Jel iko kupuje dm babylove pelene?
Meni moji uzela dva paka po 28komada velicine 1, velicina 1 je 2-5kg. Velicina 2 je 3-6kg, pa neznam da li da druge uzimam dvojku ili?
Manich, meni je sestra kod mog dr rekla da legnem na leđa ali me pitala mogu li tako. Ovdje su mi rekli na bik na kojem sam najcesce…ali sam mijenjala jer smo ga htjeli smiriti.
A srce se bebi ubrza kad se krene micati, to mi objasnila sestra kod mog dr.
Regina, ti si sad na redu😁
Marija.ika, dobrodosla….da, beba se nosi danas u odjeci, jajetu i pokrije ju se dekicom ili tetrom, ovisno koliko je toplo…ma svi se susrecemo sa svakakvim savjetima od okoline, kako je nekad bilo….🙄🙂
Znam da mi je vrijeme, ali opet sam nekako iznenađena 🤣 i u isto vrijeme želim rodit odmah i ne bih rodila nikad haha woohoo koji kaos u glavi 😅
Ma to kazem zato da sutra rodis na moj rođendan jer su noemi i senci rodile ranije pa da taj datum ne bude bez nove bebe😊. Ali kuzim te u potpunosti….kaos je to pravi…barem i meni…i bi i ne bi…najbolje bi bilo probuditi se kad ono beba tu pored🤣
E pa posto već imam 2 narudžbe da bude sutra i ti si sad već 3. onda bih stvarno i mogla 😍 kad već nije mogao doći na moj rodjendan u 8. mj barem na nečiji da dodje 😁
Evo dok imam koju minutu da napisem iskustva iz petrove. Dosla u 3 ujutro snimala ctg oa sam gs morala ponavljati i imala sam.nes svojih trudova otvorena 4 prsta. Ekipa bila ok malo uspavana. U 8 mi buse vodenjak i stavljaju na drip i daju epiduralnu. Nisam se brzo otvarala pa je trajalo. Dobila sam 3 doze, drijemala pricala s muzem... izmedu doza sam trpila po par trudova. Na kraju sam trpila nekih 15ak trudova dok se skroz spustila i nekih 5 dok je izasla. Dobila sam 2 nutarnja dva vanjska sava nisu me rezali sama sam pukla, sivanje sam jedva osjetila. Ekipa od dr do babice bili su super, bodrili su me svi redom, na kraju smo tiskali i dr i specijalost i babica i muz i svi skupa da nam dode curica.
Jel iko kupuje dm babylove pelene?
Meni moji uzela dva paka po 28komada velicine 1, velicina 1 je 2-5kg. Velicina 2 je 3-6kg, pa neznam da li da druge uzimam dvojku ili?
Ja sam odlucila krenuti sa tim baby love dobila preporuku da su stvarno dobre.. E sad ja sam uzela jedno pakiranje tih broj 1 i imam jedno pakiranje vel 2 i dobila jedne na poklon vel 3.. To je sve od pelena sto imam za pocetak.. Sestricna mi savjetovala da ne kupujem previse unaprijed jer ce mi biti lakse kad beba pocne nositi pa cu vidjeti koliko brzo ce sta prerasti.. Mislim da nemozes pogrijesiti ako uzmes velicinu 2 otp dva ili 3 pakiranja barem si ja tako mislim pa nece beba u dva tjedna narast do 7 kila da ih preraste al ajd sta ja znam prva beba pa nevolim nekom nest proturijecit kad mi daju savjete. Sva sreca pa su kod nas u bipi dobili pelene na istu foru kao te baby love iz dm - a pa cu kupiti koje pakiranje i probati i te jer mi dm nije bas na dohvat ruke.
Evo dok imam koju minutu da napisem iskustva iz petrove. Dosla u 3 ujutro snimala ctg oa sam gs morala ponavljati i imala sam.nes svojih trudova otvorena 4 prsta. Ekipa bila ok malo uspavana. U 8 mi buse vodenjak i stavljaju na drip i daju epiduralnu. Nisam se brzo otvarala pa je trajalo. Dobila sam 3 doze, drijemala pricala s muzem… izmedu doza sam trpila po par trudova. Na kraju sam trpila nekih 15ak trudova dok se skroz spustila i nekih 5 dok je izasla. Dobila sam 2 nutarnja dva vanjska sava nisu me rezali sama sam pukla, sivanje sam jedva osjetila. Ekipa od dr do babice bili su super, bodrili su me svi redom, na kraju smo tiskali i dr i specijalost i babica i muz i svi skupa da nam dode curica.
Hej pa bas ljepo iskustvo.. Drago mi je da je tako... Znam da nemas puno vremena kad stignes ti nam pisi... Kako je sa dojenjem sry zaboravila sam jesi rekla zelis li dojiti ili? Pa evo svi pisu o tome poslje poroda... Ako ti zelis nadam se da ce sve ljepo krenuti da te to ne pati..
Ja uzimam lidlove pelene lupilu od 3-5 kg, i super su mi jer imaju zutu trakicu po sredini i kad je pelena puna ta trakica pozeleni i bas mi je to fora.. Probala sam i pampers premium care i one su mi dobre nemam problema s njima al beba jos toliko ne piski i ne kaki da bi promocilo,nemojte uzimati puno pelena dok nevdite kolika ce biti beba moja je jos ispod 4kg tako da smo na 1 jos uvijek
Evo dok imam koju minutu da napisem iskustva iz petrove. Dosla u 3 ujutro snimala ctg oa sam gs morala ponavljati i imala sam.nes svojih trudova otvorena 4 prsta. Ekipa bila ok malo uspavana. U 8 mi buse vodenjak i stavljaju na drip i daju epiduralnu. Nisam se brzo otvarala pa je trajalo. Dobila sam 3 doze, drijemala pricala s muzem… izmedu doza sam trpila po par trudova. Na kraju sam trpila nekih 15ak trudova dok se skroz spustila i nekih 5 dok je izasla. Dobila sam 2 nutarnja dva vanjska sava nisu me rezali sama sam pukla, sivanje sam jedva osjetila. Ekipa od dr do babice bili su super, bodrili su me svi redom, na kraju smo tiskali i dr i specijalost i babica i muz i svi skupa da nam dode curica.
Super da si uzela epiduralnu i da ne trpis bolove i ja bi sigurno da su ju imali, najbitnije da je sve dobro proslo i da nisi morala na indukciju 🥰 sad smo odmaraj i uzivaj 😘
Martina super zvuci sto je epiduralna olaksala, ja mislim ako se porod oduzi i ako mi uvale drip da cu traziti epiduralnu, jedino sto su u Splitu uvjeti ispod 5cm otvorena i svi nalazi uredni... kod epiduralne me jedino strasi ona igla, oce li djelovat i pomisao da budem imobilizirana...
Nekako bih volila da se mogu dici na wc bar piskiti z vrijeme poroda, imam ultra aktivan mjehur... a znam i ako te na drip stave da dolaze kateterom praznit 😭
Martina bome lijepo iskustvo i drago mi je da je bilo tako ❤️
Ja želim prijaviti svoju prvu kap kolostruma 😍 ne znam zašto ali sam bas euforična zbog toga 🙈
Martina bome lijepo iskustvo i drago mi je da je bilo tako ❤️
Ja želim prijaviti svoju prvu kap kolostruma 😍 ne znam zašto ali sam bas euforična zbog toga 🙈
Ja ti vjerujem za tu euforiju, ja sve iscekujem hoce li nesto kapnuti 😂 Tako da bravo za tu kap 💪
Martina zvuci kao da je sve proslo dobro. Bitno da ste i ti i bebica super i zelim ti srecu dalje sa svime ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji