Martina super zvuci sto je epiduralna olaksala, ja mislim ako se porod oduzi i ako mi uvale drip da cu traziti epiduralnu, jedino sto su u Splitu uvjeti ispod 5cm otvorena i svi nalazi uredni… kod epiduralne me jedino strasi ona igla, oce li djelovat i pomisao da budem imobilizirana…
Nekako bih volila da se mogu dici na wc bar piskiti z vrijeme poroda, imam ultra aktivan mjehur… a znam i ako te na drip stave da dolaze kateterom praznit 😭
Jednom kad legnes na stol nema ustajanja. Ako ti se piski, oni donresu onu patku pa piskis u to. Za epiduralnu ne znam, moguce da uvedu kateter. Ali svakako i da ne uzmes epiduralnu, nece ti dat da ustanes. U os ti nude epiduralnu i na 8cm. 🤔
DijMar buduci da imamo isti termin,kako se ti osjecas? Mene je ova moja sinoc i ujutro tako istukla, kao boksacku vrecu🤪 nikad nije bila tako aktivna...il zeli van il joj ne paše sta je mama jela😂
Bas ste se lijepo raspisale, lijepo za vidjet a i citat 🤗
Aurora happy Bday 🥳🎂🍾 i ja imam sve jaci filing da cu rodit na svoj rodjendan 🤣🙈
Ayla imas bebicu za pozeljet 🥰 nadam se da ce svima bebice malo dati predaha za oporavak i pripremimo se za grcice a poslije i ostala cudesa koja nas cekaju zubici, neprospavane noci itd...
Leona sretno i bez panike i da dodje beba sto bez bolnije 🥰
Ostalo nista nisam zapamtila 🙈 osim pod zadnje o pelenama....
Ja cu Pampers Premium, ove Pure su od finijeg pamuka i bez mirisa, vise kao prozracnije i prirodnije ali su skoro troduplo skuplje od ovih Premium.
A za dalje cu istrazivat 🤓📑
Nego, htjela sam pitat kako sam u nedoumici koje s ovog popisa baby kozmetike da prekrizim a kojima da dam prednost za isprobat??
Uriage
La Roshe Posay
A-derma
Sebamed
Nivea baby
Hipp
Johnsons & Johnsons
Mustela
Biobaza
Melem baby????
Hej, curke, hvala vam jos jednom😘. Citala nabrzinu pa pola zaboravila..
Primjetih da nam nema Regine…?
Nego , samo da prijavim da mi je poceo ispadati sluzni cep….jedan komadic je vani….sad kad ce krenuti vidjet cemo, moze biti uskoro, a moze za tjedan dana…kuma mi kaze da je ona iduci dan rodila…malac me hoce spasiti incidenata🤣.
Malo sam uzbuđena zbog tog cepa sad, ali sam nekako bas pozitivna, a mislila sam da cu biti u frasu😆…fras ce se javiti kad krenu trudovi ocito🤪. A mora da me ova jucer ceprknula, pa sad ovo ispada…trebala sam odbiti to cackanje…inace, malac je aktivan pa ne vjerujem da ce danas biti ista
Ajme zamisli da rodis na rođendan 😍
Mislim da sluzni nije samo tako potaknuti, pa rade se i rucni pregledi, i plodna voda se gleda, i otvaranje onim cudom za bris, pa ne ispadaju 😉
Sad jedno za kakanje neces znati jel priprema ili nervoza zbog gostiju 🤪
Ako nema onog filmskog pucanja vodenjaka vecinu ne uhvati fras jer zapravo neznaju sta je, jel krenulo il nije i jesu to sad stvarno trudovi ili neka pirprema i tak sto cuda... pa pogle martinu i leonu, i ayla je bila tipkala jel bi isla ili nebi isla 😉
Bas ste se lijepo raspisale, lijepo za vidjet a i citat 🤗
Aurora happy Bday 🥳🎂🍾 i ja imam sve jaci filing da cu rodit na svoj rodjendan 🤣🙈
Ayla imas bebicu za pozeljet 🥰 nadam se da ce svima bebice malo dati predaha za oporavak i pripremimo se za grcice a poslije i ostala cudesa koja nas cekaju zubici, neprospavane noci itd…
Leona sretno i bez panike i da dodje beba sto bez bolnije 🥰
Ostalo nista nisam zapamtila 🙈 osim pod zadnje o pelenama….
Ja cu Pampers Premium, ove Pure su od finijeg pamuka i bez mirisa, vise kao prozracnije i prirodnije ali su skoro troduplo skuplje od ovih Premium.
Nego, htjela sam pitat kako sam u nedoumici koje s ovog popisa baby kozmetike da prekrizim a kojima da dam prednost za isprobat??
Uriage
La Roshe Posay
A-derma
Sebamed
Nivea baby
Hipp
Johnsons & Johnsons
Mustela
Biobaza
Melem baby????
Ako mislis na sastav onda se drzi Hippa, Mustele ali ona linija stelatopia i Urigae cu morat procackat malo. Nivea je smece, J&J je zabranjen u 50 zemalja tak da to sve govori. Ove ostale bi trebala procackat, neki dan mi frendica poslala za neki gel od A derme za malu jer treba roditi 10 dana iza mene i smece je, pun kancerogenih tvari, parfema, konzervansa a kosta oko 140 kn.
Leona sretno 😉
Aurora sretan rođendan i sretno s proslavom 🎉😊
Ayla super za bebicu 😍
Aurora, perem prozore od dosade pa me nema 🤣 na kraju ćeš sama sebi najljepši poklon pokloniti za rockas 😍
Kod mene nema ni bolova ni čepa osim u rebrima.. zvuci jako glupo ali ko da sam natukla rebra me bole na jednom mjestu od jučer, ispod desne dojke, a znam da nisam ništa napravila 😒
DijMar buduci da imamo isti termin,kako se ti osjecas? Mene je ova moja sinoc i ujutro tako istukla, kao boksacku vrecu🤪 nikad nije bila tako aktivna…il zeli van il joj ne paše sta je mama jela😂
Zadnjih tj dana sam se počela osjećati baš trudno hahah povremeno me rasteže u križima i dolje ispred, ali paše mi rastezanje, lagane vježbe i šetnja... a malac se samo vrti, povremeno ko da kopa s rukicama i nabije se sa guzom ili leđima, ne znam šta mu je to Evo danas je nešto mirniji, ali dogovorila sam se sama sa sobom da neću raditi paniku
bitno da ga osjećam
Ostalo nista nisam zapamtila 🙈 osim pod zadnje o pelenama….
Uriage
La Roshe Posay
A-derma
Sebamed
Nivea baby
Hipp
Johnsons & Johnsons
Mustela
Biobaza
Melem baby????
Imaju i u ljekarnama za kupiti pampersice s udubljenjem gdje je pupak 😉, isto nesto ludo skupe.
Za kozmetiku, ovisi na sto ciljas...
Uriage - probala kreme za guzu i za lice( one sto nesto pise first..), razocaranje, obje dosta vodenkaste, a ni sastav nije bas neki ekstra (inace za sebe uzimam njihovu kozmetiku i super mi je)
A-derma - s ovim ga kupam od pocetka i nikad nikakvih problema nije bilo (inace je 200 ml oko 100 kn, ali stalno imaju ova kao promo pakiranja)
https://www.mojaljekarna.hr/higijena-tijela/9149-a-derma-exomega-emolijentni-gel-za-ciscenje-2u1-promo.html
Sebamed - probali samo gel za pranje, njah, nist posebno
Nivea baby - nije mi bas draga marka za bebe, pa nisam probavala puno. Imala jedino kremicu za lice za zimu i vjetar i ona je bila ok
Hipp - dobar marka i dostupno vise manje svugdje (jedno roze maramice su mi presuhe bile)
Johnsons & Johnsons - preskociti, osim eventualno baby ulja, ali i to bolje hipp uzeti
Mustela - skupa, a sastav nije bas i jako puno parfema stavljaju. Navodno je stelatopia linija ok, to sam uzela sad malom za lice, pa budemo vidilii
Biobaza - nisam probala, ali opcenito je to marka koja se reklamira kao prirodna, a nije bas, pa mi zato nisu dragi
Melem baby - nisam probala, ali citala sam da se neke kreme ne upijaju dobro (sto je i funkcija npr obicnog melema da stoji na kozi i stiti od vanjskih utjecaja=super kada je vjetrovito), pa su se djeca znala osipati...
Sto jos pogledati? Adrialab
E baš sam i ja razmišljala o kozmetici.. znači nekako najbolje Hipp, Mustela ali ta linija stelatopia..
A šta mislite o Weleda proizvodima?
Sortiraj odgovore
Najstariji