Meni na ctg-u kažu da legnem na bok koji mi više paše ili prvo na ledja dok ne nadju puls i onda mi kažu na koji bok, ovisno o sestri koja mi radi ctg

Kad krecu ctg pregledi?
Evo ja poslala svoje u dm u kupovinu svega za rodiliste, higijena itd.za mene i bebu 😀😱
It’s getting real, odmah sam sva ganuta

Meni je danas rekla nek se legnem kak mi paše. Par puta me pitala jesam li sigurna da mi paše na leđima (nisam skroz na ravnom bila, nego onak je full dignuto uzglavlje bilo). Mislim da uvijek možeš pitati da legneš kako ti paše, jer kolko sam skužila njima je svejedno u kojem si položaju.

Za ctg ovisi kako je beba namještena, jedna sonda prati trudove, druga bebine otkucaje

Moram se ipak malo požaliti 😅 ja danas većinu dana ili imam osjećaj ko da će mi mjehur puknuti ili ko da će mi cijeli stomak ispast, onak ko da težina ga vuce.. ali sam oprala prozor u dnevnoj i napravila filovane paprike za tjedan dana 😆😆

Ja sam danas bila prvi put na ctg-u (34+4) i beba je u jednom trenutku imala tahikardiju - ubrzane otkucaje srca. Poslije ih je doktor jos 3 puta provjeravao na ultrazvuku, sve je bilo u redu i nije se vise zabrinjavao, ali ja sam naravno zabrinuta...
Da li se to jos nekome dogodilo?

Pozdrav cure, vec dugo vas citam.. Cestitam svima koji su docekali svoje bebice, i nama koji cekamo da brzo prode :) nas je termin 26. 11. Zanima me u cemu planirate iznijeti bebu iz rodilišta? Danas je to odjeca, jaje i dekica, jel? Moja sveki jos zivi u vremenu kad su se djeca nosila u jastucima na rukama :D
https://lbdf.lilypie.com/rMCkp2.png
Manich, meni je sestra kod mog dr rekla da legnem na leđa ali me pitala mogu li tako. Ovdje su mi rekli na bik na kojem sam najcesce…ali sam mijenjala jer smo ga htjeli smiriti.
A srce se bebi ubrza kad se krene micati, to mi objasnila sestra kod mog dr.
Regina, ti si sad na redu😁
Marija.ika, dobrodosla….da, beba se nosi danas u odjeci, jajetu i pokrije ju se dekicom ili tetrom, ovisno koliko je toplo…ma svi se susrecemo sa svakakvim savjetima od okoline, kako je nekad bilo….🙄🙂
Hvala 😊 ma volim ja sve savjete, ali kad vise neke stvari ne postoje, ne postoje. moze jos jedno pitanje
prva mi je trudnoca, od novijih majki sam cula o kontrakcijama, ali nisam znala sto je to, evo sve do zadnjih par dana, nekakva neobična bol nisko, mozda je i prije to bilo a ja mislila da je beba, nego onako dode malo jace, pa stane, pa opet. To je sve ok jel?
https://lbdf.lilypie.com/rMCkp2.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji