Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    05. Rujan 2019. 13:23

sreca

E baš sam i ja razmišljala o kozmetici.. znači nekako najbolje Hipp, Mustela ali ta linijastelatopia..
    A šta mislite o Weleda proizvodima?

Weleda je odlicna

Frajla
    05. Rujan 2019. 13:25

Evo u bipi pampers  premium 2+1 gratis 😉

HarryPotter
    05. Rujan 2019. 13:52

Ooo zene, nema me 100 god. Pa dok sam upratila sve.. 
    Cestitam na bebicama svima koje su dosle. 😊
    Mene je zabavio trudnicki Pupps osip, i 100 nekih obaveza i pripremanja.. A mislim da ni pola nksam jos uzela... Cini mi se da uzimam samo slatke gluposti, a nista prakticno. 🤣🤣
    Komoda stigla, ormar, krevetac, madrac, danas kupila tanku dekicu pamucnu, od kozmetike samo iva krema i bademovo ulje.. Necu vise nicim tretirati kozu dok malo ne ojaca... 
    Bodice tek trebam uzimati, dok nadjem samo dugih i sa stopalicama... Ugl.. Slatke brigee.. Samo nek dodju zivi i zdravi, sve ostalo ce se moci nadodari sta god falilo. 
    🙃

url=https://lilypie.com]

05. Rujan 2019. 13:55

Je bebica je super mislila sam da ce biti nestasko kao u trbuhu koliko me tukla nabrojila sam se zvijezda, al ona je samo htjela van mamici svojoj 🥰

• Kengurica
    05. Rujan 2019. 13:59

MIslim da sam bar dva dana u zaostatku, procitat cu ja to ;)
    Jel zna netko jel se široko povija ako rodis u Petrovoj?

Frajla
    05. Rujan 2019. 14:06

Kengurica

MIslim da sam bar dva dana u zaostatku, procitat cu ja to ;)
    Jel zna netko jel se široko povija ako rodis u Petrovoj?

Nijedno zg rodiliste vise ne radi siroko povijanje

Jules55
    05. Rujan 2019. 14:08

DijMar

Jules55

DijMar buduci da imamo isti termin,kako se ti osjecas? Mene je ova moja sinoc i ujutro tako istukla, kao boksacku vrecu🤪 nikad nije bila tako aktivna…il zeli van il joj ne paše sta je mama jela😂

Zadnjih tj dana sam se počela osjećati baš trudno hahah povremeno me rasteže u križima i dolje ispred, ali paše mi rastezanje, lagane vježbe i šetnja… a malac se samo vrti, povremeno ko da kopa s rukicama i nabije se sa guzom ili leđima, ne znam šta mu je toEvo danas je nešto mirniji, ali dogovorila sam se sama sa sobom da neću raditi panikubitno da ga osjećam

I ja isto zadnjih 10ak dana osjecam neko vece opterecenje nego do sada i nadam se da uskoro van,a svakako hoce jer vrijeme leti🙃

• Kengurica
    05. Rujan 2019. 14:19

Hvala Frajla. Dobila sam hrpu tih nekih ko svedskih pelena i ne znam hocu li to trebati. Mozda da sacuvam ako mi na onom pregledu kukova kazu da ipak moram povijati.

• Noemi1
    05. Rujan 2019. 14:31

Aurora sretan rodjenaaaaan i sve najbolje 🎂🎊🎉
    Leona Izgleda da ces ipak ti morat rodit na Aurorin rodjendan. Netko mora 😁😂😂 e i meni su bili nepravilni trudovi cijeli vrijeme (cak i pri izgonu smo morali cekat par min da naidje dobar trud) tako da ti to nije mjerilo. Netko od cura je napisao da ako ti se ne smire kontrakcijr nakon promjene polozaja da su to trudovi - slazem se s tim. Javi nam kak je proslo? Ocekujemo bebacaa danas 😀😀

• Noemi1
    05. Rujan 2019. 14:33

Sto se tice sluznog cepa, ja opce ne znam kad je ispao, nisam to opce primjetila 😅 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.