Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    05. Rujan 2019. 09:29

Leona29

Jutro 🤗
    Zaboravila sam vam jucer javiti se nakon pregleda… Kaze gin zatvorena ali smeksana, i da ce to kroz 3-4 dana, dao uputnicu… Jucer citav dan aktivna, i evo od jutros me drzi jaka menstrualna bol na 5-10 min, nisam rekla jos ni dragom nego sutim, trpim, cekam da vidim sta ce bit, glupo mi ici u bolnicu nekako… Ali boli….
    Idem vas procitat 😉

Opa, znaci krenulo je polako. Drzi se i sretno 🥰

• MonaL.
    05. Rujan 2019. 09:31

Jutro cure 🤗
    Što se tiče pelena najzdravije, odnosno najboljeg sastava su Babylove. A sad kako će kome valjati to je individualno. Kažu da su u početku ok kasnije slabije upijaju. Ali sve ovisi o bebici naravno😊

Leona29
    05. Rujan 2019. 09:34

Frajla

Leona29

Jutro 🤗
    Zaboravila sam vam jucer javiti se nakon pregleda… Kaze gin zatvorena ali smeksana, i da ce to kroz 3-4 dana, dao uputnicu… Jucer citav dan aktivna, i evo od jutros me drzi jaka menstrualna bol na 5-10 min, nisam rekla jos ni dragom nego sutim, trpim, cekam da vidim sta ce bit, glupo mi ici u bolnicu nekako… Ali boli….
    Idem vas procitat 😉

Opa, znaci krenulo je polako. Drzi se i sretno 🥰

Nadam se da je... Javim jos sve 😊

Frajla
    05. Rujan 2019. 09:35

DijMar

Što se pelena tiče, najbolje je isprobati i vidjeti jer će svaka od nas imati neke svoje favorite. Možda dečkima ne pašu i ste ko i curama i kao što je jedna od vas napisala, ovisi i kak je beba građena, a i ti modeli se razlikuju… Ja pitala prijateljicu i ona pohvalila sve osim iz Mullera jer kaže da su joj te najgore. Ja za sad imam najmanje Pampers i Mullerove i broj veće iz dm-a, a još ću uzeti ostale (Violeta, Lumpi, Lupilu…) da isprobam…
    I da vas pitam, koja od vas pije čaj, da li vam se možda promijenio miris mokraće? Ja počela jučer i već noćas sam osjetila jači miris… nešto kao kad pijem antibiotik pa onda mokraća bude takvog mirisa…

Pazi s konzumovim, meni su stvarno bile dosta manje, pa nemoj uzeti neku velicinu da bude na knap...
    Iako mi je to bilo skroz cudno obzirom da ih proizvodi teta violeta, a njihove su vece 🙄
    Za caj nisam primjetila, opcenito miris bude intenzivniji kada duze ne idem na wc. A od ovog magnezija sto pijem mi bude bas zuto jako prvi iduci put kad idem.

anemone
    05. Rujan 2019. 09:37

100 beba, 100 pelena 😂
    Mislim čak da sam negdje vidjela pojedinačno da se prodaju pelene, Mozda čak i u mileru, kao za probu.
    Nisam sigurna 🙂

anemone
    05. Rujan 2019. 09:40

Deja1988

Jutreko🤗
    Aurora-sretan ti rockas🎉🎊🍾🎂 🤗
    Kod mene nista novo,osim sto sam spavala do 8🙃😬🤪 Najela se,i cekam dragog da se probudi☺️ Vise ne znam kaj bi jela,pogotovo dorucak😫 Prije mi je bilo lako-cokolino,kroasani,griz,ma bilo kaj😋😋 A sad dok sam na dijeti,koma,nis mi nije fino😖 Fali mi seceraa😅😅 Ali jos malooo😉😊Jucer sam se bas bas nahodala popodne,i onda jos navecer u setnju s dragim,tako da me ocito to slomilo😂
    Bome se Lidl raspistoljio sa baby i trudnickim stvarima,napokon…bas cu u pon kupiti potkosulju..ako bude bilo naravno😆

Deja1988

Jutreko🤗
    Kod mene nista novo,osim sto sam spavala do 8🙃😬🤪 Najela se,i cekam dragog da se probudi☺️ Vise ne znam kaj bi jela,pogotovo dorucak😫 Prije mi je bilo lako-cokolino,kroasani,griz,ma bilo kaj😋😋 A sad dok sam na dijeti,koma,nis mi nije fino😖 Fali mi seceraa😅😅 Ali jos malooo😉😊Jucer sam se bas bas nahodala popodne,i onda jos navecer u setnju s dragim,tako da me ocito to slomilo😂
    Bome se Lidl raspistoljio sa baby i trudnickim stvarima,napokon…bas cu u pon kupiti potkosulju..ako bude bilo naravno😆

Pa mogli su se malo češće sjetit, dok nisam bila trudna svako malo su bile neke stvari. Pogotovo one vestice dok su bile, njih ne mogu izbit iz glave 😂

Frajla
    05. Rujan 2019. 09:43

MonaL.

Jutro cure 🤗
    Što se tiče pelena najzdravije, odnosno najboljeg sastava su Babylove. A sad kako će kome valjati to je individualno. Kažu da su u početku ok kasnije slabije upijaju. Ali sve ovisi o bebici naravno😊

Mislim da oni isto imaju obicne i premium, mislim cak i neke bio....nisam zagledala previse jer pampersice uglavnom uhvatim kad su 2+1. Sad sam mu uzela dm pelene-gacice (jer si frajer otkopcava pelenu ako ga pustim bez hlaca 😡) i stvarno su dobre. Dobila sam jednom testeric, neku malu pelenicu, vec ju je prerasto mali pa sam prosljedila , ali stvarno je dobro izgledala, mekano i imala je indikator (to je zgodno za mlade mame 😉, kasnije ne treba). A sestricna uzima neke njihove i bas su mi plasticno izgledale🤔. Morat cu prouciti malo 

Frajla
    05. Rujan 2019. 09:47

anemone

Deja1988

Jutreko🤗

Deja1988

Jutreko🤗

Pa mogli su se malo češće sjetit, dok nisam bila trudna svako malo su bile neke stvari. Pogotovo one vestice dok su bile, njih ne mogu izbit iz glave 😂

Ajd nisam jedina koju zeza ovo citiranje po par puta 🤬
    Nego, ako mislis na vestice iz pure kolekcije za bebe, probaj baciti oko u one kosare gdje budu snizene stvari. Bas sam nekidan vidila iz te kolekcije bodije i jos nekih stvari u svom lidlu

mc_zgb
    05. Rujan 2019. 09:56

Leona29

Jutro 🤗
    Idem vas procitat 😉

Op op, samo pomalo 😁💪 
    Mene toliko grci trbuh nakon jucerasnjeg pregleda, uzas. Osjecam se ko da me netko rastavio pa ponovo sastavio o zaboravio par dijelova 🤦😨 

luce35
    05. Rujan 2019. 10:03

mc_zgb

Leona29

Jutro 🤗
    Idem vas procitat 😉

Op op, samo pomalo 😁💪
    Mene toliko grci trbuh nakon jucerasnjeg pregleda, uzas. Osjecam se ko da me netko rastavio pa ponovo sastavio o zaboravio par dijelova 🤦😨

🤣🤣🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.