Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_zgb
    04. Rujan 2019. 21:47

Mislim da niti ne pustaju iz bolnice ako ne iznosis dijete u jajetu danas 🤷 osim ako bas zivis preko puta bolnice i ne ides autom. Ne znam kako funkcionira kada netko nema za jaje ili jednostavno nema auto?
    Znam da je moja kuma koja zivi preko puta bolnice iznijela malog u kosari.

Marija.Ika
    04. Rujan 2019. 21:52

mc_zgb

Mislim da niti ne pustaju iz bolnice ako ne iznosis dijete u jajetu danas 🤷 osim ako bas zivis preko puta bolnice i ne ides autom. Ne znam kako funkcionira kada netko nema za jaje ili jednostavno nema auto?
    Znam da je moja kuma koja zivi preko puta bolnice iznijela malog u kosari.

Tako sam i ja cula, tj citala  po meni je to sve puno lakše danas nego prije, a i sigurnije  

https://lbdf.lilypie.com/rMCkp2.png

LollyBB
    04. Rujan 2019. 21:53

Marla5

Ja sam danas bila prvi put na ctg-u (34+4) i beba je u jednom trenutku imala tahikardiju - ubrzane otkucaje srca. Poslije ih je doktor jos 3 puta provjeravao na ultrazvuku, sve je bilo u redu i nije se vise zabrinjavao, ali ja sam naravno zabrinuta…

Da li se to jos nekome dogodilo?

Meni i doktor je rekao da je 99% razlog nedovoljno unošenje tekućine tako da sam cijeli dan pila ko blesava i ponovila ctg popodne. Tada je sve bilo ok. 

lala3
    04. Rujan 2019. 21:58

Maaartina cestitam draga 😍😍😍 puno srece vam zelim i tebi, kao i bebaci sve najbolje... kad stignes, pisi nam detalje, je li vodenjak filmski puknuo?! 😁

04. Rujan 2019. 22:19

Aurora87

Mom jendanas isto povremeno bas lupalo srce ubrzano ali tocno kad se micao….a bas sam puno tekucine pila, inace pijem dosta, najvise ujutro.
    Marija, za kontrakcije ti ne znam reci, nisam ih bas osjecala…zna mi se nekad stvrdnut stomak i to je to.

Pa ako je za ctg vazno da beba bude mirna onda ce meni biti bolje na boku jer se najmanje rita kad sam na boku a cim sam na ledjima odma divlja.. Bas me zanima kako ce to sve biti kad budem isla prvi put pretpostavljam da ce me slat u bolnicu pa se veselim. Jedino ce mi biti malo problem ako budem sama morala nositi u os onaj bris sto uzima sada prije poroda jer bome neznam ni gdje se to nosi a i prijevoz mi postaje biti veliki problem. 

• ReginaP
    04. Rujan 2019. 22:24

Aurora87

Manich, meni je sestra kod mog dr rekla da legnem na leđa ali me pitala mogu li tako. Ovdje su mi rekli na bik na kojem sam najcesce…ali sam mijenjala jer smo ga htjeli smiriti.
    A srce se bebi ubrza kad se krene micati, to mi objasnila sestra kod mog dr.
    Regina, ti si sad na redu😁
    Marija.ika, dobrodosla….da, beba se nosi danas u odjeci, jajetu i pokrije ju se dekicom ili tetrom, ovisno koliko je toplo…ma svi se susrecemo sa svakakvim savjetima od okoline, kako je nekad bilo….🙄🙂

Znam da mi je vrijeme, ali opet sam nekako iznenađena 🤣  i u isto vrijeme želim rodit odmah i ne bih rodila nikad haha woohoo koji kaos u glavi 😅

Venus
    04. Rujan 2019. 22:49

Jel iko kupuje dm babylove pelene? 
    Meni moji uzela dva paka po 28komada velicine 1, velicina 1 je 2-5kg. Velicina 2 je 3-6kg, pa neznam da li da druge uzimam dvojku ili?

• ReginaP
    04. Rujan 2019. 22:52

Aurora87

ReginaP

Aurora87

Manich, meni je sestra kod mog dr rekla da legnem na leđa ali me pitala mogu li tako. Ovdje su mi rekli na bik na kojem sam najcesce…ali sam mijenjala jer smo ga htjeli smiriti.
    A srce se bebi ubrza kad se krene micati, to mi objasnila sestra kod mog dr.
    Regina, ti si sad na redu😁
    Marija.ika, dobrodosla….da, beba se nosi danas u odjeci, jajetu i pokrije ju se dekicom ili tetrom, ovisno koliko je toplo…ma svi se susrecemo sa svakakvim savjetima od okoline, kako je nekad bilo….🙄🙂

Znam da mi je vrijeme, ali opet sam nekako iznenađena 🤣 i u isto vrijeme želim rodit odmah i ne bih rodila nikad haha woohoo koji kaos u glavi 😅

Ma to kazem zato da sutra rodis na moj rođendan jer su noemi i senci rodile ranije pa da taj datum ne bude bez nove bebe😊. Ali kuzim te u potpunosti….kaos je to pravi…barem i meni…i bi i ne bi…najbolje bi bilo probuditi se kad ono beba tu pored🤣

E pa posto već imam 2 narudžbe da bude sutra i ti si sad već 3. onda bih stvarno i mogla 😍 kad već nije mogao doći na moj rodjendan u 8. mj barem na nečiji da dodje 😁

• Martina0204
    04. Rujan 2019. 23:03

Evo dok imam koju minutu da napisem iskustva iz petrove. Dosla u 3 ujutro snimala ctg oa sam gs morala ponavljati i imala sam.nes svojih trudova otvorena 4 prsta. Ekipa bila ok malo uspavana. U 8 mi buse vodenjak i stavljaju na drip i daju epiduralnu. Nisam se brzo otvarala pa je trajalo. Dobila sam 3 doze, drijemala pricala s muzem... izmedu doza sam trpila po par trudova. Na kraju sam trpila nekih 15ak trudova dok se skroz spustila i nekih 5 dok je izasla. Dobila sam 2 nutarnja dva vanjska sava nisu me rezali sama sam pukla, sivanje sam jedva osjetila. Ekipa od dr do babice bili su super, bodrili su me svi redom, na kraju smo tiskali i dr i specijalost i babica i muz i svi skupa da nam dode curica.

04. Rujan 2019. 23:06

Venus

Jel iko kupuje dm babylove pelene?
    Meni moji uzela dva paka po 28komada velicine 1, velicina 1 je 2-5kg. Velicina 2 je 3-6kg, pa neznam da li da druge uzimam dvojku ili?

Ja sam odlucila krenuti sa tim baby love dobila preporuku da su stvarno dobre.. E sad ja sam uzela jedno pakiranje tih broj 1 i imam jedno pakiranje vel 2 i dobila jedne na poklon vel 3.. To je sve od pelena sto imam za pocetak.. Sestricna mi savjetovala da ne kupujem previse unaprijed jer ce mi biti lakse kad beba pocne nositi pa cu vidjeti koliko brzo ce sta prerasti.. Mislim da nemozes pogrijesiti ako uzmes velicinu 2 otp dva ili 3 pakiranja barem si ja tako mislim pa nece beba u dva tjedna narast do 7 kila da ih preraste al ajd sta ja znam prva beba pa nevolim nekom nest proturijecit kad mi daju savjete. Sva sreca pa su kod nas u bipi dobili pelene na istu foru kao te baby love iz dm - a pa cu kupiti koje pakiranje i probati i te jer mi dm nije bas na dohvat ruke. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI