom nego sutim, trpim, cekam da vidim sta ce bit, glupo mi ici u bolnicu nekako… Ali boli….
Idem vas procitat 😉
Op op, samo pomalo 😁💪
Mene toliko grci trbuh nakon jucerasnjeg pregleda, uzas. Osjecam se ko da me netko rastavio pa ponovo sastavio o zaboravio par dijelova 🤦😨

Jutro 🤗
Zaboravila sam vam jucer javiti se nakon pregleda… Kaze gin zatvorena ali smeksana, i da ce to kroz 3-4 dana, dao uputnicu… Jucer citav dan aktivna, i evo od jutros me drzi jaka menstrualna bol na 5-10 min, nisam rekla jos ni dragom nego sutim, trpim, cekam da vidim sta ce bit, glupo mi ici u bolnicu nekako… Ali boli….
Idem vas procitat 😉
Op op, samo pomalo 😁💪
Mene toliko grci trbuh nakon jucerasnjeg pregleda, uzas. Osjecam se ko da me netko rastavio pa ponovo sastavio o zaboravio par dijelova 🤦😨
🤣🤣🤣🤣🤣

Sto se tice lidl robice, ako imate koga u Njemackoj, tamo lidl ima stalno stvari na njihovoj stranici i moze se narucivati, dakle imaju dostave. Ne znam jel dostavljaju van Njemacke (nekako sumnjam). Bas sam neki dan narucila maramu za nosot bebaca za kumu tamo, eto dosla je za 2 dana.
Stranica je lidl.de. 😊

Evo nesto novo za nositi male bebice
https://nosenjebeba.com/2019/09/05/recenzija-jednostavne-nosiljke-za-novorodencad-ergobaby-embrace-carrier/
Nadam se da ce dati neki popust na sajmu 🤞
Ubit ce me muz 🙈

Ako mislis na caj pd lista maline ja sam ga pila, cca 4dl svaki dan tjedan dana(i ona se uljenila i prestala si kuhati 😔, moram opet poceti) i nisam nikakav miris primjetila. Opcenito jedino od cega primjetim miris u mokraci su sparoge 😊
Super ima stvari u lidlu, i bas sam se sad namamila na neke al tko zna sta cu uspjet zateci u pon 😌 Ak mi babe i potkosulje za dojenje pokupe mislim stvarno 🤨

Jel iko kupuje dm babylove pelene?
Meni moji uzela dva paka po 28komada velicine 1, velicina 1 je 2-5kg. Velicina 2 je 3-6kg, pa neznam da li da druge uzimam dvojku ili?
Ja bila uzela pampers premium care, najmanji br. Na kraju rodila ranije, malo manju bebu pa su mu bile velike te pampersice (smetao je pupak, pa nisam mogla nategnut dokle treba). Tako da je muz isao kupit babylove xs pelene i odlicne su. Ne promacu, imaju indikator pa znas jesu popisane/ukakane. Izdrze cijelu noc (ujutro budu bas pune, mos covjeka ubit s nima) 😂
Manich ja sam sama nosila bris na zavod za mikrobiologiju. To je u bivsoj Drapsinovoj ulici (danas se zove Senoina ulica). Pred kraj ulice, vidis rampu onu ko na naplatnim kucicama, prodjes pored toga i iza je mala zgrada (ko mobilna kucica) i tamo se predaje.
Slazem se s Aurorom, ni meni se ne svidjaju pregledi u TA. Cekas predugo, a na kraju bolje i temeljitije mi to moj gin obavi u 15 min.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji