Sto se tice lidl robice, ako imate koga u Njemackoj, tamo lidl ima stalno stvari na njihovoj stranici i moze se narucivati, dakle imaju dostave. Ne znam jel dostavljaju van Njemacke (nekako sumnjam). Bas sam neki dan narucila maramu za nosot bebaca za kumu tamo, eto dosla je za 2 dana.
Stranica je lidl.de. 😊
Evo nesto novo za nositi male bebice
https://nosenjebeba.com/2019/09/05/recenzija-jednostavne-nosiljke-za-novorodencad-ergobaby-embrace-carrier/
Nadam se da ce dati neki popust na sajmu 🤞
Ubit ce me muz 🙈
Ako mislis na caj pd lista maline ja sam ga pila, cca 4dl svaki dan tjedan dana(i ona se uljenila i prestala si kuhati 😔, moram opet poceti) i nisam nikakav miris primjetila. Opcenito jedino od cega primjetim miris u mokraci su sparoge 😊
Super ima stvari u lidlu, i bas sam se sad namamila na neke al tko zna sta cu uspjet zateci u pon 😌 Ak mi babe i potkosulje za dojenje pokupe mislim stvarno 🤨
Jel iko kupuje dm babylove pelene?
Meni moji uzela dva paka po 28komada velicine 1, velicina 1 je 2-5kg. Velicina 2 je 3-6kg, pa neznam da li da druge uzimam dvojku ili?
Ja bila uzela pampers premium care, najmanji br. Na kraju rodila ranije, malo manju bebu pa su mu bile velike te pampersice (smetao je pupak, pa nisam mogla nategnut dokle treba). Tako da je muz isao kupit babylove xs pelene i odlicne su. Ne promacu, imaju indikator pa znas jesu popisane/ukakane. Izdrze cijelu noc (ujutro budu bas pune, mos covjeka ubit s nima) 😂
Manich ja sam sama nosila bris na zavod za mikrobiologiju. To je u bivsoj Drapsinovoj ulici (danas se zove Senoina ulica). Pred kraj ulice, vidis rampu onu ko na naplatnim kucicama, prodjes pored toga i iza je mala zgrada (ko mobilna kucica) i tamo se predaje.
Slazem se s Aurorom, ni meni se ne svidjaju pregledi u TA. Cekas predugo, a na kraju bolje i temeljitije mi to moj gin obavi u 15 min.
Ja uzimam lidlove pelene lupilu od 3-5 kg, i super su mi jer imaju zutu trakicu po sredini i kad je pelena puna ta trakica pozeleni i bas mi je to fora.. Probala sam i pampers premium care i one su mi dobre nemam problema s njima al beba jos toliko ne piski i ne kaki da bi promocilo,nemojte uzimati puno pelena dok nevdite kolika ce biti beba moja je jos ispod 4kg tako da smo na 1 jos uvijek
Ej da cula sam i ja da su dobre te iz lidla i ove iz dm imaju tu trakicu sto je super... I da ja kontam dok bebe ne piske puno da mozemo ustedjetu sa tim jeftinijim pelenama. Moja sestricna koja da se razumijemo ima novaca ona nije htijela koristit pampers dok god mala nije pocela promocivat ove pelene.. Skoro punih god dana je koristila jeftinije i tek onda morala prec na pampers ali samo zato sto one izdrze da ne promoci pelenu.. Nadam se da cu i ja tako.. Jer zbilja pampers su divne pelene ali da im je cijena abnormalno visoka je. Ayla daj nam malo pisi o bebici svojoj ja bi bas voljela cuti kako ti je s njom koliko se cesto budi i tako.. Vjerujem da bi i ostale cure voljele cuti..
Jutro cure 🤗
Što se tiče pelena najzdravije, odnosno najboljeg sastava su Babylove. A sad kako će kome valjati to je individualno. Kažu da su u početku ok kasnije slabije upijaju. Ali sve ovisi o bebici naravno😊
Mislim da oni isto imaju obicne i premium, mislim cak i neke bio….nisam zagledala previse jer pampersice uglavnom uhvatim kad su 2+1. Sad sam mu uzela dm pelene-gacice (jer si frajer otkopcava pelenu ako ga pustim bez hlaca 😡) i stvarno su dobre. Dobila sam jednom testeric, neku malu pelenicu, vec ju je prerasto mali pa sam prosljedila , ali stvarno je dobro izgledala, mekano i imala je indikator (to je zgodno za mlade mame 😉, kasnije ne treba). A sestricna uzima neke njihove i bas su mi plasticno izgledale🤔. Morat cu prouciti
Po sastavu su najbolje ali sad ne mora značiti da su i po kvaliteti. Ja ću krenit s Babylove pa dalje kako bude. Ako te zanimaju te zdravije stvari ima na Instagramu cura Diamaramakeup,kupim sve šta objavi 😂 sviđa mi se jer ne radi za nikog već sama hoda, kupuje,istražuje. 😉
Cure, mene to toliko opali, znaci menstrualna bol pa prema naprijed u zdjelicu pritisak, al nisu mi pravilni razmaci... Cekam da se mozda to nekako stabilizira na pravilan razmak pa bi onda mozda do bolnice.. Nisam pametna.. Nije mi ni cep jos otiso... Al da opali, bome opaliiiiiii 😳😳😂😂😂
Cure, mene to toliko opali, znaci menstrualna bol pa prema naprijed u zdjelicu pritisak, al nisu mi pravilni razmaci… Cekam da se mozda to nekako stabilizira na pravilan razmak pa bi onda mozda do bolnice.. Nisam pametna.. Nije mi ni cep jos otiso… Al da opali, bome opaliiiiiii 😳😳😂😂😂
A jel ti pomogne promjena polozaja da manje boli? Kazu da ako pomaze, da su lazni trudovi
Neeee nego me jos jace, a pogotovo kad sam na nogama 😳😳😳
Jel iko kupuje dm babylove pelene?
Meni moji uzela dva paka po 28komada velicine 1, velicina 1 je 2-5kg. Velicina 2 je 3-6kg, pa neznam da li da druge uzimam dvojku ili?
Ja bila uzela pampers premium care, najmanji br. Na kraju rodila ranije, malo manju bebu pa su mu bile velike te pampersice (smetao je pupak, pa nisam mogla nategnut dokle treba). Tako da je muz isao kupit babylove xs pelene i odlicne su. Ne promacu, imaju indikator pa znas jesu popisane/ukakane. Izdrze cijelu noc (ujutro budu bas pune, mos covjeka ubit s nima) 😂
Manichja sam sama nosila bris na zavod za mikrobiologiju. To je u bivsoj Drapsinovoj ulici (danas se zove Senoina ulica). Pred kraj ulice, vidis rampu onu ko na naplatnim kucicama, prodjes pored toga i iza je mala zgrada (ko mobilna kucica) i tamo se predaje.
Slazem se s Aurorom, ni meni se ne svidjaju pregledi u TA. Cekas predugo, a na kraju bolje i temeljitije mi to moj gin obavi u 15 min.
Da vjerojatno cu morati i ja sama nositi ali ne snalazim se bas po osijeku najbolje a nisam sigurna dal ce me imati taj dan tko voziti na pregled da uzme bris i onda da ga nosim za osijek. To mi je bed. Nemogu si nikako uskladit sa vlakom sve a i zbilja se sad ovako nemogu ni priblizno orjentirat gdje mi je to od dravskog mosta morala bih palit google mapu.. 😔😒 Joj vise mi muka mene same od toga svega.. Eto jedino radi ovoga me mrzi sto nemam muskarca pored sebe da me vozi gdje treba.
Jutro cure 🤗
Što se tiče pelena najzdravije, odnosno najboljeg sastava su Babylove. A sad kako će kome valjati to je individualno. Kažu da su u početku ok kasnije slabije upijaju. Ali sve ovisi o bebici naravno😊
Mislim da oni isto imaju obicne i premium, mislim cak i neke bio….nisam zagledala previse jer pampersice uglavnom uhvatim kad su 2+1. Sad sam mu uzela dm pelene-gacice (jer si frajer otkopcava pelenu ako ga pustim bez hlaca 😡) i stvarno su dobre. Dobila sam jednom testeric, neku malu pelenicu, vec ju je prerasto mali pa sam prosljedila , ali stvarno je dobro izgledala, mekano i imala je indikator (to je zgodno za mlade mame 😉, kasnije ne treba). A sestricna uzima neke njihove i bas su mi plasticno izgledale🤔. Morat cu prouciti
Po sastavu su najbolje ali sad ne mora značiti da su i po kvaliteti. Ja ću krenit s Babylove pa dalje kako bude. Ako te zanimaju te zdravije stvari ima na Instagramu cura Diamaramakeup,kupim sve šta objavi 😂 sviđa mi se jer ne radi za nikog već sama hoda, kupuje,istražuje. 😉
I ja ju pratim i samo screenshot-am sve zivo 😂 i hodam okolo po ducanima i trazim te stvari 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji