Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mamaoddanas
    05. Rujan 2019. 11:20

Frajla

mamaoddanas

Frajla

Evo nesto novo za nositi male bebice
    https://nosenjebeba.com/2019/09/05/recenzija-jednostavne-nosiljke-za-novorodencad-ergobaby-embrace-carrier/
    Nadam se da ce dati neki popust na sajmu 🤞
    Ubit ce me muz 🙈

Ova nosiljka izgleda super! Hvala na linku, baš bih je i ja kupila. Nisam samo jos vidjela kad stize u ducane. Koliko dugo vremena bebica smije bit u toj nosiljci dnevno, onako po doma npr.ako je u tome nosim? Zna li tko? 😊

A sto se tice pelena, i ja sam cula za babylove i bambo (tako nekako) da imaju dobar sastav. Ali mene zanimaju jos i pampers pure, to su neke novije i kao imaju dobar sastav.

Za dućane neznam, to ti je najbolje pitati mailom ove koji drze ergo.
    A na webshopu ih vec imas
    https://ergobaby.hr/kategorija-proizvoda/nosiljke/embrace/

Btw. Bit ce sajam u 10 mj u splitu, u 11 u zg, neki onda i u webshopovima daju popuste 😉
    Ako je beba u ispravnom polozaju nema vremenskog ogranicenja.

Hvala ti! Pogledat cu onda u webshopu.
    Jao bas mi se jako dopala :) a pojma nisam imala da je stigla! i boje su lijepe. Mislim da cu je morati i prije Zg sajma uzeti jer mi se termin približava. 😁😁

05. Rujan 2019. 11:35

Leona sretno ti 😘 da porod bude sto brzi i bezbolniji 😀
    Aurora happy brzdej i sve najj najj ti zelim 😘
    Manich  moj bebac je jako dobar bebac s njom nema nikakvih problema, spava jede i zajebava 😂 budi se svaki 3,4,5 h za jelo pitanje koliko je pojela i koliko ce ju to drzati sitom, jako teska je na podrigivanju i to ju jako muci taj zrak koji joj je u crijevima ali uzela sam joj espumisan kapi koje joj pomazu oko te nadutosti da se isprdi ili da podrigne, trenutno ju mecem potrbuske da podrigne i uspije tako podrignuti al evo sinoc i jutros nikako i onda kada ju stavim da spava ona se budi i grci i place al to sve u snu i to ju toliko umara tako je bilo 3 dana i jucer je cijeli dan prespavala koliko ju to ispatilo, nadam se da ce krenuti sve na bolje oko toga ostalo je sve 5, ljubav je na prvi pogled ne zelim ju djeliti s nikim niti da ju uopce ko drzi odma sam ljubomorna svi bi ju drzali i mazili se s njome koliko je slatka a meni to smeta 😂😂 al to su najvjerojatnije hormoni moji kada popuste dopustit cu im valja svima 😂😂 savijeta oko odgoja na pretek cak me i zivciraju sa svojim savjetima najgori mi oni pusti je da place i njoj je vruco e kad mi to spomenu meni kose na glavi rastu, sad me forsiraju da ju vodim van, niko nepita kako se ja osjecam dali sam ja sposobna i sto ja zelim, pitaju oni kako noga a ja kao da sam doktor pa vidim unutra sto se desava 🙄🙄 moram se naruciti privatno na pregled jer ovako s uputnicom necu doci na red ove godine 🥴 tako da bebac je super ljudi oko mene katastrofa 😣 eto malo nesto napisala i zera se izjadala 😁 sto te zanima samo pitaj 😘

zadranka86
    05. Rujan 2019. 11:39

Venus

Martina super zvuci sto je epiduralna olaksala, ja mislim ako se porod oduzi i ako mi uvale drip da cu traziti epiduralnu, jedino sto su u Splitu uvjeti ispod 5cm otvorena i svi nalazi uredni… kod epiduralne me jedino strasi ona igla, oce li djelovat i pomisao da budem imobilizirana…

Nekako bih volila da se mogu dici na wc bar piskiti z vrijeme poroda, imam ultra aktivan mjehur… a znam i ako te na drip stave da dolaze kateterom praznit 😭

Ja upadam ali lipo je vidit nove bebice da stizu...mismo za zimskih 2018...ja san rodila na drip i isla dok san bila u boksu par put na vc i rucati cak..samo su me skinuli s dripa i ponovo stavljali..ja san dugoo radali i drip je jakooo sporo poceo kod mene djelovati..ali nisan bila na krevetu svo vrime tj u boksu imala dan slobodu kretanja kad kod san zatrazila...sve fok nije skrozzzz steglo tad mi vise nije bilo ni do vc a ni ica ni pica...sretnoo

url=https://lilypie.com]

05. Rujan 2019. 11:40

Manich

Nego curke koje su rodile zanima me kada ste isli prijavljivat bebu nakon koliko vremena? koliko zapravo imam vremena za prijaviti bebu i gdje se tocno prvo ide? Ako kojoj nije problem napisati… Meni stalno u glavi to sve pogotovo ako cu dojiti kako cu ja to sve uspjet rijesiti u dva sata i onda trcat kuci da beban papa.. Mislim najmanji problem izdojiti se pa ostaviti kuci da mu netko da papati ako se zadrzim a sigurno hocu jer znamo svi kakvih supaka ima i kako nitko nece pustit preko reda iako cu se ja naravno borit za to.

Muz je to rijesavo 14 dan od rodenja, otisao u grad u maticni ured s otpusnim pismom napravio rodni list, domovnicu i upiso u knjigu rodenih onda tamo dalje pito kud treba, podnio zahtjev za zdravstvenu(privremenu) po koju smo isli u utorak da ju mogu upisat kod pedijatra i naruciti se za prvi pregled, uzv kukica i mozga i odma nam dalo termin za cijepljenje za sad je to to sto znam sto je on obavio mozda ko zna bolje kud sto kako jos treba. 

Leona29
    05. Rujan 2019. 11:42

Ako sam na nogama i hodam dere me i stisce jako naprijed, a kad sjedim nista... Kakva razlika od prijasnjih trudnoca, trudova, poroda... Cudo 😂😂😂 al kaze sveki da oce to pomalo... 

05. Rujan 2019. 11:44

ayla

Manichmoj bebac je jako dobar bebac s njom nema nikakvih problema, spava jede i zajebava 😂 budi se svaki 3,4,5 h za jelo pitanje koliko je pojela i koliko ce ju to drzati sitom, jako teska je na podrigivanju i to ju jako muci taj zrak koji joj je u crijevima ali uzela sam joj espumisan kapi koje joj pomazu oko te nadutosti da se isprdi ili da podrigne, trenutno ju mecem potrbuske da podrigne i uspije tako podrignuti al evo sinoc i jutros nikako i onda kada ju stavim da spava ona se budi i grci i place al to sve u snu i to ju toliko umara tako je bilo 3 dana i jucer je cijeli dan prespavala koliko ju to ispatilo, nadam se da ce krenuti sve na bolje oko toga ostalo je sve 5, ljubav je na prvi pogled ne zelim ju djeliti s nikim niti da ju uopce ko drzi odma sam ljubomorna svi bi ju drzali i mazili se s njome koliko je slatka a meni to smeta 😂😂 al to su najvjerojatnije hormoni moji kada popuste dopustit cu im valja svima 😂😂 savijeta oko odgoja na pretek cak me i zivciraju sa svojim savjetima najgori mi oni pusti je da place i njoj je vruco e kad mi to spomenu meni kose na glavi rastu, sad me forsiraju da ju vodim van, niko nepita kako se ja osjecam dali sam ja sposobna i sto ja zelim, pitaju oni kako noga a ja kao da sam doktor pa vidim unutra sto se desava 🙄🙄 moram se naruciti privatno na pregled jer ovako s uputnicom necu doci na red ove godine 🥴 tako da bebac je super ljudi oko mene katastrofa 😣 eto malo nesto napisala i zera se izjadala 😁 sto te zanima samo pitaj 😘

Pa bas je dobrica malena klasicne tegobice ali i to cete naci vec nacina kako olaksati nisu svi isti neki lako podrignu neki teze ali sve to skuzis kad upoznas njene navike.. Neka ona samo ostane tako dobra mamiki svojoj i neka naraste u veliku curicku.. A sto se tice ljubomore ja vec sada znam da cu i ja biti takva necu ga dat nikome. Mislim da je tako svakoj mami u pocetku kasnije to popusti malo ali ja necu imat problem s tim kod nas u familiji nekak nemamo osobe koje ce bas trazit da drze bebu tak da ce biti samo moooooj hihi 😍😍😍❤️❤️❤️... 

05. Rujan 2019. 11:49

ayla

Manich

Nego curke koje su rodile zanima me kada ste isli prijavljivat bebu nakon koliko vremena? koliko zapravo imam vremena za prijaviti bebu i gdje se tocno prvo ide? Ako kojoj nije problem napisati… Meni stalno u glavi to sve pogotovo ako cu dojiti kako cu ja to sve uspjet rijesiti u dva sata i onda trcat kuci da beban papa.. Mislim najmanji problem izdojiti se pa ostaviti kuci da mu netko da papati ako se zadrzim a sigurno hocu jer znamo svi kakvih supaka ima i kako nitko nece pustit preko reda iako cu se ja naravno borit za to.

Muz je to rijesavo 14 dan od rodenja, otisao u grad u maticni ured s otpusnim pismom napravio rodni list, domovnicu i upiso u knjigu rodenih onda tamo dalje pito kud treba, podnio zahtjev za zdravstvenu(privremenu) po koju smo isli u utorak da ju mogu upisat kod pedijatra i naruciti se za prvi pregled, uzv kukica i mozga i odma nam dalo termin za cijepljenje za sad je to to sto znam sto je on obavio mozda ko zna bolje kud sto kako jos treba.

Hvala ti znaci matični ured je prvo... A dalje ce me oni uputiti valjda.. Samo se zbilja nadam da mi nece nitko pravit problem zbog mog bivseg jer znam sebe samo cu se nazivcirati a to mi bas ne treba poslje poroda. 

05. Rujan 2019. 11:50

Manich

ayla

Manichmoj bebac je jako dobar bebac s njom nema nikakvih problema, spava jede i zajebava 😂 budi se svaki 3,4,5 h za jelo pitanje koliko je pojela i koliko ce ju to drzati sitom, jako teska je na podrigivanju i to ju jako muci taj zrak koji joj je u crijevima ali uzela sam joj espumisan kapi koje joj pomazu oko te nadutosti da se isprdi ili da podrigne, trenutno ju mecem potrbuske da podrigne i uspije tako podrignuti al evo sinoc i jutros nikako i onda kada ju stavim da spava ona se budi i grci i place al to sve u snu i to ju toliko umara tako je bilo 3 dana i jucer je cijeli dan prespavala koliko ju to ispatilo, nadam se da ce krenuti sve na bolje oko toga ostalo je sve 5, ljubav je na prvi pogled ne zelim ju djeliti s nikim niti da ju uopce ko drzi odma sam ljubomorna svi bi ju drzali i mazili se s njome koliko je slatka a meni to smeta 😂😂 al to su najvjerojatnije hormoni moji kada popuste dopustit cu im valja svima 😂😂 savijeta oko odgoja na pretek cak me i zivciraju sa svojim savjetima najgori mi oni pusti je da place i njoj je vruco e kad mi to spomenu meni kose na glavi rastu, sad me forsiraju da ju vodim van, niko nepita kako se ja osjecam dali sam ja sposobna i sto ja zelim, pitaju oni kako noga a ja kao da sam doktor pa vidim unutra sto se desava 🙄🙄 moram se naruciti privatno na pregled jer ovako s uputnicom necu doci na red ove godine 🥴 tako da bebac je super ljudi oko mene katastrofa 😣 eto malo nesto napisala i zera se izjadala 😁 sto te zanima samo pitaj 😘

Pa bas je dobrica malena klasicne tegobice ali i to cete naci vec nacina kako olaksati nisu svi isti neki lako podrignu neki teze ali sve to skuzis kad upoznas njene navike.. Neka ona samo ostane tako dobra mamiki svojoj i neka naraste u veliku curicku.. A sto se tice ljubomore ja vec sada znam da cu i ja biti takva necu ga dat nikome. Mislim da je tako svakoj mami u pocetku kasnije to popusti malo ali ja necu imat problem s tim kod nas u familiji nekak nemamo osobe koje ce bas trazit da drze bebu tak da ce biti samo moooooj hihi 😍😍😍❤️❤️❤️…

I bolje da nema dosadnih 😂 moces sama da uzivas u bebacu🥰💕

05. Rujan 2019. 11:52

Manich

ayla

Manich

Hvala ti znaci matični ured je prvo… A dalje ce me oni uputiti valjda.. Samo se zbilja nadam da mi nece nitko pravit problem zbog mog bivseg jer znam sebe samo cu se nazivcirati a to mi bas ne treba poslje poroda.

MM je sve bez mene rijesavao kao da se mene nista ne tice al pise da sam ja majka 😂😂 tako da nezz kako ce ici to kod tebe nadam se bez problema 

PatyDi
    05. Rujan 2019. 11:52

Manich https://gov.hr/moja-uprava/obitelj-i-zivot/roditeljstvo/prijava-rodjenja-djeteta/326

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.